Prezident
Zeman "umlčel" politiky. Holt osobnost, opáčil Nečas

04.09.2013 11:43 Aktualizováno 04.09. 14:15

Zahájení návštěvy prezidenta Miloše Zemana ve Zlínském kraji bylo dnes dopoledne spíše formální. Pro setkání krajských zastupitelů s prezidentem a jeho ženou byla v programu vyčleněna hodina, zastupitelé se však v otázkách pro Zemana nepředháněli.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Dvořák (16 hlasů) 04.09.2013 12:10

    A co tvůj osobní blbomat Lustigu? Tam jsou hodnoty stále na maximu,...

  • Karel Dvořák (14 hlasů) 04.09.2013 12:30

    To je stejný problém jak když u tebe hledají mozek, viď?

  • Lev Tolstoj (14 hlasů) 04.09.2013 12:06

    Lidovci se ukazují jako hlupáci. Přeci jenom je třeba míti nějakou...

  • Eva Adamová (9 hlasů) 04.09.2013 14:35

    Primitivní příspěvky máte převážně vy, pod všemi svými nicky.

  • Lev Tolstoj (8 hlasů) 04.09.2013 12:07

    Jak se projevuje ta falš a to svinstvo? Můžeš být konkrétní?

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

nadšen Baťou vstupoval do komunistikcké strany...inu mozek bez krevního zásobení škrceného podbradkem je na to zle..jen plácá nějaké staré vzpomínky, kdy snad ještě fungoval

1 hlas

Zakomplexovaný, mstivý a frustrovaný synek opuštěné samoživitelky, podobný ožralému parchantu Gottwaldovi, zničí svoji mateřskou partaj i lůzovitou malomocnou sockovitou třídu, která si ho vynesla na hrad, jako použitý nepotřebný kondom na cestě za Ural. Skončí stejně bídně, jako jeho buranský vzor, včetně vyhazovu z Maus-olea. Z toho Maus-olea ho bude vyhazovat stejná nepoučitelná lůza, která si ho tam uložila a která teď blije do éteru podle jeho taktovky.

Pokrytecké tanečky šamanských gottwaldovských „politiků“ kolem větší adresnosti politického systému pro naivní voliče i sockovskou hladem bučící lůzu,:
Miloš Zeman např. navrhuje přímou volbu poslanců - avšak bez jakékoli zpětné vazby - a navíc ve velkém počtu záměrně rozdrobených obvodů, takže brzy bude poslance volit jen jeho vlastní rodina, i když on ovlivňuje životy milionů občanů, kteří jsou nuceni ho akceptovat. Podobně je to s jeho populistickým fondem pro snížení státního dluhu. Jen blázen nebo cynický a pokrytecký populista by do něj přispíval. V adresném a zpětnovazebním systému - každý zmocnitel (volič), který se dostane do vlastního individuálního debetu (nikoli dnešního 170 ti tisícového) ale dejme tomu několikakorunového - může si vybrat mezi možností vyčkat "ve vyloučení z voleb" do té doby, až schopnější spoluobčané státní pokladnu doplní i za něj - nebo z vlastní kapsy svůj konkrétní dluh státu vyrovnat a tím okamžitě opustit "trestnou lavici" a opět volit.
Existuje stručný a logický, na partajích nezávislý projekt adresné spoluvlastnické demokracie (nikoli však falešné, diletantské a klamavé tzv. „přímé demokracie“): v článku „Právní stát" na google:
http://www.inuru.com/index.php/spolecnost/organizace-spolenosti/324-pravni-stat-volby

Zeman je bachratý jako Göring, ješitný jako Hitler a prolhaný jako Göbbels. Naštěstí je tento lůzovitý a švejkovitý pronárod natolik zbabělý a bordelářský, že žádnou válku nevyvolá. Bude řešen globálně spolu s cikány, kteří jsou aspoň důslednější a samostatnější.

1 hlas

Pro setkání krajských zastupitelů s prezidentem a jeho ženou byla v programu vyčleněna hodina.......

Chudak jeho zena :))

1 hlas

Mynář si potřebuje vydělat,protože je sociální případ.

1 hlas

Ať žije pan prezident Miloš Zeman a jeho pes Darcy!!!

2 hlasy

...a jeho alkohol tester.

6 hlasů

Pan prezident v mém kraji...boží...

1 hlas

..jsem nadšen, spokojený a šťastný...

1 hlas

Tak to by mohl i trochu méně lhát. Ale obávám se, že to bude jako stokorunová sleva na Mercedesu.

Falsus ore caret honore.

3 hlasy

Jsem zvědav,kdy Milouš konečně zavítá mezi své věrné karviňáky,obzvláště mezi návštěvníky oné karvinské kořalny,odkud v přímém přenosu TV NOVA posílali tamní obyčejní lidé zpití pančovaným rumem jeho konkurenta do pi..,což mě-otrlého severomoraváka- nijak nerozházelo,Kurviná je holt Kurviná a každý normální člověk se ji obloukem vyhne.:o)

1 hlas

Co se týče vnitropolitické situace, u Zemana začíná platit, že kdo chce s vlky výt, musí s nimi pít.

2 hlasy

Snad by jste netvrdil, že je Zeman zase opilý? Fuj, vy jeden.

6 hlasů

V poledne meli Zemana zmerit, ale vymlouvaji se, ze nenasli zasuvku :)

4 hlasy

To je stejný problém jak když u tebe hledají mozek, viď?

14 hlasů

Ty jsi se pod jmenem FELIX proslavil svoji primitivitou. Ted aby sis uz zas hledal nove jmeno, Dvoraku.

3 hlasy

Primitivní příspěvky máte převážně vy, pod všemi svými nicky.

9 hlasů

Ty musíš být hrozně smutná ženská. Alespoň 40 let tě nikdo neošu...

8 hlasů

To je hermafrodit, o***á se sám, vidíte, že hned reagoval lustig, protože byl zrovna přihlášenej.

3 hlasy

Jsi primitivní člověk, nefandim ODS, hlavně ať ta rudá pakáž už jde konečně do hrobu, ale ty seš tak blbá že si myslíš anti-komouš = modrý .
Mini mozeček, rudý průměr.

0 hlasů

Trapný .....rudá pakáž....co na to říct.

1 hlas

Víš co mi můžeš, ty modrej hejhulo?

2 hlasy

...a tebe asi jebe tvuj sef, kazdy den :)

4 hlasy

Milouš má na předvolebním plakátu svého fanclubu napsáno,že bude zabavovat majetek "zlodějům"Skutečným zlodějům se ale nic nestane,o čemž nejlépe vypovídá Vůdcův přátelský přípitek s jeho věrným soudruhem/přítelem Palasem,jehož palác za cca 50mega(bez hypotéky) Ištvána,Šlachtu,Randáka a Lásku nijak nevzrušuje.

6 hlasů

A patolízal, podržtaška Hašek se může přetrhnout, fuj.

5 hlasů

..ale hašek je kapánek v jiném kraji....o jeden kraj jižněji...

2 hlasy

A ty pos...

3 hlasy

Lidovci se ukazují jako hlupáci. Přeci jenom je třeba míti nějakou základní úctu k hlavě státu. Miloš Zeman je člověk, který si patřičnou úctu zaslouží. Díky jemu a jeho vládě se na přelomu devadesátých let a počátku 21. století naše země nedostala do ekonomického srabu.

14 hlasů

Tento p. prezident si uctu nezaslouží-už jen proto, jakými lidmi se obklopuje.

5 hlasů

Asi jeho vzorem je Klaus, ten také neměl rád kolem sebe chytré mužstvo.......

0 hlasů

Zaslouží si úctu pomocníků VB,estébáků,kádrováků,jezedáků,palasovský - chmyslivců,politruků a ožralých socek.

4 hlasy

Ve válce mlčí můzy, muži by však mlčet neměli, tím spíš ne, když jsou Prezidentem. ...

Nejprve by si však měli přečíst něco z politických reálií, zejména aktuální prohlášení Syrského velvyslanectví.

"
- Od začátku krize v Sýrii, která již trvá dva a půl roku, Spojené státy americké, jejich západní a regionální spojenci, Saudská Arábie, Turecko, Katar a jejich nástroje v podobě ozbrojených teroristických skupin a organizace Al-Kaida, ničí Sýrii, její infrastrukturu a zabíjí její národ. Ozbrojené teroristické skupiny masakrovaly syrské civilisty a vojáky. Tyto skupiny dostávály politickou, finanční, vojenskou a logistickou podporu od jejich západních a regionálních spojenců, kteří nechtěli vidět jejich zločiny a odpovědnost za tyto činy přenášely na syrskou vládu.


- Od roku 2012 některé západní země a jejich spojenci z arabských států a regionálních zemí, Saudské Arábie, Turecka a Kataru zahájili propagandu o možnosti použití chemických zbraní syrskou vládou proti civilistům. Tato skutečnost podnítila v Sýrii podezření o chystaném teroristickém útoku za použití chemických zbraní, který bude přisuzován syrské vládě. Syrská vláda poslala dopisy předsedovi Valného shromáždění a OSN, kde varovala, že země podporující teroristy, předaly ozbrojeným teroristickým skupinám chemické zbraně, aby byly použity v Sýrii. Z jejich použití chtěli obvinit syrskou vládu.

- Dne 19.3.2013 ozbrojené teroristické skupiny vystřelily raketu s otravnou látkou na vesnici Khan Al Asal, venkov Aleppo. Následkem tohoto činu je 25 mrtvých a 110 občanů zraněných z řad vojáků a civilistů. Sýrie oficiálně žádala generálního tajemníka OSN, aby byla vyslána mezinárodní neutrální mise expertů pro vyšetření této události. Ale Spojené státy americké, Velká Británie a Francie vytvářely různé překážky, aby tato mise nebyla uskutečněna.

- Následně se Syrská arabská republika dohodla s generálním tajemníkem OSN na vyslání mise k vyšetření tvrzení o použití chemických zbraní. Mise začala její činnost 19.8.2013 a syrská vláda spolupracovala s touto misí za účelem odhalení pravdy.

- Dne 21.8.2013, v průběhu činnosti mise, ozbrojené teroristické skupiny a jejich spojenci ze západu a z regionu tvrdily, že syrská vláda použila chemické zbraně v některých částech Damašek venkov (Ghutha). Od počátku tohoto prohlášení Spojené státy americké a jejich spojenci hlavně Saudská Arábie a Katar začali propagandistickou přípravu, která obvinila syrský stát z použití chemických zbraní. Ozbrojené teroristické skupiny a Al-Kaidu označila za nevinné z použití chemických zbraní. Spojené státy americké prohlásily výsledky ještě dříve než vyšetřovací komise OSN předložila oficiální výsledky svého šetření. Následně Spojené státy americké, Velká Británie, Francie a jejich spojenci prohlásili svůj záměr o chystané agresi proti Sýrii.

- Dne 25.8.2013 syrská vláda ihned souhlasila se žádostí OSN o vstup vyšetřovací mise OSN na čtyři místa, kde došlo k údajnému chemickému útoku. Syrská vláda si zachovala transparentnost, odpovědnost a spolupracovala s misí OSN na vyšetření s cílem odhalení pravdy.

- Spojené státy americké a někteří jejich spojenci z řad evropských zemí, rychle odmítli nabízenou transparentní spolupráci syrské vlády s vyšetřovací misí OSN, což dokazuje chystanou západní agresi vůči Sýrii a jejich obavy o odhalení intrik a role v dodání mezinárodně zakázaných zbraní ozbrojeným teroristickým skupinám a Al-Kaidě.

- Syrská vláda nikdy nepoužila chemické zbraně a nikdy je nepoužije proti svému národu, pokud by tyto zbraně vlastnila. Syrská vláda zdůrazňuje, že jediná strana, která těží z použití chemických zbraní, jsou ozbrojené teroristické skupiny a Al-Kaida a jejich spojenci. Ministr zahraničních věcí Syrské arabské republiky žádal každého, kdo obviňuje syrskou armádu z použití chemických zbraní, aby doložil důkazy a přeložil je.

- I přes předkládání smyšlených důkazů, neexistují žádné pravdivé důkazy, že chemické zbraně použila syrská vláda. Toto snažení má pouze za cíl zničit vyšetřovací práci mise OSN a taktéž zničit veškerá mezinárodní úsilí o politické řešení syrské krize.

- Jakákoliv agrese mířená proti Sýrii bude úderem Chartě OSN a její roli v ochraně mezinárodní bezpečnosti a míru. Použití síly proti Sýrii připomíná epochu bývalé kolonizace. Ohrožení bezpečnosti a principu svrchovanosti rozvojových států vede rozvojové státy k zaujmutí mezinárodní stanoviska, které znemožní plány západních zemí a jejich spojenců."

2 hlasy

Kterou stranickou kancelář na levici zastupujete?

2 hlasy

Je to na Vás dlouhé a složité, koukám

5 hlasů

Soudruh president Zeman slibil, ze bude mene zvanit, aby v pristi minute zase zvanil jako vzdy jindy :)))))))

Co dnes v poledne ukazuje presidentuv alkomat ?

7 hlasů

A co tvůj osobní blbomat Lustigu? Tam jsou hodnoty stále na maximu, co?

16 hlasů

SPOZ a Dinosaur z Vysočiny, toť faleš a svinstvo, bacha na ně !

7 hlasů

Jak se projevuje ta falš a to svinstvo? Můžeš být konkrétní?

8 hlasů

Utírá si pěnu u huby holou rukou, brrrr.

1 hlas

Podle přísloví, "chytrému napověz, hloupého kopni"?

4 hlasy

Tak mi napověz.

4 hlasy

Šprýmaři, stojíte na druhé straně.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov