Reakce na činy
Zemanova obliba o dost klesla. Propadl i u svých voličů

07.12.2014 15:33

Obliba Miloše Zemana po necelých dvou letech v prezidentském úřadu výrazně klesla a ani jeho dřívější voliči nesouhlasí s jeho politikou a postoji.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • rené pawlitte (21 hlasů) 07.12.2014 15:39

    Dnes pravdolaskaři s Knížecím vojskem ani bronzovou neděli...

  • Přemysl Kadlec (17 hlasů) 07.12.2014 15:56

    Stojí za přečtení. Z uvedeného odkazu je např. níže uvedená jedna...

  • Lihoslav Kraďousek (15 hlasů) 07.12.2014 15:42

    Komické. ...

  • Lihoslav Kraďousek (14 hlasů) 07.12.2014 15:43

    Ta americká ambasáda musí dobře platit, když už je to dnes jenom tady...

  • občan (13 hlasů) 07.12.2014 15:49

    Mediální onuce z ČTK mají pracovní neděli???

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Teprve teď mohu prohlásit: "Pane Zemane, jste mým prezidentem"!

0 hlasů

Čemu věřit???


http://aeronet.cz/news/jak-funguji-ceske-medialni-agentury-pro-pruzkum-verejneho-mineni-exkluzivni-vypoved-zamestnance-o-praktikach-spin-doctoringu-planovani-vysledku-pruzkumu-prefabrikace-volebnich-preferenci-ovlivnov/

0 hlasů

A ČT propadla u celého národa

2 hlasy

Další prefabrikát?

0 hlasů

Ten nadpis článku "Reakce na činy" je opět poněkud zvláštní. Tam mělo být "Reakce na intenzivní masáž ve všech oficiálních sdělovacích prostředcích."

1 hlas

Zemanova obliba o HODNĚ stoupla. A NEJENOM u jeho voličů

! ! !

Taková je realita.

3 hlasy

Nechej se vyšetřit u psychiatra.Obliba zloděje,lháře a narcise Ovara občas střízlivého klesá.

1 hlas

Blb?

0 hlasů

On za to nemůže, nadává se tady zlodějům a on to těžce nese. Asi ho dostali nahoru a když padli, padl s nimi. A to se neodpouští.

0 hlasů

Vy dva ubožáci,není problém si zjistit , že Zeman je zloděj ,lhář a usvědčený státní zrádce.Jen tupci velikosti Macháčka a Fuksové se nechají touto zrůdou manipulovat.

0 hlasů

Mě by zajímalo, jaktože se mě ještě nikdy žádný takový "průzkumník" na nic nezeptal. A to bydlím skoro v centru Prahy. Nedaleko od jedné z nejfrekventovanějších stanic metra, kde mě pořád oslovují nějací otrapové s reklamou na telefoní operátory a různé lichváře.

2 hlasy

Nevěřte agenturám a jejich lžím.
http://aeronet.cz/news/jak-funguji-ceske-medialni-agentury-pro-pruzkum-verejneho-mineni-exkluzivni-vypoved-zamestnance-o-praktikach-spin-doctoringu-planovani-vysledku-pruzkumu-prefabrikace-volebnich-preferenci-ovlivnov/

7 hlasů

Pane presidente, nebojte se!!!! ...Media a tisk vas odsoudil, narod vas osvobodi!!!!

6 hlasů

Obrazovku ČT ovládlo indivídum jménem Monika MacDonagh-Pajerová, známá rovněž jako svazácká fúrie.

Je známá z taškařice pod pseudonymem sametová revoluce, které se zúčastnila jako funkcionářka SSM vyslaná samotným Vasilem Mohoritou. Zadal jsem si ji do Googlu a vypadlo mi následující:

1. Vysokoškolská pedagožka pražského centra New York University. To je něco podobného, jako byl dříve sovětský VUML, tentokrát se jedná o vymývání mozků na americký způsob.
2. Je vdaná za Ira Petra MacDonagha.
3. Měla milenecký vztah s Lubomírem Zaorálkem a po jeho rozvodu s ním také žila.
4. Její dcera je moderátorka americké TV NOVA Emma Smetana. (Emma svým jménem dává najevo, že odmítá akceptovat českou tradici, tzn. i tradici přechylování jmen. Zřejmě se jí stýská po německé okupaci, kdy např. ulice Boženy Němcové slula jménem Bozena Nemec strasse. Čeština je jazykem dokonalejším a výrazově bohatším než jazyky germánské, proto nám ze západu stále vnucují, abychom svoji řeč zprimitizovali dle jejich zvyklostí.) Má i francouzské občanství, narodila se v Paříži, kde Pajerová žila se svým 1. manželem Smetanou. Emma Smetana žije s muzikantem a hercem izraelského původu Jordanem Hajem.
5. Její sestrou je uznávaná odbornice na biomasu - Biomasa Kateřina Jacques (Jméno má od svého francouzského exmanžela Christiana Jacquesa).
*
Připomeňme, že Jacques je partnerkou dlouholetého předsedy zelených a místopředsedy Topolánkovy vlády Martina Bursíka a porodila mu dceru Noemi. Bursík dříve žil s nevlastní sestrou Jiřího Dienstbiera ml. Monikou. Jiří Dienstbier st. byl čtyřikrát ženatý, jeho třetí manželkou byla Květa Dienstbierová, bývalá manželka Ivana Havla a Ivan Havel je bratrem zesnulého Václava Havla. Syn Jiří Dienstbier se narodil ve Washingtonu a je americký občan.

Paní Monika chce po kdekom v Čechách, aby se národu a celému světu omluvil. Myslím si, že omluvit by se už konečně měli nejen havlisti, ale i sudeťáci, pro které Monika a celá její parta tak srdnatě pracuje.

Stanislav F.


1 hlas

K tomu není co dodat. Někteří tady budou dělat "mrtvé brouky\" a nebo plivat, že za vše mohou komunisti po případě sprostější slova. No vždyť to byla soudržka a kdyby režim nepadl, kam by se hrabala zlodějka rohlíků, Pajerka by byla ve vládě. Poklonkovači v našem státě byli vždycky, obyčejný lid jimi pohrdal. Proto se vždycky snažili přilepit k těm co vládli.

0 hlasů

Ale hovno!

2 hlasy

Dvě poznámky:
1) Stále platí Churchillovo, že každý průzkum si udělám tak, aby mi vyhovoval
2) Když se podíváte na počty hlasů, které v této diskuzi jsou pro-Zemanovské s hlasy proti, tak dostanete další argument, jak ten jejich slavný průzkum je vylhaný............

5 hlasů

Jen tak dál,když se bude takto pokračovat, bude mít Zeman 70% preferencí a to nepatřím do fanklubu.Češi na základě historických zkušeností z duše nemají rádi masívní "vnucování" jakéhokoliv názoru."Jen aby nakonec dítě nepožralo matku."

8 hlasů

Otři se se Zemanových hoven a začni si zvykat, že podobnou zrůdu na hradě už mít nebudeme.

0 hlasů

Vy jste teda sečtělý. Máte alespoň základní vzdělání a nebo jste se celý život flákal po domovech a ústavech? Inteligence vyjadřování by tomu odpovídala. Také vás zrovna nemusím ale to neznamená, ž budu tady psát jako vy. Doufám, že jste byl na demonstraci s červeným lístkem (barvou komunistů) a protestoval jste proti výrazům Zemana. To by na takového primitiva sedělo.

0 hlasů

Fuksová ,ty krávo nepřemýšlej, škodí ti to .

0 hlasů

TADY SI PRECTETE JAK SE DELA VEREJNY PRUZKUM"!!!!PODVOD!!!!!!!
chcete vedet jak OPRAVDU probiha pruzkjum verejneho mineni a funguje CT? CELKEM SKANDAL!!!!!!

http://aeronet.cz/news/jak-funguji-ceske-medialni-agentury-pro-pruzkum-verejneho-mineni-exkluzivni-vypoved-zamestnance-o-praktikach-spin-doctoringu-planovani-vysledku-pruzkumu-prefabrikace-volebnich-preferenci-ovlivnov/

10 hlasů

Inu Aeronet.cz je server pro důvěřivé hlupce :)
http://echo24.cz/a/i9gac/dokonale-utajeny-server-kdo-vydava-proruske-zpravy-v-cestine

1 hlas

Dalibor Balšínek spustil Echo24.cz
Společnost Echo Media, kterou vlastní Dalibor Balšínek a částečně i Petra Feřtrová, spustila internetový deník Echo. Bývalý šéf investiční banky Patria Finance Jan Klenor poskytl společnosti půjčku a na trhu tak vznikl další mediální produkt.------Půjčku poskytl člen Patria Finance tzn.Bakalovec.Tak to je to ECHO.24

3 hlasy

Pořád lepší,,než Bakalovy mediální mrdky.

2 hlasy

Zeman má smůlu, protože mluví jako eurohujer a natohujer. Chtít přijmout euro v době, kdy krach EU je na dohled je velmi špatný čin, poškozující zájmy občanů ČR.

2 hlasy

Jediny, co ty mas na dohled, jsou zachodky ve Vrsovicich.

2 hlasy

Toaletní krize trvá, piňďoure? Teď mají kavárenští povaleči čas oběda, tak tu mám pro tebe tip, zeptej se na ambasádě, jestli ti zaplatí cestu. :D


http://www.tyden.cz/rubriky/relax/apetit/obed-na-zachode-americka-restaurace-nabizi-netradicni-zazitek_286603.html#.VISd-ihACUl

3 hlasy

Na všechny pracovníky prognosťáku má KGB nejspíš dost tlustou složku. On tam s nimi pracoval též významný agent KGB – Karel Köcher – v USA doživotí, později vyměněn za Šaranského. A podle toho, jak se Klaus, Zeman, Dlouhý a Mládek chovají, tak v těch složkách asi něco bude. (Wikipedia)

0 hlasů

Až na to, že Zeman nastoupil do prognosťáku v roce 1990.

3 hlasy

V Prognostickém ústavu Miloš Zeman působil v letech 1990-1993, kdy prognosťák zanikl.

1 hlas

Uplnej blabol.
Znam radu lidi, kteri ho nevolili, a naopak ted by mu hlas dali.
A mistni ruda luza jako soudruh harasim a trotl npnp, ti stejne volebni pravo nemaji :-)))

11 hlasů

Tobě volební právo pro naprostou tupost jistě dávno odňali.

0 hlasů

To rudy vemeno pode mnou rika, ze chce na koncert jedne popularni skupiny.
I posirajici se knize by si tam sel zaheilovat.

Tak nakupte krocany hosi, tam se vam budou hodit :-))))

http://www.liveleak.com/view?i=aea_1343072683

5 hlasů

Soudruh Vomáčka volil mraženou krůtu a od té doby má podivné mrazení v zádech.

2 hlasy

Proto ten nazev knihy: Mraz (rozumej mrazeny krocan) prichazi z Kremlu:-)

2 hlasy

Koukám, že piňďour s dementem si rozumí. Přeci jen je platí jedna ambasáda. :D

0 hlasů

Nebojte se soudruzi, soudruh Ovčáček vymyslí nějakou kampaň, aby ruský šváb uchvátil národ. Předpokládám CIA, americkou ambasádu a třetí světovou.

1 hlas

Třetí světovou prý už chystají... http://svobodnenoviny.eu/sokujici-usneseni-kongres-prave-vyhlasil-rusku-valku/

1 hlas

Tebe ty howadko kdyz ctu tak si pripadam jak v Protektoratu B&M.. Je tohle vubec mozne ? Asi jo, on se ten dnesni protektorat B&M od toho predesleho ani tak nelisi..i ta howadka maji stejny slovnik.

7 hlasů

Ty jsi buzerantu futral:-)

3 hlasy

Chtěla by ses vetřít, buzničko? :D

1 hlas

Soudruhu s krycím názvem Lenin, já si zase připadám při diskuzích se zdejším kolaborantkým, proruským šmejdstvem, jako kdyby se vrátila padesátá léta minulého století.

2 hlasy

No to by neskodilo..Jak se jinak zbavit parazitu a ruznych vlastizradnych kolaborantu maskovanych Pravdalaskou?? Humanitu neradno prehanet , to vi i strejda Sam americkej!!

4 hlasy

Strýček Sam byl, co se týká likvidace komunistů břídil. Vzdal své úsilí poté, co zjistil, že likvidaci komunistů nejlépe provedou sami komunisti.

0 hlasů

NO prave, komunisti se parazitu, vlastizradcu a kolaborantu zbavili sami..Lze totez ocekavat od "demokratu" ktere nikdo nezprofanoval vice jak "Demokrati " samotni?

3 hlasy

Kradousek se podelal a na zadnou demonstraci nesel. Tak mne napada, jestli to nahodou neni eM Felix, ktery sel na setkani s Vaclavem Horakem do hospody Na ruzku a kdyz tam Vaclav vkrocil, schoval se pod stolem, zpod ktereho ho celeho jeste roztreseneho musel po zaviracce vytahovat hostinsky. Takovi jsou nasi rudi hrdinove:-)

2 hlasy

Ty jsi také paranoidní piňďoure, jako schizofrenik Horák? :D Nevím, který piňďour, placený ambasádou USA tu včera vyhrožoval, jak tam půjde fotit a pak sem psal v půl třetí příspěvky. :D

1 hlas

Duvera v Zemana ani ve vladu neklesla..Lid ma proste plne zuby Pravdalarskarskych zlodeju a vlastizradcu..Jeste chvili potrva nez vsichni najdeme odvahu priznat si ze tohle jsme si vycinkali klici v 89..Ono staci si porovnat jak se zivot lidi zlepsil od roku 64 do roku 89 a jak za stejnou dobu po "ukradene revoluci".. Pravda nekdy boli ale popirat ji se nevyplaci..

10 hlasů

Ty hňupe nejsi lid.Jsi prostě hňup.

3 hlasy

NO nevim, tvuj Nick-Sukavec taky dost napovida..

5 hlasů

Tady je videt tvoje podvedomi. Vlastne jsi na sebe prozradil vsechno. Nejsvetlejsi moment tveho zivota byl v r.1964. Pravdepodobne tenkrat jsi si poprve a naposledy zasukal. Ale bylo to s obecnim Vomackou a tenkrat jsi za to sel sedet do Minkovic. Proto o sobe s radosti roztrusujes, ze jsi dyzydent, protoze jsi se i tam stal nekolikrat obeti utoku romskeho gay gangu:-)

2 hlasy

Nezbyva mi nez konstatovat ze sem narazil na vola..A tomu odpovidajici volovu reakci..Co muze byt horsiho..

5 hlasů

Wenzele, soucitim s tebou a svym zpusobem po takovem setkani s romskym gay gangem jsi opravdovy dyzydent:-)

1 hlas

Ty nic nepopirej a bez se vytrousit do Donecka, jestli na to mas koule:-)

1 hlas

DElsi diskuzi s blbem hrozi se dostat na blbovu uroven.Takze stebou protentokrat koncim..Howgh!

2 hlasy

Znamena to snad ze tech 14% hlasu by dostala ta Rakouska fosilie? Si delate prcu, ne?

4 hlasy

Ruský šváb przní hrad.

2 hlasy

za chvíli ti to letí,válečníku.

6 hlasů

Slabikuješ z osvobozeného Doněcka?

1 hlas

Ještě osvobozené není, stále tam opruzují ukrajinští nacisté.

4 hlasy

Ruský fašista dostal strach a nechal utlačované mužiky v Doněcku napospas.

0 hlasů

Opravdu kvalitní rýmovačka, asi tak na úrovni primitiva placeného ambasádou USA. :D

4 hlasy

Je to hovadina. Uvěří tomu pouze ti co věří všemu. Ti by uvěřili i tomu, že Zeman je vtělení ďábla na Zemi, protože to říkal Herr Kcharl. Určitě Zeman voliče ztratil tou mluvou, to je bez debat, ale zase jich dost získal tím, jak proti němu uplivaně a nyní již i otevřeně jdou plátky v majetku našich velkopodnikatelů a pravdoláskařská ČT.

5 hlasů

Radši si jdi lehnout, ať jsi připravený na další těžký večer v gay kavárně.


http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Kav%C3%A1rensk%C3%BD_povale%C4%8D

2 hlasy

Koukám, že tam píšou něco o samičkách, to se protiputinovské buzny pn pn alias piňďour piňďour samozřejmě netýká.

1 hlas

To bylo samozřejmě určené kavárenskému povaleči pn pn alias piňďour piňďour.

1 hlas

Zeman je dobrý prezident. Jeho obliba opět vzroste, až lidé pochopí, že kampaň proti němu je záměrně vyvolávána a někým v zákulisí uměle přiživována. Vše, co je mu vytýkáno, jsou prkotiny.

10 hlasů

Není divu po té kanonádě co na něj kaslouskovsko schwarzenbergovská sebranka spustila. Tolik zkásonosné munice snad nebylo shozeno ani na Drážďany.

11 hlasů

Prosim nepis tady uz nic o tom, jakou jakou barvou je natrena cerna skrinka. At tady nejsi zase za blbce:-)

4 hlasy

chtěl jsi zdroj---soudruhy se obklopoval Havel.A zdroj---Jiří Wolf (*5. ledna 1952 Jindřichův Hradec je signatář Charty 77, bývalý politický vězeň, antikomunista, autor pohádkových knih a radikální odpůrce a kritik tzv. „šlechty Charty“, mezi niž počítá Václava Havla a některé osoby z jeho okolí.

Disidentem a politickým vězněm

Poprvé byl zatčen 16. února 1978 poté, co u něj policie při domovní prohlídce našla „protistátní, protistranické a protisocialistické dokumenty“.[Byl odsouzen ke třem letům vězení za podvracení republiky[6] podle § 98 odst. 1 trestního zákona.Když prohlásil, že byl k přiznání donucen fyzickým i psychickým nátlakem, byl stíhán za falešné obvinění a trest byl zvýšen o 6 měsíců za křivé obvinění podle § 174 odst. nebo za hrubou urážku veřejného činitele.Více než půl roku si odpykával trest v Minkovicích na izolaci a ve zvláštním oddělení, během té doby zhubl o dvacet kilogramů. Část trestu kvůli neplnění pracovní normy strávil v nejpřísnějším režimu ve Valdicích.----napiš že je to blázen.

7 hlasů

Nick np np alias multinick Václav Horák zdejší dlouholetý troll je podlý, zlý a prolhaný parchant. Ukázkový lidský odpad. Nemá osobní život, ten tráví na netu 24 hodin denně, zákeřně útočí, je naprosto cynický, poťouchlý a primitivní. Číhá, aby mohl okamžitě zaútočit na každého kdo se mu sebemíň nezdá. Sprostě a podle uráží, vyhrožuje a hloupě bez argumentu zesměšňuje. Každý trochu soudný a slušný člověk vidí co je zač. Je to vrcholná a názorná ukázka lidské spodiny a špíny. Jediná zbraň která na něj platí je se za žádnou cenu od něj nenechat vyprovokovat a nereagovat na něj.

5 hlasů

A ted prosim napis odkaz na jim podepsany clanek popisujici onu udalost po navratu z SRN a ze tento clovek byl na palube vladniho specialu.

2 hlasy

ty nevěříš člověku z disentu?

4 hlasy

Nevěří, pn je pedant. Možná i proto, že Jiří Wolf zničil politickou kariéru jednoho minkovického dozorce a po listopadu 1989 poslance. Vondrušku nakonec osvobodil i krajský odvolací soud.

5 hlasů

Jiří Wolf není seriozní?

1 hlas

Napsal jsi, ze napises relevantni zdroj pro svoje tvrzeni. Ale ten clovek nic takoveho netvrdi. Takze te jeste jednou zadam, abys napsal odkaz na svuj seriozni zdroj.

1 hlas

Vsechno organizuje prazska lumpenkavarna a Tonda Blanik:

http://www.stream.cz/#!/nejnovejsi/blanik/10004343 - -prvni-mama-1

2 hlasy

Neměl bys teď spát, kavárenský povaleči piňďoure?
:D

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Kav%C3%A1rensk%C3%BD_povale%C4%8D

1 hlas

Byl jsi odhalen, kavárenský povaleči piňďoure. :D

http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20141204104212/necyklopedie/images/4/49/Le%C5%BE%C3%ADc%C3%AD_kav%C3%A1rensk%C3%BD_povale%C4%8D.jpg

2 hlasy

Propadl možná u kavárenských povalečů, kterých se čistě náhodou zrovna zeptali. :D

http://necyklopedie.wikia.com/wiki/Kav%C3%A1rensk%C3%BD_povale%C4%8D

1 hlas

Koukám, že se jim tam podařilo vyfotit individuum zvané pn pn alis piňďour piňďour. :D

2 hlasy

TNS AISA je přední společnost na trhu marketingových výzkumů a informací v České republice s více než dvacetiletou tradicí. Poskytuje klientům poradenství ohledně specifických strategií růstu týkajících se vstupu na nový trh, inovace, přechodu k jiné značce a stakeholder managementu, založeném na mnohaleté expertíze a špičkových řešeních. Dlouhodobé zkušenosti v oboru a důkladná znalost českého spotřebitele garantují použití správného designu výzkumu, metodiky, dotazníku, analýz i interpretace výsledků.

2 hlasy

Loupež století círk. restituce odsouhlasené také jedním kriminálníkem už nikoho nezajímá .Pravdoláskaři s pomocí juesej mají za ukol sesadit pana prezidenta Zemana a když se nebude dařit vyvolat majdam v ČR.

10 hlasů

I ty majdame!!!!

3 hlasy

Chceš být vtipná ty zloději nicků?

9 hlasů

Kdo by taky věřil věčně opilému sebestřednému buranovi? Jedině snad jemu podobní ubožáci.

5 hlasů

Člověk z branže: Velkovýroba veřejného mínění a jak zlikvidovat Zemana
5. 12. 2014 Aeronet
Jak fungují české mediální agentury pro průzkum veřejného mínění? Exkluzivní výpověď zaměstnance o praktikách, spin doctoringu, plánování výsledků průzkumu, prefabrikace volebních preferencí, ovlivňování nerozhodnutých voličů, opakování průzkumu, pokud výsledek nedopadl podle představ a další machinace!

http://www.novarepublika.cz/2014/12/clovek-z-branze-velkovyroba-verejneho.html

4 hlasy

Jak vidím, studujete samé relevantní a objektivní materiály.

2 hlasy

Inu Aeronet.cz :)
http://echo24.cz/a/i9gac/dokonale-utajeny-server-kdo-vydava-proruske-zpravy-v-cestine

1 hlas

Tak rozhodně lepší, než MF Dnes, nebo tyden. :D

1 hlas

Mediální onuce z ČTK mají pracovní neděli???

13 hlasů

Vsechno organizuje prazska lumpenkavarna a Tonda Blanik:

http://www.stream.cz/#!/nejnovejsi/blanik/10004343 - -prvni-mama-1

2 hlasy

Byl jsi odhalen, piňďoure. :D


http://img2.wikia.nocookie.net/__cb20141204104212/necyklopedie/images/4/49/Le%C5%BE%C3%ADc%C3%AD_kav%C3%A1rensk%C3%BD_povale%C4%8D.jpg

4 hlasy

Toaletní krize ještě neskončila piňďoure, zase ti musím ten odkaz opravovat. :D Ty máš taky blbý jméno, ten piňďour se všema deseti hrozně blbě píše. :D

http://www.parlamentnilisty.cz/arena/rozhovory/Foldynuv-vyprask-prazske-kavarne-Kdyby-byl-dnes-Schwarzenberg-prezident-lide-v-Praze-by-zpivali-Jedeme-na-Rusa-a-nevime-proc-348927

3 hlasy

kampan proti Zemanovi v rezii svazaku z ODSTOP je srovnatelna s kampani bolsevickych svazaku proti Horakove v rezii KSC-benavist manipulace medii hysterie polopravdy a lzi

11 hlasů

Zvláště v tom vynikal mladý revolucionář Jiří Ruml (1925 Plzeň,otec Jana Rumla-revolucionáře z r.1989),vystudoval reálné gymnázium v rodné Plzni a v roce 1945 se stal členem KSČ. Nejprve pracoval jako novinář v regionálním komunistickém tisku, po únorovém převratu v roce 1948 přešel do Prahy, kde byl redaktorem Československého rozhlasu, Večerní Prahy i Československé televize, tehdy jako přesvědčený radikální stalinista.

5 hlasů

Ta americká ambasáda musí dobře platit, když už je to dnes jenom tady druhá manipulace veřejného mínění.

14 hlasů

Komické.

http://www.zvedavec.org/komentare/2014/12/6251-jak-funguji-ceske-medialni-agentury-pro-pruzkum-verejneho-mineni.htm

15 hlasů

Stojí za přečtení. Z uvedeného odkazu je např. níže uvedená jedna krátká otázka s odpovědí na ni:
Chcete říct, že současná kampaň proti Zemanovi je řízena z Kavčích Hor tzv. Havlisty?
Není odtamtud řízená, je odtamtud pouze medializována. Zato ale velmi intenzivně. Řízena je však odjinud.

17 hlasů

Obrazovku ČT ovládlo indivídum jménem Monika MacDonagh-Pajerová, známá rovněž jako svazácká fúrie.

Je známá z taškařice pod pseudonymem sametová revoluce, které se zúčastnila jako funkcionářka SSM vyslaná samotným Vasilem Mohoritou. Zadal jsem si ji do Googlu a vypadlo mi následující:

1. Vysokoškolská pedagožka pražského centra New York University. To je něco podobného, jako byl dříve sovětský VUML, tentokrát se jedná o vymývání mozků na americký způsob.
2. Je vdaná za Ira Petra MacDonagha.
3. Měla milenecký vztah s Lubomírem Zaorálkem a po jeho rozvodu s ním také žila.
4. Její dcera je moderátorka americké TV NOVA Emma Smetana. (Emma svým jménem dává najevo, že odmítá akceptovat českou tradici, tzn. i tradici přechylování jmen. Zřejmě se jí stýská po německé okupaci, kdy např. ulice Boženy Němcové slula jménem Bozena Nemec strasse. Čeština je jazykem dokonalejším a výrazově bohatším než jazyky germánské, proto nám ze západu stále vnucují, abychom svoji řeč zprimitizovali dle jejich zvyklostí.) Má i francouzské občanství, narodila se v Paříži, kde Pajerová žila se svým 1. manželem Smetanou. Emma Smetana žije s muzikantem a hercem izraelského původu Jordanem Hajem.
5. Její sestrou je uznávaná odbornice na biomasu - Biomasa Kateřina Jacques (Jméno má od svého francouzského exmanžela Christiana Jacquesa).
*
Připomeňme, že Jacques je partnerkou dlouholetého předsedy zelených a místopředsedy Topolánkovy vlády Martina Bursíka a porodila mu dceru Noemi. Bursík dříve žil s nevlastní sestrou Jiřího Dienstbiera ml. Monikou. Jiří Dienstbier st. byl čtyřikrát ženatý, jeho třetí manželkou byla Květa Dienstbierová, bývalá manželka Ivana Havla a Ivan Havel je bratrem zesnulého Václava Havla. Syn Jiří Dienstbier se narodil ve Washingtonu a je americký občan.

Paní Monika chce po kdekom v Čechách, aby se národu a celému světu omluvil. Myslím si, že omluvit by se už konečně měli nejen havlisti, ale i sudeťáci, pro které Monika a celá její parta tak srdnatě pracuje.

Stanislav F.


0 hlasů

Vše zlé pochází z USA.

0 hlasů

Dnes pravdolaskaři s Knížecím vojskem ani bronzovou neděli nedrží,hodně se snaží.

21 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov