Prezident v USA
Zemanovo "Jsem Žid" slaví úspěch. Nejzajímavější řečník

03.03.2015 09:45 Aktualizováno 03.03. 10:55

UVNITŘ VIDEO. Jako výmluvný hodnotil list The Washington Post pondělní projev českého prezidenta Miloše Zemana na konferenci Americko-izraelského výboru pro veřejné záležitosti. Podle listu byly Zemanovy výroky zajímavější než slova jiných řečníků, třeba stálé velvyslankyně USA při OSN Samanthy Powerové a bezpečnostní poradkyně amerického prezidenta Susan Riceové.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Přemysl Kadlec (13 hlasů) 03.03.2015 10:44

    Proč by to dělal? Zeman byl hostem a na konferenci byl oficiálně...

  • Radek Soukup (10 hlasů) 03.03.2015 10:51

    Já u prezidenta Zemana především oceňuji, že se urputně brání snaze...

  • Ríša Lev (9 hlasů) 03.03.2015 11:39

    Bravo Zeman-dementní Schwarzenberg by s ostudou vykoktal tak 2 slova

  • Patrik O Clock (7 hlasů) 03.03.2015 11:42

    Stručněv bodech: - Československo byla jediná země, která pomohla...

  • Blanka Köhlerová (7 hlasů) 03.03.2015 10:53

    To je věc osobní sympatie, mě se zase chce zvracet, když vidím...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

TV-Stanice Zemana nejak obchazi, nikdo o nem nic neinformuje.. jen CTV

0 hlasů

Zeman je celkem jednoduchý člověk. Kdo ho pozve a zaplatí mu, tak toho pochválí. Je to vlastně profesionální herec.

1 hlas

PRoc nas ceska media neinformuji o protiizraelskych demonstracich ktere NETANJAHOVU NAVSTEVU PROVAZI? Netanjahu GO HOME! atd...

0 hlasů

Zeman trpí počínající psychickou poruchou, tvrdí známý neurolog


Praha - Od té doby, co prezident Miloš Zeman přisoudil novináři Ferdinandu Peroutkovi autorství článku "Hitler je gentleman", uplynul již více než měsíc. Ačkoli jeho tiskový mluvčí Jiří Ovčáček nyní zmiňovaný článek ve volných chvílích hledá, podle Peroutkova pokračovatele ve vydávání Přítomnosti Martina Jana Stránského jej nikdy nenajde, protože neexistuje a Zeman pouze ztrácí sebereflexi.

http://domaci.eurozpravy.cz/spolecnost/114514-zeman-trpi-pocinajici-psychickou-poruchou-tvrdi-znamy-neurolog/

0 hlasů

Že bývalé Československo má ve Izraeli velmi dobré jméno, jsem se přesvědčila osobně před několika lety na dovolené v Izraeli. Byla jsem na dovolené u Rudého moře a v hotelu kde jsme se ubytovali už při uvítání na recepci, jsme byli velice vřele přijati, když se dozvěděli, že jsme z České republiky. Musím říci, že nás přišel pozdravit osobně majitel hotelu a připomněl nám jejich vděčnost za to, že jsme jim v minulosti významně pomohli vyzbrojit narychlo izraelskou armádu před vpádem Arabů. Také se přišel rozloučit při odjezdu a k údivu nám daroval pěkné dárky na památku. Až jsme z toho buleli. Československo skutečně bylo za první republiky a téměř až do rozpadu Československa významným zbrojařským státem. V podstatě až do Havlova rozhodnutí ukončit ve velkém vedenou zbrojní výrobu která hlavně na Slovensku byla klíčovým odvětvím. Po opuštění trhů ve světě tam jak známo okamžitě nastoupili jiné světové zbrojovky a dnes již jen s obtížemi se tyto trhy získávají. Zbrojní výroba u nás už jen živoří a jak je mi známo i tak vyrábíme velmi kvalitní lehké ruční zbraně. Lidé zaměstnaní v té době u nás se už samozřejmě přeškolili.

4 hlasy

A řekla jste mu, že jsme vyzbrojili Izrael až na příkaz Stalina? A že dokonce jsme chtěli nejdřív prodat zbraně Egyptu a Sýrii, ale na zásah sovětské strany jsme obrátili?

Když se po rezoluci OSN z jara 1947 rozjeli emisaři Židovské agentury do celého světa, aby sháněli zbraně, ti, kdo je měli, vycítili skvělý kšeft. Československo, během studené války jeden z největších exportérů zbraní, ale nechtělo o zbraních s Izraelci nejprve vůbec jednat, neboť ve stejnou dobu již běžela jednání s Egyptem a Sýrií. To se ale sovětské straně vůbec nelíbilo, a proto Prahu tehdejší náměstek ministra zahraničí Valerijan Zorin varoval: …vzhledem k pozici, kterou zastáváme v Palestině, bychom měli Gottwalda upozornit na to, že prodej zbraní Arabům by mohli využít Anglo-Američané proti nám.”
http://adamec.blog.respekt.ihned.cz/c1-45951410-my-myty-a-izrael

1 hlas

Zeman, jako predstavitel statu, dobre v cizine se chova jako Schwejk. :))) Upito ma porad, jeste mu dejte fajfku. Blbej vyraz idiota ma furt. -:)))))))))

1 hlas

Pepi,ten uspech Zemana USA te dost rozhodil, co?Prejdi na iDnes,tam si budes s takovymi primousema, jako jsi sam,rozumet.

5 hlasů

Jaky duvod ma cesky obcan se zastavat Zemana ?

Budou to asi stejne hodnoty, stejne vlastnosti a stejny svetovy nazor jako ma on :))... mozna i stejny vyraz v obliceji .

1 hlas

Kdo by reagoval na takové výblitky......

2 hlasy

Měli si ho tam nechat, když se jim tak líbil. Obamovi nestojí ani za pšouk.....

4 hlasy

Zeman se stal Židem typickým, sobě vlastním způsobem. Okopíroval Kennedyho a velkohubě se přihlásil. Zamlčel přítomným, že je také alkoholik, pojídač bůčku a všem, kteří tak nečiní, přeje smrt. Předpokládám, že až 9. května navštíví Rusko, při objímání s Putinem prohlásí se Rusem. Snad se udrží alespoň při polibku s Kimem.

4 hlasy

MARYGOOSE
Byla jste také tak pobouřená, když na Kennedyho větu navázal svět s heslem „Je suis Charlie”?
Vaše papouškované kejhání je už trapné!

4 hlasy

Když je takovej frajer, tak ať zajede do Palestiny a vysvětlí Palesticům, že bez práce nejsou koláče. Třeba ho nezabijí...

4 hlasy

..ten náš Miloš...to je ale starej židák...

1 hlas

....ten náš Šimurda.... bez tebe by tady nebyla zábava.... člověka potěší, zasmát se blbosti druhých....

0 hlasů

Stručněv bodech:
- Československo byla jediná země, která pomohla Izraeli po jeho založení vázbrojí, letadli a výcvikem důstojnického sboru (můj strýc jako bojový instruktor na vojenské akademii v Hranicích na Moravě školil i Moše Dajana). Bylo to v době invaze Arabů a smrtelného nebezpečí pro nový stát. Ostatní země, hlavně Velká Británie vyhlásili na pomoc Izraeli embargo. Pomoc tehdejší ČSR je dodnes v Izraeli kultovní záležitostí, kterou jsme nedovedli doposud využít.
- Všeobecně se ví, že židovská lobby je v USA, zejména u republikánů, nejvlivnější a určuje do značné míry americké priority.
- Zdegenerovaná vláda demokratů v čele s globálním chaotem Obamou a jeho týmem mezikontinentálních debilů jde konečně do háje. Jednat s nimi (jak ukazuje Netanjahu) je o ničem.
- Zeman je mazanej, protože ví, kudy se to bude dál odvíjet.
- Na nějakej rozpor s linií EU (jak říká Musil) se může vykašlat, žádná není, EU je ráda, že se ještě nerozpadla úplně, ale to přijde. Jinak největším advokátem Izraele je povinně Německo, takže nějací pobouchaní multikulti pravdoláskaři z Bruselu do toho stejně nemaj co kecat.
Miloš holt tentokrát zabodoval tak, že se z toho pražská kavárna opotila.

7 hlasů

Omlouvám se a opravuji - "letadly".

0 hlasů

Bravo Zeman-dementní Schwarzenberg by s ostudou vykoktal tak 2 slova

9 hlasů

Než by si ucvrnknul a usnul!

4 hlasy

Ano, Cesi maji dobre politiky, jeden je furt ozralej a druhy cvrnka. Ale dobre, ze je lid volil svobodne a tajne :))))))))))))))))

0 hlasů

Výkřik že bychom všichni měli prohlásit Já jsem Žid, tedy že všichni jsme Židé, může zapůsobit na Židy, ale těžko na českou populaci, prostě proto, že to je nesmysl a pustá demagogie. Nevím, kolik procent z našeho obyvatelstva jsou Židé, ani mne to nezajímá, ale drtivá většina obyvatel prostě nejsou Židé, ani se za ně prohlašovat nebudou. Nemohou mne vyzývat ani abych byl vyznavačem jakéhokoli náboženství, když jsem bezvěrec (ti moc chráněni nejsou), tím méně abych se ztotožňoval se židovským státem .Posedlost Zemana učinit z ČR izraelskou expozituru v Evropě je v rozporu s linií EU a ohrožuje naše postavení v arabském světě, v Iránu a dnes možná i v USA..

3 hlasy

Já u prezidenta Zemana především oceňuji, že se urputně brání snaze USA u nás v ČR v průběhu následujících tří let umístit jeden tisíc uprchlíků z Iráku a Sýrie. To je možná hlavní důvod, proč se ho USáci skrze zdivočelou pražskou kavárnu snaží svrhnout. Prosím, podpořte prezidenta Zemana !

10 hlasů

Je to divné, ale z této karikatury na prezidenta mám pocit hnusu, i když mluví o jediném tématu, na které máme podobný názor....

5 hlasů

Jituško, tak to běžte honem do nejbližší pražské kavárny spláchnout panákem nějakého ušlechtilého nápoje, abyste se nám náhodou neosypala.

3 hlasy

Nechci řešit své negativní pocity alkoholem, abych nedopadla jako MZ.

2 hlasy

Je to fakt zábavné, pořádně vás ten článek nakrknul, co?

2 hlasy

To je věc osobní sympatie, mě se zase chce zvracet, když vidím knížete, takže vás dokážu i pochopit.

7 hlasů

Doufám, že si prezident Zeman zaplatil tuto návštěvu(není oficiální) ze svých prostředků.

2 hlasy

Proč by to dělal? Zeman byl hostem a na konferenci byl oficiálně pozván jako prezident ČR. Pozvání přijal.

13 hlasů

..ani starej Lustig...není pořád tak lustig, jako náš pan prezident...

0 hlasů

Ať žije pan prezident Miloš Zeman!!!

4 hlasy

..náš pan prezident je prostě..immer wäre lustig...

0 hlasů

Populista Zeman si to dobře vypočítal. Naučil se pár slov hebrejsky, aby zapůsobil. Dobře ví, že tím v USA zapůsobí...

5 hlasů

Vypadá to,že jste tam byl osobně přítomen,můžete nás prosím podrobněji informovat .:-)

2 hlasy

Tuto informaci se můžete přečíst ve zprávách ze světa. Tleskali mu a to on má rád. Moje přítomnost není nutná...

4 hlasy

Když já neumím hebrejsky.:-)

1 hlas

Nepřiznáte si, že se prostě vyzná......a na všem najdete nějaké vši, to je typické.

4 hlasy

Ale Blanko...
Na jednu stranu adoruje Rusko, pak si potřebuje napravit pověst a tak vleze do řiti Izraelcům a tudíž i Američanům. Já mu prostě nevěřím, není ve svých názorech konzistentní. Leda, že by byl křišťálově čistý a myslel to upřímně, jako Gross...

4 hlasy

Zní to rozumně......ale bruslit v tom umí, to mu nemůžete upřít. Kdyby nic jiného, umí pobavit a sám se královsky baví tím bezmocným prskáním a dupáním nožičkama těch kavárenských povalečů.

0 hlasů

Teď se dostal Zeman na úroveň jeho knížecí blbosti. Je to teď plichta.

0 hlasů

Ale copak...? Zeman už není nejlepší prezident, jakého jsme kdy měli...?

3 hlasy

Je pořád, to jen nějakej "čobol trepe kokotiny".

0 hlasů

Co ma delat, chudak, preci nerekne: Ja jsem ozera a hulvat.

4 hlasy

To by asi každý zíral pokud by jste si za řečnický pultík stoupl vy a začal odříkávat svá hesla.:-)

2 hlasy

Náš pan prezidend je prostě pořád lustig...

0 hlasů

Proč neřekneš chudáku - jsem kretén, debil a dojčák.

6 hlasů

A kdo a co jsi ty...?

2 hlasy

Toz to by mohli i Milosovi postavit bustu v nu jorku ne? :)
Hail Zeman!

2 hlasy

Napises jedno slovo nemecky a jeste spatne :))))

0 hlasů

Hail {podstatné jméno} (také: salute, salutation, greeting) = pozdrav {m}

1 hlas

A co prosím znamená slovo Heil...?

0 hlasů

Hejl je prosím ptáček, co poletuje v povětří.

0 hlasů

To spíš v Moskvě, ne...?

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov