Prezidentova pověst
Zemanovy výroky jsou skandální, píší Turci. Zmínili i "virózu"

10.12.2015 16:15

Některým tureckým médiím neunikl názor prezidenta Miloše Zemana, že by Turecko se nemělo stát součástí Evropské unie. Zpravodajské servery ve čtvrtek prezidentovy výroky vesměs jen krátce zaznamenaly.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Musil (7 hlasů) 10.12.2015 16:35

    Turecko se vybarvuje jako nebezpečný spojenec v NATO a málokdo má...

  • S Vrba (7 hlasů) 10.12.2015 19:17

    Prezident Zeman je jeden z mála evropských politiků, který říká věci...

  • Jaroslav Rypadlo (5 hlasů) 10.12.2015 19:47

    Ještě kdyby to byli schopni pochopit o k - vymetená Metelková.Ale...

  • Petr Min (3 hlasy) 10.12.2015 17:30

    Turecko je cisi nastroj ci zbran. Ale Erdogan asi ma pocit, ze se tim...

  • Jaroslav Rypadlo (3 hlasy) 10.12.2015 17:17

    Tzn.že turecký zrádce v NATO dostává zprávy a informace od našich...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vy kteri jste kam vitr nebo nedonoseni,budete brzy kricet a volat Rusko o pomoc nebot Turek je jen dalsi nastrj US fasistu kteri prinuti Turka vyvolat 3 svetovou.Nikdo si nenecha od islamustz OBAMY kalet na hlavu.

0 hlasů

Vy kteri jste kam vitr nebo nedonoseni,budete brzy kricet a volat Rusko o pomoc nebot Turek je jen dalsi nastrj US fasistu kteri prinuti Turka vyvolat 3 svetovou.Nikdo si nenecha od islamustz OBAMY kalet na hlavu.

0 hlasů

"Že by někdo měl kořeny již Osmanské říši (1299),když "kope" do prezidenta České republiky?"Fujtajbl.

2 hlasy

Prezident Zeman je jeden z mála evropských politiků, který říká věci tak jak jsou a vyjadřuje názory převážné většiny obyvatel ČR. Proto má , podle průzkumu, největší popularitu z místních politiků. Rozumím tomu, že nejvíce ho kritizují ti, kteří v politice neuspěli a nebo ti, co mění své názory podle toho, jak je to pro ně výhodné..
Myslím si, že "okopávači kotníků" a politickými prostituty náš politický a mediální skanzenu opravdu netrpí.

7 hlasů

To, že převážná většina obyvatel souhlasí s názory prezidenta Zemana, to je, bohužel, pravda. Zapomínáte ale, že pan prezident a to ještě před svým zvolením prohlásil, že 75% voličů jsou idioti a v tom měl pravdu, protože tito ho potom volili, což on věděl, že se stane. A ti samí ho vynášejí do nebes i dnes - jemu nezáleží na Česku, jemu záleží pouze na jeho popularitě a ví, co chce luza slyšet. To je tajemství jeho zvolení i jeho popularity.

0 hlasů

Ještě kdyby to byli schopni pochopit o k - vymetená Metelková.Ale co,ať předvedou,blbečci.

5 hlasů

Neznám žádného jiného představitele státu, který by denně žvanil páté přes deváté o všem co se šustne kdekoliv na zemi a v přilehlém vesmíru a to s kadencí pivního skauta IV. cenové. Je to zoufale trapné a ubohé, jak Zeman touží být permanentně zmiňován v tisku, klidně i negativně. Nic mu nevadí, neboť není za nic zodpovědný. Jeho snem je snad vyprovokovat nějaký ten útok, jen aby došlo na jeho slova.

3 hlasy

Metelkova,spise u Vas to vypada ze jste dcerou hulvata a notorika KALOUSKA.Oproti Vam dementum a kolaborantum je prezident CECH a jestlize podporuje kdokoliv fasistickou politiku USA mel by byt zavren do saskecu!

1 hlas

Myslím, že jste to trefila báječně a pomalu si myslím, ýe by měla být přepsána ústava. Není přece možné, aby jeden nesvéprávný ožrala příváděl do problémů celou zemi.

0 hlasů

Tzn.že turecký zrádce v NATO dostává zprávy a informace od našich sluncařů a zrádců a používá je na svou omluvu.Bohužel,já uzeným nevěřím ani nos mezi očima.PS.Madam Kábová-čí šváb jste vy?

3 hlasy

Ruský šváb s virózou... Jólka búdět.

1 hlas

Za stvani se medaie nedavaji. pPamatujte. Damo.

2 hlasy

Turecko se vybarvuje jako nebezpečný spojenec v NATO a málokdo má odvahu to pojmenovat jako náš prezident.

7 hlasů

Turecko je cisi nastroj ci zbran. Ale Erdogan asi ma pocit, ze se tim sveze a ze se mu podari zacit budovat novou Osmanskou risi. Sultanat. No, v Turecku k tomu smeruje nejenom on, jiste. Islamizuje spolecnost, to co prinesll Turecku ten Ataturk je pryc. Ale amici ho stejne nakonec odstrci. V NATO nema co delat a do EU ho take sefove nechteji.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov