Pro dobro vlády
Zimola: Poche by to měl vzdát. Nejde o hru, kdo je tvrdší

02.07.2018 10:30

Pro dobro České republiky a vzniku vlády s důvěrou po osmi měsících od voleb by se měl europoslanec Miroslav Poche vzdát své nominace na post ministra zahraničí, tvrdí první místopředseda ČSSD Jiří Zimola.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Honza Hloupý (5 hlasů) 02.07.2018 10:51

    Když vidím "Pro dobro České republiky...", otvírá se mi kudla v...

  • Kamil Vont (4 hlasy) 02.07.2018 11:11

    Poche v Evropské unii - společně s estébáckým udavačem Štětinou z TOP...

  • Daša Fuksova (3 hlasy) 02.07.2018 12:08

    Vzdát se mandátu ? Co by na to řekla maminka? Tak se těšila, že...

  • Václav Horský (3 hlasy) 02.07.2018 10:57

    Lánský pučista Zimola - žádná funkce = žádná odpovědnost, jenom samé...

  • Bob Kadet (1 hlas) 02.07.2018 16:07

    Tak Hamacek bude muset prazskym socdemakum zacalovat dluh za to ze ho...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

V celý tý zkorumpovaný socanský bandě, už není ani jeden normální poslanec, nebo senátor. Všechno to jsou pitomci, absolutně odtržení od reality, bez studu, sebereflexe a pokory. Jejich namachrovanost se nezmenšila ani po totálně prosr@nejch volbách. Toho panáka Pocheho nechce 95% občanů, ale nějaká socanská základna v Praze bude bojovat proti Zemanovi a prtotlačovat toho hnusáka dál na ministerstvo. Už aby celou tu bandu demagogů zabavil exekutor a voliči poslali pod 5%.

0 hlasů

Tak Hamacek bude muset prazskym socdemakum zacalovat dluh za to ze ho podporili na ceste ke korytku!

1 hlas

Co k tomu dodat ?
PIJAVICE Z ČSSD, POCHE - TOHLE VÁM O NĚM V TV NEŘEKNOU

V posledních dnech o něm všichni mluví, ale nikdo neví, co je vlastně zač. Miroslav Poche, který má být ministrem zahraničí, je podle ČSSD vhodným kandidátem, protože „hovoří několika jazyky“. Po Sobotkovi je to určitě pokrok, jinak bychom se ale nejspíš měli začít bát.

Začneme zlehka, od toho nejmírnějšího. Miroslav Poche PRACOVAL PRO MILIARDÁŘE ZDEŇKA BAKALU, který z miliard vyvedených z OKD financoval (kromě štědrých příspěvků na kampaně ODS a TOP 09) časopis Respekt nebo Knihovnu Václava Havla. Je také známé, že ostravským horníkům slíbil, že si budou moci odkoupit své nájemní byty z majetku OKD, ovšem místo toho bytový fond z firmy vyvedl a i s nájemníky prodal britské společnosti Round Hill Capital.

Způsob, jakým se OKD dostalo do majetku Zdeňka Bakaly je vyšetřován soudy (kde byl vyslýchán i bývalý premiér Bohuslav Sobotka), celou kauzu zkoumá i sněmovní vyšetřovací komise a prezident Miloš Zeman Bakalu opakovaně nazval „druhým Viktorem Koženým“, „lidskou hyenou“ a „gaunerem“.

Další Bakalovou „hračkou“, kterou platí z peněz vyvedených z Ostravy, jsou cyklistické týmy. Bakala financoval mezinárodní tým Quick Step Floors a také společnost D-Continental Team, kterou spravoval přes rodinný svěřenecký fond.

Komentátor serveru Info.cz Petr Holec o něm dokonce napsal, že v roce 2014 byl ČSSD do Evropského parlamentu víceméně uklizen, protože jeho pověst v Praze už byla tak hrůzná, že ohrožovala celou stranu.

Miroslav Poche vystudoval obor „Evropská agrární diplomacie“ na České zemědělské univerzitě (ano, něco takového se dnes opravdu studuje) a politologii a mezinárodní vztahy na Fakultě sociálních věd Univerzity Karlovy.

1 hlas

Zimola - venkovsky ucitel , ktery prelstil jihoceske zdravotniky ...

0 hlasů

Jaké dobro České republiky? Kdyby byl trochu slušný člověk, tak ze své nominace odstoupí ihned po sdělení prezidenta, že ho ve funkci nepotvrdí a jde dál škodit ČR z dálky z Bruselu a nevede trucválku se sosany o svoje zvolení ministrem. Měl by být navíc odvolán i z funkce europoslance, vrátit se do vlasti a jít na pracák a těžko shánět mizerně placenou práci, podvraťák mizernej a Drahoušovolič.

1 hlas

Z hlediska vyššího mravního principu tam Poche nemá co dělat.

0 hlasů

Zimola je jen neobratný trojský kůň Zemana v ČSSD. Poche nemá co vzdávat, není to jeho osobní kandidatura, ale kandidatura ČSSD. Poche není ve vedení té strany, ale je tam místopředsedou Zimola, tak ať tam to prosadí. ČSSD bude v Babišově vládě po všech těch ústupcích jen nosičem vody, takže se může sklonit ještě jednou, Výkřiky Zimoly do médií jsou jen trapné.

1 hlas

Vzdát se mandátu ? Co by na to řekla maminka? Tak se těšila, že chlapeček konečně něčím velkým bude.
Na něm je vidět, že když si někdo vytýčí cíl, urputně za ním jde a nehledí vlevo nebo vpravo, tak se tam může dostat. Jeho vnucený pobyt na Zamini při přebírání funkce ministra - byl ukázkou klukovského přístupu. Já tam prostě chci a tak mne musíte tam dát nějakou funkci. A budu to dělat třeba zadarmo, vždyť z EU mám prachů ze kterých by se živily tři rodiny s dětmi.

Jenom nerozumím pravidlům takové organizace?! Jak se může dostat na takové jednání člověk který není řádným členem této organizace se vším všudy. Od žádosti, přes personální oddělení, soupis jeho znalostí, případně bezpečnostní prověrka alespoň na "důvěrné". Vždyť on je tam jako "návštěva" - měl by mít doprovod... To, že je EURO hujer přece neznamená, že má volný přístup na ministerstva, nebo už ano?
Dovede to někdo vysvětlit? Já si myslím, že ano žena na post uklízečky si nemůže dovolit volně přijít na ministerstvo a sama si prohlédnout místnosti které tam jsou.

3 hlasy

Poche v Evropské unii - společně s estébáckým udavačem Štětinou z TOP 0009 a několika dalšími krysami - podepsal dokument, kterým nás chtěl bruselský eurobolševik potrestat za nepřijetí slimáků. Je to vlastizrádce a nízká lidská špína.

4 hlasy

Lánský pučista Zimola - žádná funkce = žádná odpovědnost, jenom samé hraběcí, často podrazácké rady vlastní straně.

3 hlasy

Když vidím "Pro dobro České republiky...", otvírá se mi kudla v kapse, ještě tam chybí "blaho všeholidu", aby to bylo úplné. Zimola evidentně kope za ANOfert, je to swině par exellence.

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov