Útok na premiéra
Zimola: Sobotky je mi líto, na jeho místě bych odstoupil

16.11.2016 15:10 Původní zpráva

Jihočeský hejtman Jiří Zimola (ČSSD) je přesvědčen, že premiér Bohuslav Sobotka jako šéf sociální demokracie tápe. Jak řekl v rozhovoru pro připravované vydání časopisu TÝDEN, Sobotka by měl projít reflexí a kývnout na rozdělení křesel předsedy ČSSD a premiéra. "Celé je to teď na něm," říká.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Nepravdoláskař Navždy (2 hlasy) 16.11.2016 19:03

    Sobotka má jeden základní problém. Chce být všude hezký a to prostě...

  • Nepravdoláskař Navždy (1 hlas) 16.11.2016 18:38

    Myslel jsem ,že nemůže být slabší premiér,než byl Nečas,le Sobotka...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zimola je Zemanův klacek na Sobotku, ať je jakýkoliv. Hrad se rozhodl dokončit Lánský puč a Zimola je jenom takový Hašek v lepší ambaláži. Že jim to socani baští, neznamená nic jiného, než absolutní propad ve volbách, stejný jako potkal minule SPOZáky. Taky je nebude nikdo postrádat.

0 hlasů

Sobotka má jeden základní problém. Chce být všude hezký a to prostě nejde. Nelze na úkor našich obyvatel, kteří nechtějí migranty , aby kývl někomu, že je vezmeme. Je vysoce nemorální někomu nutit kohokoliv. On nemusí souhlasit, on se může vzepřít, ale neudělá to. Proto hlavně je ČSSD v nemilosti voličů. Až přijde drzá Merkelová a nařídí , že je musíme vzít, on to udělá. I proti vůli národa. Takového premiéra skoro nikdo nechce.

2 hlasy

Myslel jsem ,že nemůže být slabší premiér,než byl Nečas,le Sobotka tento post totálně zdevastoval.Nerozhodný,kam vítr,tam plášť,nestálý v názorech.Včera v jednom rozhovoru mě pobavil,ohledně uprchlíků,když řekl,že ve V4 jsme dominantní a zásadoví.Měl by rezignovat na všechny funkce

1 hlas

Sobotka je dobrý předseda vlády, ale na výkon funkce předsedy strany již zřejmě nemá dost času a energie, zvláště když je v takovém stavu v jakém je. Takže by to mohlo být řešení. Otázka je, zda to má smysl na půl roku mezi sjezdem a volbami.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov