Čtyřicetiletá kariéra
Bambini di Praga končí, poškodila ho aféra Kulínského

28.06.2011 18:29

Známý pěvecký sbor Bambini di Praga končí po téměř čtyřiceti letech svou činnost. Vedení sboru o tom informovalo na svých webových stránkách. Sbor poškodila aféra jeho bývalého sbormistra Bohumila Kulínského, který byl odsouzen za zneužívání nezletilých členek souboru. Poslední koncert se koná v úterý v podvečer v pražské Městské knihovně.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Tomas Nada (23 hlasů) 28.06.2011 21:38

    Ja jsem takovej blbec, studentky, co jsem ucil, mi lezly do servrovny...

  • Rey Johan (19 hlasů) 28.06.2011 20:12

    Moje dcera má kamaráda,který je členem jedné známé skupiny.Když...

  • Karel Walther (17 hlasů) 28.06.2011 19:53

    Je to škoda jejich koncert pod Kulinským byl zážitek no a ty holky?...

  • Petr Brok (15 hlasů) 29.06.2011 00:48

    Je to prosté. Vědělo se, že przní malé holčičky, ale považovali ho za...

  • vaclav getz (10 hlasů) 28.06.2011 20:21

    je škoda,že končí tahle situace šla vyřešit jinak,mohl to vést někdo...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Je to prosté. Vědělo se, že przní malé holčičky, ale považovali ho za tak mocného, že se nikdo neodvážil cokoli podniknout, a tak se s tím dlouhá léta nic nedělalo. Nějací rodiče se sice pokoušeli, snad i nějakou ránu Kulínský utržil, ale to bylo asi tak všechno, slovo dítěte proti renomovanému sbormistru a dirigentovi nemělo žádnou váhu.

15 hlasů

JJ kdyby byl muslim, uz davno by ho cesky ovcan vyhostil ... podle me si jeho "fanousci" neuvedomuji, jakou psychickou moc muze clovek nad detmi ziskat ...

7 hlasů

podobně herečky přicházejí o poctivost, ve stádu skotu také není moc morálky...své si mohly vyzkoušet i jinak přísné ansámbly chrámové...úroveň kultury a civilizace se chtěním nahradit nedá, zejména pokud rodiče jsou tupí a hlupáci k pohledání, instituci nekontrolují a své děti neznají nekomunikují...vždycky potom poškozený sbormistra nebo starší členové sboru si uloví poškozené mladší závislejší odkázané...demokratiské armády mívají kaplany, není to záchrana, ale přece jen pokus o rovnováhu moci, o prevenci popř. diagnostiku včas..někdo má sledovat náladu klima tiky , zejména pokud jsou rodiče chtiví a děti zpitomělé úspěchem zneužitých hereček

6 hlasů

je škoda,že končí tahle situace šla vyřešit jinak,mohl to vést někdo jiný a Kulínský už zpět ne...cítím v tom trochu ješitnosti paní matinky..

10 hlasů

Moje dcera má kamaráda,který je členem jedné známé skupiny.Když vypráví co všechno jsou mladá děvčata podstoupit,aby vlezly těm klukům do postele,tak zůstává rozum stát.Dokonce to došlo tak daleko,že kluci nesmí po koncertu z pokoje,aby se právě vyhnuli falešným nařčením,že jsou otci některých dětí,které se mají narodit.A to jsou děvčata kolem patnácti let a i mladší.Co se týká pana Kulínského si myslím,že doplatil na svoji popularitu a mstivost zhrzených holek a jejich matek,které si na něho brousily zuby a ostrouhaly.V Česku se za úspěch platí i vězením a dehonestací.

19 hlasů

Bude se jmenovat jinak. Pedofil si nenechá jen tak utéct příležitost.

4 hlasy

Je to škoda jejich koncert pod Kulinským byl zážitek no a ty holky? Ty mu lezly samy do postele,žádnou neznásilnil,je to umělec a hudebník a těm lezou holky do postele,ještě jsem se nesetkal s muzikantem který by někoho znásilnil.

17 hlasů

Ja jsem takovej blbec, studentky, co jsem ucil, mi lezly do servrovny a ja je vyhazoval ...

23 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov