Pěvecká soutěž
Eurovizi ovládla "Vousatá dáma"

11.05.2014 15:11

VIDEO Vítězem letošního ročníku televizní písňové soutěže Eurovize se v dánském hlavním městě Kodani stala s písní Rise Like a Phoenix Conchita Wurst, známá jako "vousatá dáma", kterou je rakouský travesti zpěvák Thomas Neuwirth.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Patrik O Clock (15 hlasů) 11.05.2014 15:44

    Všechny velké a bohaté říše v historii se zhroutily pro vlastní...

  • Martin Kocias (8 hlasů) 11.05.2014 16:06

    No to je něco příšernýho. A oni to ještě označují za "geniální"... V...

  • petr petr (6 hlasů) 11.05.2014 16:28

    Ano jasně jde vidět kam to Evropa dotáhla pod praporem...

  • George Orwell II (5 hlasů) 11.05.2014 16:40

    FUCK! Tohle musela byt politicka volba. Jinak si totiz dovedu...

  • Jiří Racek (4 hlasy) 11.05.2014 17:07

    Orwelli, to by tě nemělo překvapit. Pravda se stává lží a lež...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

"Nic více necharakterizuje dnešní Evropu precizněji, než vousatý babochlap, který vyhrál pěveckou soutěž Eurovize, a který donekonečna omílá větu veškerých modelek s IQ kol 80, že je potřeba míru, porozumění a vůbec… Přesně před 40 léty vyhrála Velkou cenu Eurovize ABBA. Letos ji vyhrála fousatá zpěvačka Conchita Buřtová. Na těch 40 létech je vidět, jak jsme se v pop music a nejen tam, kvalitativně posunuli vpřed! "
http://blog.idnes.cz/blog/5745/409518/10arnold.JPG

0 hlasů

Myslete si o mě co chcete, ale pro mě je to zvrácenost vhodná tak akorát do p0rna.

2 hlasy

Vraci se mi vzpominky na Cesko sedesatych let. Nadavka "ty buzerante" byla tak samozrejma jako "ty vole". Na pozadi takove spolecnosti se clovek nesmi moc divit, ze i jdenotlivci nevi jak k veci pristupovat. Ceska spolecnost se behem bolsevismu nevyvijela , byla zamrzla a ted zdivocela a tak si pockame az se uklidni. Ale nevyzadujte, ze kazdy chlap musi mit pocintane bricho od piva a trochu smrdet, jinac neni chlapem.

0 hlasů

Samozřejmě Lustig s patentem na rozum, kdo jiný. Nejhorší nadávka je "ty emigrante", protože emigranti jsou ta největší pakáž, která kdy byla.

2 hlasy

FUCK! Tohle musela byt politicka volba. Jinak si totiz dovedu predstavit par jistych statu, jejichz reprezentanti predvedli vyborny vykon. Ale tohle... tohle smrdi politickou ne-korektnosti na sto hounu.

5 hlasů

Orwelli, to by tě nemělo překvapit. Pravda se stává lží a lež pravdou, ministerstvo obrany připravuje válku, chlap se stává ženskou a ženská chlapem...

4 hlasy

Taky nechapu, co si mam o tom myslet.
Teplousi mi nevadi, kdyz neobtezuji moji rodinu, me zname a me.
Ale toto ? Je treba za kazdou cenu ukazat, jal je evropa liberalni a chapava vuci vystrelkum ... Neverim, ze to byl nej zpev a vystup, ale ...
Proste neco pro bulvarni mrmlani, aby nebyl cas na premysleni nad EUROzlodejnama, ktere maji daleko vetsi negativni dopad pro lidstvo, nez tento (tato) FOUSATY EUROHUJER

3 hlasy

ani tento, ani tato - TOTO... O.o

0 hlasů

Ano jasně jde vidět kam to Evropa dotáhla pod praporem liberalismu,multikulturalismu a modních ideologií.......rusové se jen baví a kroutí hlavou jak jdeme zvesela do pekel !!!

6 hlasů

Rozklad západní civilizace ve své plné tfujtajbl kráse... a pak se člověk diví kolik je v západní Evropě mešit... Už ani Řím není co býval, a jediní vrcholoví politici, kdo ještě otevřeně mluví o křesťanských hodnotách a základech své státnosti a civilizace na křesťanské morálce jsou pouze ti ruští politici... P.S. Tady je odkaz na jpgčko, rusky je tam napsáno: "kdesi v Evropě už lidé začali zapomínat, jak má vypadat vousatý chlap":
http://samlib.ru/img/s/sawin_wlad/ukrainanew/borodatyjmuzhik.jpg

0 hlasů

No to je něco příšernýho. A oni to ještě označují za "geniální"... V té soutěži se soutěží o nejhnusnější a nejodpornější zrůdičku? :-)

8 hlasů

Chteli to označit za "genitální",ale tisková chyba se vloudila.

1 hlas

nasi flandaci a puritani ci konzervativci nam furt vnuciji nejaky pravidla sexu-sami by vsak jebali az by breceli -jsou vetsinou stari hnusni a vyzrani a upoceni /Semin Benda Klaus Hajek Jakl/a tak je nikdo nechce --nikdy nebyli na trojku-v posteli s nima nuda ,erekce slaba i vykonost--proto zvedaji prst kdyz nic jineho....blijme z puritanu

2 hlasy

Božičku,božičku,tos nám to těď natřel Doriánku.

1 hlas

Máš bezpochyby pravdu, pane danieli Růžový.

0 hlasů

Všechny velké a bohaté říše v historii se zhroutily pro vlastní morální a fyzický rozklad, dekadenci, zženštilost, sexuální deviace, ztrátu schopnosti reprodukovat vlastní populaci, nutnost dovážet cizí otroky, aby byl vůbec schopen někdo pracovat nebo za ně bojovat. Pak stačil nájezd primitivnějších ale životaschopnějších "barbarů" a bylo vymalováno. Nepřipomíná vám to něco?

15 hlasů

Citat: Pak stačil nájezd primitivnějších ale životaschopnějších "barbarů" a bylo vymalováno.

To jsi myslel najezd Cechu ?

0 hlasů

Ne, on myslel takových chujopletů, jako jsi ty.

0 hlasů

ano vsichni musi jebat jak Putin ci Klaus v jedne poloze -ostatni je dekadence-impotente bez fantazie

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov