Výběr TÝDEN.CZ
Arnold Schwarzenegger má narozeniny. V čem nejvíce zazářil?

30.07.2019 06:00

Symbol kulturistiky, bývalý guvernér Kalifornie a hvězda akčních sci-fi filmů 80. a 90. let. Původem Rakušan, v Americe žijící sportovec, politik a herec Arnold Schwarzenegger dnes slaví své 72. narozeniny. Při této příležitosti jsme se podívali na jeho filmografii a vybrali pět nejzajímavějších filmů, ve kterých si zahrál. Asi nepřekvapí, že všechny jsou především akčního žánru.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Dneska uz neslavim, vcera jsem zapil zdendu, dneska si dam pauzu. Fakt taky musim obcasne i neco udelat.

0 hlasů

Božský Árnie žral tolik anabolik, že by po tom zcepeněl i kůň. Jeho TTD byla ohromující a masa svalů ještě více. Když se dostal do Ameriky, odmítal novináře s tím, že o něm zase napíší, že je samý mozek a žádný sval, jak neuměl anglicky. Novináři ho ujistili, že to rozhodně nenapíší a taky že ano...
Běhal za ním obdivovatel, jak že dosáhnul své muskulatury, a Arnie mu jakože poradil skořápkovo solnou dietu: půl na půl skořápky ořechů na prášek a sůl. Začne jednou polévkovou lžící denně, skončí po měsíci třiceti. Borec vydržel sedmnáct, pak ho odvezla sanitka. Přijeli mu kámoši USA do Německa, kde cvičil, a chtěli, aby je naučil nějakou frázi pro Arnieho kámoše v Německu. Tak Arnie nelenil a naučil je: nazdar ty starej prasáku, ještě pořád tolik onanuješ? Jejich neustálé vtípky na všechny strany byly pověstné.
Do USA přišel doslova s holým zadkem! Jako herec je nemožný... Prostě borec.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov