Zneužívání dětí
Dokument V síti varuje mladistvé před sexuálními predátory

18.02.2020 16:47

Dokument Víta Klusáka a Barbory Chalupové V síti, který je šokující výpovědí o zneužívání dětí na internetu, bude součástí osvětové kampaně na školách. Promítání snímku, nad kterým převzalo záštitu ministerstvo školství, si mohou školy objednat.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ladislav Ryšavý (1 hlas) 18.02.2020 17:38

    Správní muslimové se musí chovat podle mohameda a ten si vzal Ajšu v...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

No nevím, ten film jsem neviděl, soudím jen z ukázek. Ale tenhle způsob lovení úchyláků se mi zdá také dost úchylný. Vždyť ty dívky nevypadají na 12, ale na 22 a jejich chování připomíná spíš prostitutku, která diletantsky předstírá nevinnost, aby někoho ulovila.

0 hlasů

Bezpečnostní informační služba, BIS, zjistila, že za většinou těchto predátorských útoku stojí skupina ruských hackerů majících základnu na Venuši. Došla k tomu analýzou tlejícího listí ve známém pražském lesoparku názvu Stromovka. Ne, nejsou to úplní analfabeti, tihle čučkaři. O zjištění informovala mluvčí BIS Ingeborg Vagínová.

0 hlasů

V Čechistánu a Slovakistánu stačí zamávat tisícikorunou nebo padesátieurovkou, dokonce i dvacetieurovkou před nosem a nezletilým ihned lezou choboty ven z kalhot. Jen tak, samy od sebe...

0 hlasů

Správní muslimové se musí chovat podle mohameda a ten si vzal Ajšu v 6 letech a od 9 s ní souložil !! Bude tedy konečně islám zakázán....bylo by na čase,takových odporností má islám ve svých různých spisech mnoho a mnoho ! a daleko horších !!

1 hlas

Z Vašeho příspěvku je zřejmé,že o islámu nic nevíte. Snad jen ze školení SPD,kde tyto nesmysly vykládají. 🐷

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov