Filmové premiéry
Troška a kladivo: pánbůh s námi a zlé pryč!

28.04.2011 08:30 Původní zpráva

Tři psychopati vstupují tento týden do kin - český podnikatel Czech Made Man, nevybouřené božstvo s kladivem Thor a hysterická Čertova nevěsta. Zachraň se, kdo můžeš!

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ben Melech (55 hlasů) 28.04.2011 15:06

    Paní krittičko.... když chcete kritizovat jiné, zkuste si přečíst...

  • Karl von Opitz (22 hlasů) 28.04.2011 14:33

    Kvalita českých filmů v posledních 20 letech má stále klesající...

  • rab z rabstejna (22 hlasů) 28.04.2011 19:06

    Ve svém věku uzž nemusím být IN: na pohádku pana Trošky se moc těším,...

  • Ben Melech (19 hlasů) 28.04.2011 15:07

    Další jsou na www.csfd.cz

  • Petr Pliska (17 hlasů) 28.04.2011 12:42

    Tak jak to čtu, tak fakt nevím, který ten film bude horší... koukal...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

No... Nejlepší je, když psychopatka kritizuje psychopaty...

6 hlasů

Je hezké si porovnat, jak se tady čtenáři a filmoví takyodborníci Trošky zastávají a jak to vypadá jinde. Těšit se na Troškovu pohádku mimochodení není o tom "nebýt IN" ale prostě to znamená nemít vkus.

http://aktualne.centrum.cz/kultura/film/recenze/clanek.phtml?id=698878

8 hlasů

Ve svém věku uzž nemusím být IN: na pohádku pana Trošky se moc těším, ostatní dva jmenované filmy nechám běžet. A nevrlá paní kritička by si mohla zkusit natočit tentokrát něco vlastního a dobrého.

22 hlasů

Paní krittičko.... když chcete kritizovat jiné, zkuste si přečíst kritiku na Váš film "Děti noci". Pro zajímavost zde jednu štavnatou uvádím:
Film o chcípácích pro chcípáky. Otravný v maličkostech, nefunkční a rozpadající se jako celek. Postavy nežijí, jen předříkávají typologicky dané věty pro určité charaktery ("ty si blbej"; "ty si debil"; "nech mě bejt" apod.). Ofka (kdo ví, proč má tak kravskou přezdívku) trpí jen zastydlou apatickou pubertou a potřebuje pořádně profackovat, v tomto ohledu revoluční dialog Ofky a jejího otce ze závěru filmu ("ty si jen líná") ukončuje vyprávění o hovně (dlouhá předlouhá stopáž). Jediné, co mi v paměti utkvělo, byla specifická noční atmosféra Prahy (Karlína)
Ještě si myslíte že to byl vynikající film?

55 hlasů

Až na to, že to není "kritika" někoho, kdo tomu rozumí, ale názor jednoho z mnoha lidí, kteří ten film viděli. A pokud je na čsfd, tak zřejmě nějakého puberťáka. To už jste rovnou mohl napsat svůj názor a neschovávat se za jiné - vyšlo by to nastejno. Nemluvě o tom, že vám nějak ušlo, že v souhrnu má i na té čsfd ten film 53% - to znamená, že je hodnocen jako mírně nadprůměrný...

5 hlasů

Další jsou na www.csfd.cz

19 hlasů

Aha. Takže protože puberťáci píšou na čsfd své znechucení nad filmem Děti noci, tak proto Troška točí dobré filmy. No hlavně, že v tom máte jasno. Jen vám trochu uniklo, jaké hodnocení tam třeba mají Felliniho filmy a jaké filmy s Schwarzeneggerem...

5 hlasů

Kvalita českých filmů v posledních 20 letech má stále klesající tendenci.Stará oblíbená herecká garda již téměř celá vymřela a nová generace herců je nedokázala nahradit.S náměty na film je to také bída,neustále se opakující témata z období 2 světové války nebo doby před listopadem 89 jsou už okoukané .Většina současných českých filmů je opravdu špatných,často jsou to těžko stravitelné a dějově nesrozumitelné slátaniny.

22 hlasů

Jasně - Kolja, Knoflíkáři, Samotáři, Obecná škola... kam se člověk podívá, samej špatnej film... Ale mám pro vás dobrý tip - dévédéčka s Andělem na horách a dalšími skvělými filmy mají v každý trafice. A dokonce prej už vyšel i Botostroj !

6 hlasů

Tak jak to čtu, tak fakt nevím, který ten film bude horší... koukal jsem, že Troška otrávil i jinak smířlivou Spáčilovou - a vzhledem k tomu, že nejkrásnější hádanka byla zcela průměrná televizní pohádka, zdá se, že nejen kameňáky, ale i ty pohádky už mu nejdou jako dřív.

17 hlasů

Já bych trochu přitvrdil, ale jinak lze souhlasit. Je to t(T)rošku bída.

9 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov