Fotoblog 16: Na Hanžburek! Sexuální scéna v Libochovicích

18.05.2009 21:18

"...a Hanžburek - náš svatý Hanžburek mi kouká všemi okny až do postele, nech ji kamkoli postavím, a ten černý Košťálov na obzoru plamenného nebe při západu slunce, a ty modré hory...

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Daniela Muchova (77 hlasů) 23.05.2009 18:40

    Zdravim Vas Jirko, chtela jsem vlastne pouzit vase prijmeni, ale...

  • hugo (73 hlasů) 19.05.2009 11:33

    Pane Peňas, můžete ještě zpátky do blogu a opravit nebo doplnit text,...

  • amatérská etoložka (70 hlasů) 19.05.2009 15:30

    Zrovna se mi moc nevydařil den, ale tou paví etudou jste mě zase...

  • Redik (69 hlasů) 19.05.2009 09:13

    Nedavno jsem na Hazmburk a Libochovice koukal do mapy, tak ted uz vim...

  • Milos (65 hlasů) 19.05.2009 12:01

    Pan Hugo by mohl být komorním radcem pana autora JP, mam vskutku...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Zdravim Vas Jirko, chtela jsem vlastne pouzit vase prijmeni, ale bohuzel navim jestli je to se S a nebo Z : ) kdyz bych to pouzila ve druhem pade. Nicmene, chtela jsem se podelit v prvni rade s mymi pozitivnimi reakcemi na vase fotoreportaze. Byla to prave ma (jiz 20 let) stara pritelkyne a spoluzacka ze SPgS Litomysl, Milena Oda, ktera me navodila na vasi stranku. A musim rict, ze od te doby se kazdy tyden tesim na novou reportaz. Diky tomu, ze uz pres deset let neziju trvale v Ceske Republice, je pro me kazdy tento vylet za ceskou historii nejen velmi informativni, ale take sentimentalni. Asi je to take zpusobene vekem, a tim ze ve dvaceti clovek nepoklada narodni citeni za nejakou velkou hodnotu, ale musim rict, ze zpusob jakym popisujete Ceske pamatky a mista, kde jsem vetsinou ani ja sama nabyla, je nejen naucny, ale take humorny a odrazi soucasny stav Ceske spolecnosti, ktery je pro me stale vic a vic exoticky. Preji Vam krasnou nedeli a uz se tesim ne dalsi vypraveni s obrazky : ) S pozdravem. Daniela

77 hlasů

To je od vás milé, Danielo... Pokud jde o moje příjmení, tak S zůstává v každém pádě, tedy i ve druhém - Peňáse... Vy máte ale spíš na mysli pád pátý, tedy Peňási... ale to není důležité. Srdečně. j.

60 hlasů

Velmi sentimentalni zpověď emigrantky! velmi mě to dojalo, děkuju, aspoň vím, jak nás, co jsou doma, vnímají emigranti.. a co my nevíme, co tady máme... asi na tom něco bude, co se od nich slyší...

54 hlasů

Emigrantky? Paní bydlí v zahraničí 10 let, to znamená že se tam dobrovolně odstěhovala a kdykoliv se může vrátit. Být emigrantem znamená odstěhovat se z vlasti z nějakého neosobního (politického, ekonomického) důvodu, ne?

58 hlasů

Jiří, na Házmburku a v Libochovicích jsem byl přesně o týden dřív, ovšem nečekaně, bez náležité teoretické přípravy, takže jsem ji teď dočerpal dodatečně, díky. P.S. Páv tehdy o pávici nejevil sebemenší zájem, asi má sexuální apetit jen o sudých víkendech.

59 hlasů

Ta bombardovací peruť byla asi 311. Ale jinak krásný článek.

57 hlasů

Zrovna se mi moc nevydařil den, ale tou paví etudou jste mě zase rozesmál. Esence střetnutí mužského a ženského principu v pěti obrazech:-)

70 hlasů

Fotoreportáž o pávovi mě dostala! Fakt super, ale nerad bych tímto výkřikem snižoval krásu celého textu. Díky němu jsem si uvědomil, jak propastně daleko je povinná němčina ze střední školy, protože mě nikdy nenapadlo, že vlastně Zajíc je der Hase a tak jsem pány z Hasenburgu bral jako novou šlechut...jsem to ale trouba. V neděli jsem koukal v tv na moc pěkný dokument o Mikulově (ležel jsem v posleti s chřipkou) a tohle povídání mi doplnilo informace o J.E. Purkyněm i rodu Ditrichštajnů. Jako každé úterý tedy konstatuji: super a díky. Kampak asi vyrazíte příště????

61 hlasů

V článku je chyba. Ulrike von Levetzow žila a je pohřbena v Třebívlicích.

59 hlasů

Máte pravdu, omlouvám se, moje chyba. Třebívlice dělí od Třebenic asi tři kilometry směrem západním, na tom pohledu, kde o Ulriku zmiňuju, jsou skutečně Třebenice, které jsou větší. Třebívlice s jejím hrobem by byly vidět kousek nalevo. Mrzí mě to a poklona Vaší všímavosti etc. jp.

61 hlasů

Pane Peňas, můžete ještě zpátky do blogu a opravit nebo doplnit text, když se vloudí chybička? Ne každý čte diskusi a tak by mohl na rodinném výletě dorazit do Třebenic a marně hledat hrobku Ulrike a potom vás proklínat :o).

73 hlasů

Pan Hugo by mohl být komorním radcem pana autora JP, mam vskutku zajímavé rady... pane Hugo, vy jste urcite pan radni!

65 hlasů

děkuji za dobře napsaný článek s vhodnými fotkami jenom k této krajině a Libochovicům patří řeka Ohře chtělo to ještě tuhle fotku,tož choďte a pište,jinak Koptovi tedy mladí tam mají dům kam léta jezdí a syn je úspěšný muzikant

61 hlasů

Nedavno jsem na Hazmburk a Libochovice koukal do mapy, tak ted uz vim i to, jak vypadaji na(skoro)zivo. Diky. Pavi scenka je uzasna, tomu se rika byt v pravy cas na pravem miste. Tesim se na pristi fotoblog!

69 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov