Fotoblog: Exploze! Amadeus na Smíchově. Young heroes

14.04.2009 11:55

Jaro letos explodovalo jako semtex naložený do pupenců zelenými teroristy. Nepamatuju na tak rychlý obrat vegetace ze strnulosti a klidu do té pučivosti a bujivosti. Jaká mohutná síla je to v těch žlázách a šťávách přírodních!

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Redik (102 hlasů) 15.04.2009 13:29

    Bordel na ulicich v Praze me neprekvapuje, to spis ta malebna...

  • Oáza (94 hlasů) 14.04.2009 17:44

    Pane Jirko, Vy z toho Smíchova děláte oázu! (- tedy až na ty odpadky)...

  • jirka (87 hlasů) 15.04.2009 14:23

    Jen pro upřesnění, obec u Berouna, ve které mají Daubkovi svoji...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jen pro upřesnění, obec u Berouna, ve které mají Daubkovi svoji hrobku, se jmenuje Liteň, nikoli Líteň. Čili jejich hrobka nestojí v Líteni, ale v Litni.

87 hlasů

Bordel na ulicich v Praze me neprekvapuje, to spis ta malebna zakouti, ktera se vyloupnou znalym prostredi (coz ja nejsem), z nichz nekteri se o dojmy deli prostrednictvim fotoblogu (coz je dobre). Bordel je taky v Brne, bordel par excellence je v Ostrave a nejvetsi bordel je kolem mist, kam kolegove kuraci odhazuji vajgly bez ohledu na to, jak daleko je odpadkovy kos. Ve Svedsku pry zavedli vseobecny poradek proste tak, ze se lidi vzajemne upozornovali, kdyz ze sebe nekdo "delal hrocha". Tady si to ani u kolegu kuraku nelajznu, protoze se muze snadno stat, ze bych - jsa maleho vzrustu - dostal po tlame. Takze se radsi snazim jit prikladem a hazu ty vajgly a nejruznejsi odpadky do mist k tomu urcenych.

102 hlasů

Pane Jirko, Vy z toho Smíchova děláte oázu! (- tedy až na ty odpadky) hned bych tam s Váma na tom Smíchově chtěla bydlet :-)! I když my tady v NDR máme také oázu a bez odpadků! - ale nemáme tady ty extravagatní andělé a barokní lehátka... No a zimní čepku z fota už také vyměníte za jarní ne?- tak příště...a neexplodujte!

94 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov