Tajuplný Ostrov. Vana na Slapech. Vize koně

21.08.2009 09:00 Fotoblog

Ostrov sv. Kiliána za Davlí vidíte, jedete-li směrem na Slapy a podíváte se na levou stranu, kde teče Vltava. Mě už léta lákalo vypravit se na něj, neboť pro suchozemskou krysu má ostrov vždy svou přitažlivost a tento je navíc tajemný, neobydlený a běžnými prostředky nedostupný. Dlouho jsem expedici odkládal, až nyní jsem cítil, že přišla pravá chvíle.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ornella (74 hlasů) 21.08.2009 23:37

    Germanista se nezapře... Ornella ist nicht deine Mutti, sie ist...

  • Marek (71 hlasů) 21.08.2009 13:47

    Nádhera. A prošlapals to tam Jirko pořádně, ten ostrov? Fakt nic...

  • Ingrid (68 hlasů) 21.08.2009 12:24

    Také nemám ochranku. A za takové počtení bych i zaplatila.

  • jp (67 hlasů) 21.08.2009 13:24

    Vidíte... Ale těch tříhláskových je samozřejmě víc: Bor, Ves, Luh,...

  • JB (63 hlasů) 21.08.2009 10:08

    Dvouhlásková je ještě Eš.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

A jak maj ty skotský krávy ty vlásky na hlavě, tak jim tam říkaj hairy cow, ale oni to uměj tak hezky jako skotsky, heryků

60 hlasů

Pane Peňási, musím reagovat na váš Sloupek v tomto Týdnu. Vím, že se to sem nehodí, ale nechci vás otravovat nějakými emaily, apod. Chci vám napsat jen patetické jedno: Děkuju vám! Já bych na to neměla koule. Snad si to přečtete.

35 hlasů

já děkuju Vám.

38 hlasů

Jo, já takhle vždycky koukám na kostelík, co vyčuhuje z Novomlýnských nádrží. Jenom ta odvaha, nějak se tam dostat, mi chybí :-( Asi mám strach, že by to dopadlo taky tak jak v tom jednom divadelním kuse: ,, Dobyt! Dobyt! Dobyt, no nic moc."

45 hlasů

Panu Peňási bych doporučil tvaroh na hlavu.

37 hlasů

Vtipné a zajímavé, udělám si podle článku výlet! Jen to plavání si nechám ujít. :)

35 hlasů

Čím je rodu ženského, což třeskutý Peňás netušil a nenašel tak její půvaby!

33 hlasů

Jiří, jako dávný pracovník kachní farmy Bzenec ( 1978 ), s pracovním zařazením chovatel drůbeže( eufemismus pro škrabače kachního trusu), musím tvoji husokachnu či husokáčera identifikovat jako poctivého kačera. Ovšem cizince, zabírajícího dle Paroubka místa českým kačerům. Je totiž z Číny. Takový jediný čínský kačer zvládal obskakovat s věčně vytaženým šroubovitým přirozením všechnu drůbež na farmě, od bažantích slepic, přes husy, české kačeny po šokované slepice na hnojišti. Jako kdysi soudruh Mao své konkubíny. Neurotického českého kohouta, který nás napadal při každém průchodu dvoru, to tak vyvádělo z míry, že jenom tupě zíral. To byl střet kultur a sexy mozek, příteli Paroubku.

60 hlasů

Peňás napíše, co kapitalista potřebuje ! Pak si to léčí ve fotoblogu.

57 hlasů

Val ( leží v podhúří Orlických hor )

36 hlasů

Germanista se nezapře... Ornella ist nicht deine Mutti, sie ist Ornella Muti!

74 hlasů

A hlavně na Ostrově pobýval bavorský princ sv. Vintíř, když měl dost své poustky na Dobré Vodě a zrovna nemusel provádět císaře po blatech.

38 hlasů

Nádhera. A prošlapals to tam Jirko pořádně, ten ostrov? Fakt nic zvláštního? Navrhuju zopakovat výpravu za nějaké pořádně kruté zimy, až mráz sevře ostrov do ledového krunýře, jak říkaji poeti. Na bruslích, v baťohu pořádný boty, pevnina bez příkrovu vegetace, to se budou hned líp hledat nějaký ty starý cihličky a střepy a kosti. Jinak fakt moc prima.

71 hlasů

Vidíte... Ale těch tříhláskových je samozřejmě víc: Bor, Ves, Luh, Hať, teď mně Jaromír Slomek upozorňuje: Bzí, Hať... Schválně, kdo zná ještě nějaké

67 hlasů

Smí – dědinka na Šumavě.

33 hlasů

Smí? Nemůžu to dohled. Kde přesně ta obec leží?

37 hlasů

Také nemám ochranku. A za takové počtení bych i zaplatila.

68 hlasů

No konečně jste zavítal do kraje mé rekreace a já tam zrovna nebyl! Neboť kdybych tušil, že půjdete přes Loutí, nalákal bych vás do nezapomenutelného údolí zvaného Punčochářův luh, kde je pár chat a úplný klid. Jen voda v zátoce je od roku 2002 nekoupatelná, nějak to bahno z povodní né a né odplout. Ochutnal byste voodu z pramenu a viděl jak vypadá chata bez elektřiny a vymožeností civilizačních... Tak třeba jindy!

44 hlasů

Dvouhlásková je ještě Eš.

63 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov