Festival v plném proudu
Gibson potěšil fanoušky, diváky dnes čeká na šedesát projekcí

05.07.2014 08:01

Odhadem na tři tisíce fanoušků, kteří nemohli být mezi zvanými hosty pátečního slavnostního zahájení karlovarského festivalu, potěšil v noci na dnešek herec, režisér a producent Mel Gibson, čerstvě oceněný Křišťálovým glóbem.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Susa (1 hlas) 05.07.2014 13:59

    Působíte svým výronem blbosti dojem zlé a krvelačné bytosti. Nejste...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Meli by tu antisemitskou svini a nacistu Gibsona nakopat do prdele. Spina jedna americka naisticka.

0 hlasů

Chlapče, chlapče. Vzal sis dnes pilulky?!?

0 hlasů

Působíte svým výronem blbosti dojem zlé a krvelačné bytosti. Nejste žid?

1 hlas

Některé úryvky z článků na Týdnu.cz, seřazeny za sebou, působí dosti tragikomicky :

V těžkých podmínkách se ocitl Aleš N. z Českých Budějovic. Po prodělané vážné nemoci se dostal do neřešitelné finanční a sociální situace, a proto v květnu spolu s partnerkou požádali Úřad práce o pomoc v hmotné nouzi. Úřad je poslal do Autocampingu Stromovka, který sloužil jako vhodné ubytování pro lidi v sociální nouzi. Už v listopadu mu ovšem kvůli ubytování v autokempu přestal vyplácet doplatek na bydlení.

Vláda na svém dnešním jednání schválila navýšení rozpočtu Státního fondu kinematografie pro filmové pobídky o tři sta milionů korun. Sdělil to místopředseda vlády Pavel Bělobrádek. Na pobídky filmařům by tak mělo letos být celkem osm set milionů korun. O tuto částku usilovala ředitelka fondu Helena Bezděk Fraňková spolu s filmovými producenty.

Hosté párty mohli ochutnat například kuřecí paličky na chilli s mačkanými brambory, gratinovaný lilek s rajčaty, mozzarelou, bazalkou a parmazánem a hovězí plec s bramborovým pyré. Zaujala i králičí paštika v mandlové krustě a špenátová palačinka s kousky lososa a čerstvou smetanou. Před Puppem budil pozornost obrovský mečoun, jehož filety s citronovou šťávou a rozmarýnem končily na grilu, stejně jako vepřová žebírka s medem a česnekem, špalíky z vepřové panenky se šalvějí, krůtí steaky s oreganem či máslová treska s koriandrem.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov