Český slavík
Změna pořadí. Nejvíc hlasů získala skupina Ortel

29.11.2017 16:45 Aktualizováno 29.11. 17:13

Kontroverzní kapela Ortel získala v letošní anketě Český slavík nejvíce hlasů v kategorii skupin. O zhruba pět tisíc hlasů méně získal Kabát. Oznámila to pořadatelská agentura Musica Bohemica, která s poukazem na porušení pravidel fair play označila za vítěze Kabát, zatímco Ortelu připsala body z loňského ročníku a uvedla ho na druhém místě.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Perikles (10 hlasů) 29.11.2017 16:59

    Komedie, komedie, komedie. Havloidi a TOP 09 už nedovedou spáchat ani...

  • doctorX doctorY (8 hlasů) 29.11.2017 17:18

    hlasuji pro zruseni toho falesneho slavika jednou pro vzdy . a to ani...

  • tyden tyden (6 hlasů) 29.11.2017 18:44

    Je krasne, jak se par mistnich zubozenych bolseviku snazi obhajovat...

  • JANA KACZMAROVA (6 hlasů) 29.11.2017 17:33

    A co na to Banga...?!

  • Stan Král (3 hlasy) 29.11.2017 19:50

    blbost , jak víš ze podváděli fanoušci Ortelu , oni ukradli lidem...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Miluji tu hlášku z Mladé Fronty Včil: Slavík nad sebou vyřkl ORTEL smrti a navíc ma z ostudy KABÁT.

Nuže, Slavík je definitivně mrtvý a pohřbený, ať žije Slavík!

0 hlasů

MOŽNÁ ŽE LIDÉ POSILALI HLASY ZE DVOU I VÍCE TELEFONU GOTOVI NEBO NĚKOMU JINÉMU !!!!OD MÉHO ZNAMÉHO MANŽELKA TAK DAVALA HLAS GOTTOVI I S MANŽELOVA TELEFONU !!!TAK CO STÍM ??

0 hlasů

Ano

6%
Ne

94%
hlasovalo: 693 lidí

Jak si vysvětlujete takový zájem o kapelu, jejíž texty někteří označují za poměrně dost kontroverzní? Jde například o vyjádření vůle lidí, kteří nesouhlasí s migrační politikou?
Četli jste ty texty? Slyšeli jste je? Mně se líbí, jak všichni říkají – já je neposlouchám, ale… Kdo je označuje za kontroverzní? Multikulturní idioti z kaváren? Pitomci, kteří právě opustili sociologické fakulty s čerstvým titulem za nějakou genderovou tematiku? Placení agenti neziskovek? No tak tyto nuly, které nic nedokázaly, mají právo je označovat za kontroverzní. Kolik jich je? Čtyři procenta? Jaký mají prostor v médiích? Devadesát procent a více? Tady něco nehraje, že? Prostě zase funguje princip akce a reakce. Slyšíme z médií lži. Lžou nám denně, nestydí se za to. Jak se říká v legendárním filmu – „chčijou nám na hlavy a už se ani nepokoušejí předstírat, že je to déšť“. Na textech Ortelu nikdy nic kontroverzního nebylo a není. Když se vrátím k vaší otázce o migrační politice – není nikdo, kdo by souhlasil s migrační politikou Protievropské unie. Kromě těch tří skupin zmíněných výše – multikulturních idiotů, zbytečných pitomců ze sociologických fakult a placených agentů tzv. neziskovek.

1 hlas

Furt dlužíte mi kilo!
Startuju pilu, jednou vám to nestačilo?
Jsem serial killa, padne Mattoni i Aquila
Do vašich pramenů jsem vysypal jedu na kila
Padnete jak Bastila, skončíte a basta
Jsem bastard, co se umí nas-Rat

0 hlasů

Od doby, co existuje jak internet, tak Facebook, existují i fankluby skupin. A ti samozřejmě hecují jak sebe, tak ostatní. Nikdy dřív to nevadilo, a teď najednou ano? I malé dítko školou povinné pochopí, oč tu jde. Pořádající agentura si zcela určitě vzala za své profláklé Stalinovo heslo :"Volené strany neurčují voliči, ale ti, kdo sčítají hlasy." Tudíž důkaz, kdo tam sedí.
No a i kdyby vyzývali k hlasování určitému subjektu, má to něco společného s nucením ke hlasování? Každý se přece může svobodně rozhodnout. Pouhá výzva ke hlasování ještě neznamená, že subjektu byl hlas skutečně dán. To by nás svobodné lidi pořadatel postavil do role nemyslícího tvora, a to je dosti urážející.

1 hlas

Důležité je, kdo byl první z nefašistických umělců.

0 hlasů

Ondra Vesely Při tvém nízkém IQ ti asi nedošlo, že ODPAD jsi ty!! Normální genetický a smrdutý odpad. Jsi nula, póvl a exkrement, který je hoden jej vyvézd s ostatní žumpou na skládku. Zřejmě ti uniklo, že se doba mění, a že trotlové jako jsi ty budou popliváni a bude se jim chc*t na hroby. Tvé zvratky co zde píšeš, jsou pouhým naivním alibismem, který zde blejí srá*i jako jsi ty sám.

2 hlasy

Nevím, za komoušů, jestli v tom byl taky takovej bordel? Ale, jak jsem nedávno četl, tak od roku 2000 je to už poněkolikáté, kdy se tam fikslovalo. Kdyby ti ocenění mělí v sobě kousek cti, tak by se téhle opičárny víc nezúčastňovali a sošky by pořadatelům za ty podrazy hodili pod nohy.

2 hlasy

konečně někdo vyzrál na kreml a putina.musica bohemica by měla poradit fbi a us.kongresu jak na to.

1 hlas

Je krasne, jak se par mistnich zubozenych bolseviku snazi obhajovat manipulace s hlasy, ktereho se dopustil poradatel :-)))
Argumentuji tu umeleckou strankou, vyprodanymi halami...
Tem rudym vemenum unikaji FAKTA, ale to komousum prece roblemy nedelalo nikdy :-)))
Je to DIVACKA a HLASOVACI anketa.
A zakazovat v roce 2017 nekomu fejsbuk, to by snad nevymyslel ani Jakes :-))))))))

6 hlasů

Rude vemeno kubec pode mnou asi nevi, k cemu fejsbuk slouzi.
Fanousci, opovazte se na fejsbuku sdruzovat a nedejboze, abyste tam neco sdileli :-))))))

0 hlasů

Ty to máš v tý hlavě taky pomotaný co? Kdo komu zakazuje facebook ? Přečti si to ještě třikrát a třeba to i Ty pochopíš.

1 hlas

Aha. Kabát vyprodává celé haly. Chinaski vyprodávají celé haly. A nejpopulárnější je Ortel.... tak to asi těžko. Měly ty dementy rovnou vyřadit. Tohle nejsou parlamentní volby, to je soukromá akce. Já si taky na párty nepozvu bandu plešek. Ortel je samozřejmě odpad, bez ohledu na to, ze ho pár desítek tisíc lidí obdivuje. Oni lidi obdivují lecjaké exoty. Ortel mezi slušné lidi nepatří. Ať si hraje v kulturácích na bruntálsku, to mu nikdo nebere. Do hlavního vysílacího času takové šmé nepatří.

2 hlasy

Nemusíte zrovna poslouchat jejich muziku, jakože zřejmě neposloucháte, ale alespoň byste si měl přečíst jejich texty. Banda plešek...tak to asi těžko. A pak teprva po přečtení textů suďte, jestli to jsou exoti, odpad, či šmé. Myslím, že vlastenecké, varující, či texty o národní hrdosti a obraně rodin mezi odpad nepatří. Nebo máte raději Bangu s oplzlými, urážlivými, či místy i rasistickými texty, jako zcela zřejmě ona Musica Bohemica?

0 hlasů

Pan Těšínský by se zřejmě měl probudit. Neboť je již 21. století, tedy nikoliv století páry, ale éra tzv. "nových" médií. Kdy se bez problémů (no zatím) sdílejí informace a data po sociálních sítích. A dokonce se již prodávají mob.telefony se přílepkem DUO. Tedy se do nich dají umístit i dvě símky ( polopaticky mít dvě GSM čísla v jednom mobilu).

2 hlasy

A co na to Banga...?!

6 hlasů

Ten je doteď ožralý z toho Kryglu co dostal minulý rok. Asi bude magický—bezedný.

0 hlasů

hlasuji pro zruseni toho falesneho slavika jednou pro vzdy . a to ani fizlbook nemam

8 hlasů

Když nejde o život....Nejlépe uděláte,když se na to pro příště vykašlete.

1 hlas

Škoda, Ortel má smůlu, že se jejich dementní fanoušci snažili podvádět. Pro pomalejší: dementní nejsou všichni fanoušci, ale pouze Ti, kteří podváděli a připravili tak Ortel o cenu.

2 hlasy

blbost , jak víš ze podváděli fanoušci Ortelu , oni ukradli lidem mobily a hlasovali ?

3 hlasy

Komedie, komedie, komedie. Havloidi a TOP 09 už nedovedou spáchat ani věrohodný podvod. Ubožáci, tragikomici, hňupové.

10 hlasů

ale ale... kdyz kdyz on ten Ortel ma fejsbuk....
a to je prece neni fair play....
takhle nejak bych si predstavoval argumentaci mistnich rudych vemen hemenexe a ok. a hele, ono je to i v Ceskem slavikovi :-))))

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov