Putování
Procházka Prahou Václava Havla

10.06.2016 05:38 Původní zpráva

Stojí dosud škola, v jejíchž lavicích usedal? V jakých domech bydlel a kam si rád zašel na kávu nebo pivo? Jak dnes vypadá budova, kde ho vyslýchala StB? A kde s Pavlem Landovským natočil hru Audience?

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Karel Nakobyl (3 hlasy) 10.06.2016 06:39

    Nejvíc bojoval na dvou místech - záchytka U Apolináře,kde byl stálým...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vážený pane Nakobyle, je mi Vás upřímně líto. Vaší jedinou radosti očividně je plivat na ostatní. Když nemáte jiného koníčka, je to fakt smutné. Přeju Vám, abyste z té žluči a nesnášenlivosti nakonec neonemocněl.

0 hlasů

V sedmdesátých letech jsem měl v zácviku v jedné železniční stanici bezvadného chlapa, který se do kraje přiženil . Předtím dělal kulisáka v divadle Na zábradlí a ve volných a občas nám dával k dobru historky, které prožíval s kamarády Havlem a Libíčkem. Jednou nám také popisoval, jak se poprvé dostal spolu s nimi na záchytku, když močili z lešení u kavárny Slávie. A bylo toho víc. Když v roce 1990 projížděl kolem této želůezniční stanice Havel již jako prezident, mého kamaráda v davu zahlédl ,nechal zastavit dlouhou dobu spolu přátelsky hovořili. Takže onen chlapík nekecal.
A druhá věc, má příbuzná byla v letch 1988-89 ve výkonu trestu ve Všechrdech u Chomutova,kde dělala vedoucí směny v kuchyni. A v té době tam byl také pan Havel.
A viděla a věděla své. Takže žádná žluč, jen holá fakta, která se mnohému nelíbí.

0 hlasů

No, močit v 70. letech z lešení, to je vážně velký a odsouzeníhodný zločin. A že byl V.H ve výkonu trestu, to snad víme všichni. Jenom nějak nechápu, jak to souvisí s tím bonzováním na Stb, o kterém mluvíte.

0 hlasů

kupa hnoje

0 hlasů

Nejvíc bojoval na dvou místech
- záchytka U Apolináře,kde byl stálým hostem
- úřadovna StB, kam chodil bonzovat

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov