Týden svobody
Růžový tank se vrátil se vztyčeným prostředníkem

20.06.2011 15:30

UVNITŘ FOTOGALERIE. Růžový tank Davida Černého se po dvaceti letech vrátil do Prahy, kde byl umístěn na pontonu uprostřed Vltavy. Sovětský tank, který Černý poprvé přetřel na růžovo v roce 1991, bude dominantou řeky v rámci Týdne svobody.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Milan Orság (49 hlasů) 20.06.2011 17:26

    Je velká škoda, že blbost nenadnáší. Pak by takoví idioti, jako ti...

  • Petr Min (26 hlasů) 20.06.2011 17:18

    No jedna vec je SSSR a VS, druha vec je tank, symbol osvobozeni. Od...

  • Karel Walther (25 hlasů) 20.06.2011 17:10

    Bežte stím do hajzlu ted máme jiný starosti SSSR už jak jste si možná...

  • jaroslav novak (21 hlasů) 20.06.2011 18:04

    Máme tady u oceánu památník na válku Severu proti Jihu. Kdybych začal...

  • Rey Johan (18 hlasů) 20.06.2011 20:41

    Natření tanku, symbolu osvobození,bylo výmyslem choré hlavy a...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Opakovat bolševickou lež, že ten tank byl "symbol osvobození" dvacet let po pádu bývalého režimu, je největší vtip dne. Samozřejmě to NEBYL symbol osvobození, ale podlézání Sovětskému svazu, ukázka loajality státu, jehož jsme byli faktickou kolonií. Ne nadarmo jsme jim zadarmo věnovali uran v asi dvonásobné hodnotě, než stačili rozkrást všichni polistopadoví zloději. Dětem se tvrdilo, že to byl tank, který první přijel do Prahy a pak se tak nějak zjistilo, že ten typ, co to je, Prahu vůbec neosvobozoval. Chápu ale, že všechny bolševiky a milovníky totality to přetření naštvalo. Jenže to právě byl ten důvod, proč to bylo uděláno. Nekomouše a nepříznivce totalitního chování růžový tank neštve, ale rozesmává. "Pamatníky" v podobě zbraní jsou jinak nejhorší svinstvo - a je jedno v které zemi a čí to byla zbraň.

3 hlasy

dejte ten tank zpatky na smichov.jedno v jake barve. sluselo mu to tam kde byl i z estetickeho pohledu na vec.demokrati by nemeli nicit pomniky minulosti,ne?akorat tupouni jo.cha,cha,cha!

6 hlasů

Jó když šetřit,tak šetřit.Vondra se předvedl a poklepal tank a podivně se usmál několika koutky.To,že v podobných tancích umírali mladí kluci i za to,že osvobozovali naše lidi Vondru nijak nedojímá.Je to parchant a k tomu Kalouskovi a Nečasovi se hodí.Ať si to užije drban jeden a i s tím "umělcem"Černým co lhal o tom"dílku" pro Brusel.

8 hlasů

Natření tanku, symbolu osvobození,bylo výmyslem choré hlavy a několika dementních poslanců.Bylo to zneuctění tisíců životů lidí,kteří bojovali proti okupaci a je jedno,že to byli Sověti.Tím se zařadili po bok komunistů,kteří také ničili památníky a sochy.

18 hlasů

S tankem jděte......do kouta. Napište nám, jestli už se smí vyšetřovat kauzy Drobil, Barták, Dalík, Kalousek........

6 hlasů

Máme tady u oceánu památník na válku Severu proti Jihu. Kdybych začal na protest proti otrokážskému Jihu natírat jedno z děl na růžovo, do pěti minut mě odveze policie, druhý den mě potrestá příslušný soudce a všechny noviny mě odsoudí jako dementního primitiva.

21 hlasů

No ale nemate Necasy, Kalousy, Babaky, Topoly a podbne vlastence, jako je firma Promopro ci TV otec Zelzeny . kellnery mate, ale ti kduz neco provedou a zjisti to tisk, jedou. Tady se tisk naopak snazi vytvorit atmosferu, ze zlodejny vyvolenych svedci o jejich kladnem pristupu k hospodareni.

9 hlasů

maji horsi.ted se prave rozplakal na tv perverzni kongresman,zid z bruklina-queensu,anthony weiner a rezignoval.pritom pred par dny LHAL a osocoval reportera,ktery ODHALIL jeho preverzity.psycho,sociopath,par exelence.s tim by si freude ale uzil,dareckem.a furt neco,ne?vloni zid madoff,letos importovany franticky zid znasilnuje hotelovy personel.predtim teply zid kongresman barney frank,ktery mel dohlizet na fannie may,mel misto toho sex s jeho sefem-zidem bernie mosesem.behem tohoto dojemneho spojeni fannie may a freddie mac zkrachovaly.cha,cha,cha!shalom.

4 hlasy

Zřejmě si pod drogami nebo píšeš z léčebny pro duševně nemocné. Jinak si tvůj blábol a smíchávání morálních poklesků dvou kongresmanů s ničením památníků obětem válek nemohu vysvětlit.

6 hlasů

Je velká škoda, že blbost nenadnáší. Pak by takoví idioti, jako ti pražáci - umělci , včetně mamlasů a amerických ři..ťolezců, Vondry a senilního magora Schwarzenberga, odlétli do nebe a tam zůstali. Postavit si karieru na hanobení pomníků, může jen idiot a morální hnůj. To vše zůčasnění splňují mírou vrchovatou.

49 hlasů

No jedna vec je SSSR a VS, druha vec je tank, symbol osvobozeni. Od Nemcu, jiste.
Tim tankem jeli vojaci, mladi muzove, kteri by radeji sli za holkama ci popijeli vodku. padlo miliony ruskych vojaku. At uz blbosti svych velitelu a jejich sefy z UV KSSSSSS, ci zradami ukrajinskych generalu. Ti hosi dostavali zabrat a vubec nepadali jao mouchy za Stalina, ale za vlast, jak tomu rozumeli, tzn. za sve rodiny a zaroven asi mstili 20 milionu civilu zabitych valcnou vravou a popravami.
Natreni tanku byla podle mne kravina hejska, ktery se tim i zviditelnil a jasave okoli dovolilo zneucit pamatku vsech tech padlych. Ze ti hosi-nateraci nebojovali proti rezimu drive, a nelezli komnacum do pr de le. Holt, kdyz se jim to nepovedlo, tak jim alespon chteli jako neco vratit, ale delali bor del na spatnem hrobe.

26 hlasů

Bežte stím do hajzlu ted máme jiný starosti SSSR už jak jste si možná už modroblbci neexistuje.

25 hlasů

ma pravdu.zase jeden rozjiveny a blby zid-david cerny.cha,cha,cha!

8 hlasů

možná všimli.

8 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov