Sedmička - lehké počtení na celý týden

Hlasování čtenářů
ANKETA: Miss 2013 se blíží. Oznámkujte finalistky soutěže krásy

19.03.2013 14:50 Původní zpráva

ANKETA: Miss 2013. Oznámkujte finalistky soutěže krásy

Známkujte jako ve škole: jednička je nejlepší, pětka nejhorší
Markéta Břízová.

PRO ZVĚTŠENÍ KLIKNĚTE NA FOTOGRAFIE.

Markéta Břízová (23 let)
Pochází z Ostravy, studuje poslední ročník magisterského studia oboru Marketing a obchod na Ekonomické fakultě Vysoké školy báňské – Technické univerzity Ostrava. Jejím největším koníčkem je hudba, nejraději poslouchá R&B, hip hop, rock a deep house. Ráda čte a jejím snem je procestovat svět. Miluje dobré jídlo a kvalitní spánek.


1

2

3

4

5
 
Denisa Grossmannová.

Denisa Grossmannová (19 let)
Narodila se v Praze, kde studuje všeobecné gymnázium. Od dětství se věnovala závodnímu tenisu. Mezi její koníčky patří lyžování, in-line bruslení a fitness. Má prý radost z maličkostí, miluje cestování, moderní hudbu, chození do kina a na koncerty, zbožňuje dobré jídlo a čokoládu.


1

2

3

4

5
 
Lucie Kovandová.

Lucie Kovandová (19 let)
Pochází z Dolních Kounic u Brna, kde studuje Obchodní akademii. Ráda by vystudovala speciální pedagogiku, obor logopedie. Mezi její koníčky patří četba, modeling, hudba a tanec. Miluje fotbal a hokej, ale i kouzlení. 


1

2

3

4

5
 
Monika Leová.

Monika Leová (21 let)
Narodila se v Praze, ale od narození žije ve vesnici Dvořisko nedaleko Chocně. Pochází z kulturně smíšené rodiny a studuje na Vysoké škole ekonomické v Praze na Fakultě informatiky. Po studiu se ráda odreaguje hudbou, četbou a sportem. Miluje fitness, běh, kolečkové brusle, snowboarding, windsurfing a tanec, kterému se věnuje jako choreografka v taneční skupině. Její vášní je dobré jídlo z české, italské i asijské kuchyně.


1

2

3

4

5
 
Kristýna Schicková.

Kristýna Schicková (18 let)
Pochází z Prahy, kde studuje všeobecné gymnázium. Po jeho ukončení by chtěla pokračovat na vysoké škole se zaměřením na management. Baví ji cestování, objevování nových kultur, lidí a ochutnávání netradičních jídel. Mezi její další záliby patří sport – především tanec, plavání a snowboarding, ale také fotbal a hudba. 


1

2

3

4

5
 
Anna Avakjanová.

Anna Avakjanová (23 let)
Vystudovala jazykové gymnázium v Kadani a nyní studuje Vysokou školu obchodní v Praze, obor Služby letecké dopravy a v budoucnu by si přála kariéru v oblasti letectví. Láká ji profese dispečera. Miluje zpěv: pět let zpívala ve sboru, dva roky se věnovala sólovému zpěvu v ZUŠ v Jirkově. Devět let byla kapitánkou mažoretkového týmu. Ze sportů má nejraději plavání, potápění, cyklistiku a in-line bruslení. Miluje cestování a ráda by se jednou podívala do Arménie, rodné země svého otce.


1

2

3

4

5
 
Gabriela Kratochvílová.

Gabriela Kratochvílová (22 let)
Narodila se a vyrostla na Vysočině, před čtyřmi lety se přestěhovala do Prahy, kde studuje na Vysoké škole finanční a správní magisterský obor Marketing Communications. Od dětství byla vedena ke sportu. Posledních šest let závodí v mažoretkovém sportu v kategorii pom. Zbožňuje tanec, ze všeho nejraději však cestuje. Zároveň ale nedá dopustit na českou krajinu, kuchyni, moravské víno a české pivo.


1

2

3

4

5
 
Andrea Prešnajderová.

Andrea Prešnajderová (23 let)
Ačkoli má přechodné bydliště v Praze, považuje za svůj domov Brno, kde žije společně s rodiči a mladší sestrou. Volný čas nejraději tráví s přáteli, se kterými jezdí ráda lyžovat. Mezi  její největší záliby patří cestování. Po ukončení obchodní akademie a jazykové školy začala studovat Vysokou školu ekonomickou se zaměřením na daně. 


1

2

3

4

5
 
Zuzana Juračková.

Zuzana Juračková (23 let)
Prvních pět let prožila v malé vesničce poblíž Bílých Karpat, za svůj domov ale považuje Prostějov, kde vystudovala základní sportovní školu i střední školu oděvní. Od malička je velmi kreativně a sportovně založená. Tíhla k tanci, malbě, hře na klavír i herectví. Ve sportu u ní po čase vyhrála atletika, především skok do výšky. Momentálně ji zajímají filmy, četba, herectví, fotografování a moderování. K tomu všemu ráda cestuje a vaří.


1

2

3

4

5
 
Andrea Kolářová.

Andrea Kolářová (20 let)
Pochází z Liberce, kde také žije. Po absolvování gymnázia studuje na Vysoké škole ekonomické v Praze obor mezinárodní studia a diplomacie. V budoucnu by nejraději pracovala v mezinárodní organizaci jako je EU nebo OSN. Mezi její záliby patří sport, dlouho se aktivně věnovala atletice a sportovnímu aerobiku, ve kterém se úspěšně zúčastnila mistrovství světa. Baví ji také cestování a cizí jazyky.


1

2

3

4

5
 

Foto: Profimedia

Autor: - maj -



Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Zleva Miss Universe Slovenské republiky 2019 Laura Longauerová, Česko-Slovenská Miss 2019 Klára Vavrušková a Česká Miss 2019 Barbora Hodačová.

Soutěž krásy
Českou Miss je Barbora Hodačová, Česko-Slovenskou Miss Vavrušková

Vítězkou letošního ročníku soutěže Česká Miss se stala třiadvacetiletá Barbora Hodačová z Teplic. Vrcholem večera v Hudebním divadle Karlín (HDK) v Praze bylo... více

Soutěžící Miss World 2018.

Oslňující výhra
Miss World se stala Mexičanka, Češka neuspěla

Novou Miss World se v čínském městě San-ja stala 26letá Mexičanka Vanessa Ponceová de Leonová. Informovala o tom agentura DPA. Zástupkyně České republiky... více

Vítězové soutěže Miss & Mister Deaf World 2018. Jan Emmer na snímku vlevo.

Poprvé v historii
Nejkrásnějším neslyšícím mužem světa se stal Čech

Titul nejkrásnější neslyšící muž světa získal poprvé v osmnáctileté historii soutěže Miss & Mister Deaf World Čech - třiatřicetiletý Jan Emmer z Prahy.... více

Nová Miss America Nia Imani Franklinová.

Verdikt poroty
Poprvé bez plavek. Vítězkou Miss America je kráska z New Yorku

UVNITŘ FOTO. Nia Imani Franklinová se v neděli stala první Američankou, která vyhrála soutěž krásy Miss America po rozhodnutí poroty vyřadit dosud... víceDiskuse (5)




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov