Sedmička - lehké počtení na celý týden

Chat s osobností
Herečka Zlata Adamovská: Johnovu stranu už bych nevolila

07.12.2011 12:12 Původní zpráva Aktualizováno 07.12. 14:35

Herečka Zlata Adamovská hraje v novém představení pražského divadla Ungelt s názvem Vzpomínky zůstanou dramatika Bernarda Sladea. Hra vypráví o vztahových záležitostech propojených milostným čtyřúhelníkem. A jak se herečce hrají některé dialogy? Odpovědi čtěte v on-line rozhovoru.

Zlata Adamovská se narodila v roce 1959 v Praze. Po ukončení studia na pražské konzervatoři hostovala v různých pražských divadlech. V letech 1984-1990 působila v Městských divadlech pražských. Hrála v seriálech Sanitka (1984), Hříchy pro pátera Knoxe (1992), Hotel Herbich (1999) nebo Ordinace v růžové zahradě. Manželem Zlaty Adamovské byl publicista a spisovatel Radek John, se kterým má dceru Barboru a syna Petra. V roce 2010 se s Radkem Johnem rozvedla.

Chat

  • Petr

    Dobrý den, paní Zlato, na úvod malá poklona, moc vám to sluší, jste velmi krásná žena. A ted k představení, měli jsme možnost ho s manželkou už vidět. Je to opravdu velmi vydařené. Obsazení perfektní, obzvláště jste se nám líbila Vy s panem Štěpánkem. Bylo hezké na konci hry pozorovat, jak jsou všichni smutní, zklamaní, jedno oko nezůstalo suché, potom, co jste se rozhodla obětovat vztah s Austinem a raději zůstat s dcerou. Všichni asi doufali, že by vám to napodruhé mohlo vyjít a odjedete spolu. A ono nic. :-) Ale přesto krásné. Viděly už představení vaše děti? Jen tak dál, hodně štěstí v práci i v životě.

  • Zlata Adamovská

    DĚKUJI, MÁME TO PŘEDSTAVENÍ MOC RÁDI. Jsou to krásné herecké příležitosti pro všechny zúčastněné. Moje děti představení viděly a taky se jim moc líbilo.

  • Marta

    Paní Adamovská, já jsem s kamarádkou představení Vzpomínky zůstanou viděla hned jak bylo možné pro veřejnost. Bylo to opravdu krásné, odcházely jsme plné dojmů. Navíc moje kamarádka má moc ráda pana Štěpánka, je to pro ni neobyčejně charizmatický a milý člověk. Když Vám na jevišti dal tu červenou růžičku, tak mi hned špitla, vidíš to, jak já bych ji od něj ráda dostala a nic:-) Je škoda, že už spolu nepartneříte v ordinaci, ale na jevišti je to stejně lepší a větší zážitek. Chci se vlastně zeptat, jen na to, máte opravdu hezké jméno, které se dá krásně obměňovat, ale jak rozlišujete, když vám někdo říká Zlato a nebo zlato. A jak vám říkají kamarádi, třeba i pan štěpánek? Mějte se hezky, hodně štěstí ve všem na co sáhnete, a pozdravujte také p. štěpánka od mé kamarádky. Děkuji Marta

  • Zlata Adamovská

    Díky, je krásné slyšet slova chvály, Petrovi Štěpánkovi je vyřídím, určitě bude mít radost a tu růži dá příště vaší kamarádce. Jo a říká mi Zlati.

  • Kamil

    Mila Zlatko, kam se chystáte na další dovolenou? Vím, že ráda cestujete, já ostatně taky. Velmi mě ted láká Zanzibar, Keňa a nebo Francouzská polynesie. Kde se Vám nejvíce líbilo? A prý ráda cestujete jenom tak s batohem, což znamená na vlastní pěst. A jak se na takovou dovolenou chystáte, troufáte si projet danou zemi jenom s knižním průvodcem a nebo dávate přednost lidskému průvodci? Přece jenom cestovat sám je docela riskantní a člověk musí načíst dost knih než se někam může vydat, aby o té zemi něco věděl. Doufám, že se do ungeltu na vzpomínky taky někdy dostanem, Na útěku už jsme s přítelkyní viděli. Koukal jsem na program a už je vesměs všechno vyprodané. Ale to není divu, jak je někde napsáno Adamovská Štěpánek, tak na to lidi rádi slyší a rádi se přijdou podívat. Dobrý reklamní tah. Ne promiňte, musel jsem si rýpnou. Vše dobré do života. Kamil

  • Zlata Adamovská

    Já bych se ráda podívala taky do Keni, ale teď ji asi předběhne Kuba, uvidíme. Já strašně zápasím s časem, mám spoustu práce na rok dopředu, tak mi držte palce, ať se mi to podaří zorganizovat. Cestuji jak mám chuť, někdy s cestovkou, jindy koupím letenku a předem po internetu zajistím ubytování. Je to různé. Předem přečtu průvodce nebo si zjistím informace od známých a jedu. Na Vzpomínky přijďte, doufám, že na ně pak budete dlouho vzpomínat.

  • Zora poděbrady

    Chci vám jen říct, že vám ty nové vlasy moc sluší, nevím jestli je máte pořád. Myslím, jak vás učesali na tu kampan kostní dřeně. A pak jste je měla i několik dílů v ordinaci a dělají vás mnohem mladší. Opravdu. A chci se zeptat, je to velice odvážné upsat se k takovému projektu, kdybyste jako dárce vyhovovala, šla byste do dárcovství? A podle čeho jste vybírala lázně v kterých budete relaxovat? Když teplice nad bečvou jsou několik hodin cesty, zatímco třeba poděbrady, kde jste točila i ordinaci, máte 45 minut za prahou...mějte se. Zora

  • Zlata Adamovská

    Díky za pochvalu za vlasy a co se týče kampaně na dárcovství kostní dřeně, jen jsem ji podpořila, protože já jako dárce mám po sezóně. Kdybych mohla, zapsala bych se do registru určitě. Lázně jsem objevila náhodou a lidé , kraj a příroda mě okouzlily, takže ráda obětuji tu cestu. Vždycky stojí za to se tam vypravit, třeba jen na víkend.

  • Lenka

    Dobrý den, viděla jsem Vás ve všech představeních ve kterých momentálně hrajete a vše bylo skvělé, kromě novinky Vzpomínky zůstanou na kterou se určitě chystám :) Chtěla bych se však zeptat s kým jste sdílela šatnu ve Vinohradském divadle. Mám takový pocit, že jste seděla v šatně B? Nemýlím se?Kdo z vašich hvězdných kolegyň tam seděl s Vám? Děkuji za odpověď.

  • Zlata Adamovská

    V šatně jsem zdědila místo po Jiřině Švorcové a donedávna jsem tam seděla s Martou Vančurovou. Jinak děkuji za poklonu.

  • Karel Zvědavý

    Dobrý den, chtěl bych se zeptat, proč nemůže lenochod přes přechod.

  • Zlata Adamovská

    Může, ale obávám se, že nestihne zelenou.

  • Soňa

    Dobrý den paní Zlato, hra Vzpomínky zůstanou se mi moc líbila, s dcerou jsme měly po představení o čem debatovat :-). Mají se podle Vás v životě plnit sny? Nekreslila náhodou mývala Ronieho paní Iva Huttnerová? Jinak díky za radost, kterou díky svým rolím přinášíte, jste skvělá.

  • Zlata Adamovská

    Sny se určitě mají plnit, aby bylo místo na další. Každý sen se vlastně zabije tím, když se uskuteční. Jinak výpravu, kostýmy i obraz Ronnieho vytvořila výtvarnice Alena Schaferová.

  • Petra

    Dobrý den, četla jsem někde, že jste měla kočičku Micubiši (roztomilé jméno!) zajímalo by mě však, jaké měla kočička zbarvení :) Děkuji za odpověď. :) Jste skvělá herečka!

  • Zlata Adamovská

    Byl to mourek, nalezenec.

  • Pavel

    Na webu Divadla na Vinohradech jste stále mezi členy souboru a ani v různých nových propagačních materiálech nepíší, že byste vystupovala jako host. Zajímalo by mě, jestli stále patříte do souboru? Nebo jste něco jako stálý host? Netoužíte tam zase někdy něco nazkoušet? Přijala byste nabídku na další práci v DnV, pokud by Vám nabídli něco, co by Vás zajímalo?

  • Zlata Adamovská

    V Divadle na Vinohradech už v angažmá nejsem rok. Kdybych dostala nějakou zajímavou nabídku, klidně bych si zahostovala. Momentálně tam hraji v představeních Ideální manžel a Zkouška orchestru.

  • Pavel

    Vím, že jste se se hrou Bernarda Sladea už setkala. Dabovala jste se Svatoplukem Skopalem film Příští rok ve stejnou dobu, který byl natočen podle jeho hry. Mimo jiné ten dabing byl úžasný! Pan Hein se netají tím, že role vybírá po konzultaci s herci. Zajímalo by mě, jestli volba hry Vzpomínky zůstanou nějak souvisela s tím filmem? Třeba jestli Vás nějak tento autor díky tomu filmu nenapadl a nehledali jste mezi jeho hrami...

  • Zlata Adamovská

    Ne, s filmem to nemělo nic společného. Vybírali jsme mezi třemi tituly a volba padla na Vzpomínky.

  • Pavel

    Řekl bych, že nejlepší filmy jste natočila s Jaromilem Jirešem. Zajímalo by mě, jestli máte podobné pocity, nebo zda nějaká filmovou práci vnímáte jako ještě důležitější?

  • Zlata Adamovská

    Třeba film Milenci a vrazi. Za roli Zity Gráfové jsem byla nominovaná na Českého lva. Jinak na spolupráci s Jaromilem Jirešem vzpomínám s nostalgií

  • Marek

    Viděla jste už představení Vánoční zázrak? Líbilo se vám to? Jsste velmi vtipná žena, pokaždé když jste v nějakém zábavním pořadu, tak vždycky tak skvěle vyprávíte a zároven si umíte udělat legraci i sama ze sebe, jste žena s velkým nahledem a to se mi moc líbí....vždycky víte kdy se to hodí, ale zároven jste velmi pokorná. Mějte se heky...

  • Zlata Adamovská

    Vánoční zázrak jsem neviděla, ale chystám se. Prý je to moc povedené představení.

  • Hanka

    Neštve vás už náhodou to, že se vás pořád všichni ptaj na pana štěpánka? Mě by to teda štvalo, aby mě někdo pořád sledoval, a dokazoval ostatním lidem nějakou svoji pravdu, že s ním žijete. Je to přece jenom vaše věc, s kým jste a nejste. Moc vás v tomhle lituju, ale přesto má vaše povolání určitě pořád víc plusu než mínusů..neměnila byste, že ne? Lidé vás mají moc rádi a vy se k nim taky moc hezky chováte. v léte jsme byly s kamarádkou na letní scéně a nějaké holky za váma přišly pro podpis a nesly vám kytku a vy jste si s nima moc hezky popovídala, podepsala, žádné hvězdné manýry,ale uplně normální milá ženská a to se mi moc líbilo. A navíc jste moc hezká :-)

  • Zlata Adamovská

    Máte pravdu, někdy nemám na podobné dotazy náladu, ale nijak tím nehodlám měnit svůj vztah k okolí. Zůstanu taková jaká jsem a budu si žít svůj život jak já uznám za vhodné.

  • Ruda

    Chystáte se na nový film Hranaři? A když se točili v ordinaci závody, seděla jste v tom autě vubec? A nebo to jak jste tam mluvila, kam má saša jet bylo předem namluvený? A co máte k večeři na štědrovečením stole? půjdete zase na šneky?

  • Zlata Adamovská

    V závodním autě jsem samozřejmě seděla, byl to zážitek. Hlavně to VERDO!!! No a na vánoce bude opět smažená mořská treska, jako každý rok.

  • Alexandra

    Jaká je vaše oblíbená knížka nebo autor? A jaký film? A jako vonavku ted používáte? Meryl dabujete skvěle, už jsem zvědavá na železnou lady...Škoda že i vám tady v čechách nepíšou role přímo na tělo jako jí v holywoodu...Jste ji velmi podobná, úsměvem, vzhledem i hlasem....

  • Zlata Adamovská

    Máte pravdu, takové role jaké dostává Meryl S. bych taky brala. No tak si je aspoň nadabuji. Momentálně používám Premier Jour od Niny Ricci. Z autorů je to Stefan Zweig a filmů je samozřejmě spousta. Třeba Madisonské mosty? Nebo Světáci?

  • Vladka

    Začla byste si jako Zlata s chlapem který je na vozíku a mladší? neřešíte co si myslí ostatní a když jste zamilovaná jdete do všeho a nebo dáte na konvence? A co vaše děti, syn, dcera, nežárlíte, když si syn přivede přítelkyni, že vám za chvíli možná odejte se slečnou a na maminku zapomene:-) sama mám syna a vím, že to jednou přijde, Co vlastně syn studuje a studuje dobře? Když se mu náhodou nedaří, jste spíš přísná nebo se to snažíte řešit domluvou...Vladka

  • Zlata Adamovská

    Dobrý den, vám všem, děkuji za dotazy, pustíme se do toho. Vůbec nemám strach, že mi nějaká slečna odvede syna. Náš vztah je přece založen na jiné bázi než bude ten jejich. Zůstanu mu nadosmrti jako máma ku pomoci. Do života mých dětí mluvit nebudu, to jsem si předsevzala a doufám, že to i dodržím. Já osobně jdu do všeho naplno a na konvence, když se zamiluji nebo odmiluji, nemyslím.

  • Šimon

    slyšíte komplimenty jak dobře vypadáte často? To musí vdžycky potěšit, ale já se musím přidat...Máte krásný usměv a oči.....A ty rovné vlasy vám opravdu sluší....stalo se vám už někdy, že nějaký neznámýčlověk, který za váma přišel třeba pro autogram si s váma začal povídat a vás ten člověk zaujal a vy jste si s ním dokázala povídat...? a nebo je to vždycky jenom o tom dát podpis a utíkat domů?

  • Zlata Adamovská

    Děkuji za komplimenty. S lidmi si povídám ráda, nechtěla bych prožít život za vysokou zdí bez lidí. Patří k mému životu a nechci je z něho vylučovat. Navíc je to pro mne často zpětná vazba pro mou práci. nĚKDY JE TO PŘECI JEN OTÁZKA ČASU.

  • Klára

    Chodíte v létě v něčem jiném než v šatech? koukala jsem že i střílet kuší zvládáte v šatech? Ty fotky ze sport. odpoledne ordinace jsou moc hezké, gratuluju k 3. mistu. To jsou taky šaty od infinite? Moc vám ty modely sluší, třeba tam s tím koněm, nebo letadlem...i ta busness žena na letišti v tom kabátu a nebo která se mi moc líbí je ta ,kde meditujete a máte za sebou ten obraz...Ta je opravdu moc hezká. Jste moc fotogenická.Infinite se mi taky moc líbí,ale cenově si to bohužel nemůžu dovolit, o to víc se mi to líbí na vás.

  • Zlata Adamovská

    To, že mě vidíte často v šatech je náhoda. Ale přes léto je mám raději a v zimě zase preferuji kalhoty. Na modely od INFINITE nedám dopustit, vyhovují mi velmi a cítím se vnich dost dobře.

  • André

    Máte krásné auto, a dobré, tahle mazda už je velmi kvalitní...hýčkáte si to auto a nebo ho berete pouze jako dopravní prostředek a chtěl jsem se trochu drze zeptat, když může vaše auto řídit petr štěpánek, nemohl bych vás někdy nekam odvést i já? Řídit umím určitě líp než on:-) jestli ho tedy půjčujete do rukou i jiným:-) jste hezká baba!!!

  • Zlata Adamovská

    Mám ráda velká bezpečná auta a moje Mazda 5 mezi ně určitě patří. Děkuji

  • Libuše

    Zlatko, můžu vám tak doufám říkat, moc se mi to líbí....kolik vám chodí tak dopisů od fanoušků za měsíc? A kde jste byla s dětmi o prázdninách na dovolené, mají děto cestování tak rádi jako vy a nebo už s maminkou nemají zájem cestovat a raději jedou s kamarádama:-) mimochodem jako můj syn...myslíte že je realné, že by se v ungeltu uvedla ještě ta hra, kde jste původně měla hrát s p. štěpánkem? Misery? myslím, že pradstavení opravdu jenom s váma dvěma by bylo velmi zajímavé, moc se k sobě hodíte, myslím, samozřejmě herecky!! těch ostatních spekulací bylo už dost :-) hodně sil do života

  • Zlata Adamovská

    V létě jsme byli s dětmi ve Francii a o prázdninách se chystáme opět na cesty, ještě nevíme kam, už jezdíme prstem po mapě. S Petrem Štěpánkem nás můžete vidět v další premiéře divadla Ungelt, která se chystá pro Letní scénu Ungeltu ve hře Sklenice vody. Na Misery určitě dojde v budoucnu. Řeší se autorská práva.

  • Radka

    Čtete noviny každý den, a jaké? Díváte se třeba když vidíte titulku blesku , kde jste vyfocená, o čem ten článek je, nebo to ani nečtete...A volají vám pak blízcí, rodina, co je na tom pravdy? A nebo to taky neřeší....nejhůř jsou na tom asi děti, když vidí, co se kolem vás rojí pořád za vymyšlené informace...jinak moc jste se mi líbila v milenci a vrazi, s jirkou langmajerem, jste se setkali při natáčení docela často, pak i ani svatí ani andělé, vždycky vám hral milence:-) a i v ordinaci, jak s ním vycházíte?

  • Zlata Adamovská

    S Jirkou Langmajerem jsem se delší dobu neviděla, ale jinak je to super spoluhráč. Ještě jsme spolu hráli na Vinohradech v Maškarádě. Co se týče bulváru, nehodlám a ani nemůžu vyvracet každý nesmysl, který o mě napíšou. Rodina zná pravdu, ví jak žiju a ostatní by měli tyhle plátky dychtící po senzaci, brát s rezervou.

  • Roman

    Jaké víno máte nejradši? A jídlo? Jíte ráda nějakou čokoládu třeba? Kvalitní myslím....nebo sladké vůbec nejíte a jíte jenom slané....A neplánujete i vy pěstovat nějaké hlavy vína na zahradě jako má p. štěpánek malý vinohrad na malé straně jak s oblibou říká:-)

  • Zlata Adamovská

    Já na zahradě mám 3 hlavy révy. A jím obecně ráda, nejsem vybíravá. Na sladké si musím dávat pozor, ale občas v tomto smyslu zhřeším. Čokoládou.

  • Jindřich

    Paní adamovská, jste jistě skvělá řídička, ale musím vás s humorem vytknout, že značky jsou součástí silničních pravidel a že na letní scéně je tam ta jednosměrka schválně aby se to objíždělo a ne abyste tam zacouvala, i když musím říci že bravurně...:-) takhle krásně jsem ženskou couvat neviděl...ale za to jste sklidila obdiv u procházejících, kteří pronesli, potom co jste je trpělivě v autě následovala a netroubila: To byla admovská, no a že umí ale perfektně couvat...:-) tak jenom tak z legrace a představení na uteku které následovalo vám tento malý hříšek smazal uplně, protože to bylo krásné..Které máte raději na uteku a nebo vzpomínky? Jednou hrajete s p. štěpánkem jednou s p. štěpánkovou? S kým raději, to je určitě hloupá otázka:-) mějte se hzky.

  • Zlata Adamovská

    Děkuji, couvám dobře to vím, ale raději jezdím dopředu. Nemůžete zařídit aby tu jednosměrku zrušili?

  • Adam

    Fotíte ráda na svých cestách? A máte digitál nebo zrcadlovku? A jak to máte s kapesným u dětí, musejí si vydělávat nebo mají aspon brigádu a nebo jim dáváte kapesné?

  • Zlata Adamovská

    Já fotím velmi málo. Dělám si fotky v hlavě! Mám digitální foťák, to mi stačí. Děti chodí na brigádu, ale kapesné jim samozřejmě dávám taky.

  • Petra

    Co budete dělat na silvestra? Mají děti už většinou svuj program a nebo jste jako rodina třeba i na silvestra dohromady...a nebo jste radši že si děti naplánují svůuj program a tím pádem máte "volno i vy" a můžete si ho trávit taky kde chcete...Jste ráda za moderní techniku, jaký máte mobil? dotykáč a nebo normální? Jinak už se těším až nadabujete žel. lady, meryl streep je úžasná herečka, a s vaším propůjčeným hlasem je to dvojí zažitek...:-)

  • Zlata Adamovská

    Silvestra budu trávit se svými přáteli stejně jako moje děti se svými. Na "železnou lady" se taky moc těším.

  • Luky

    Jak byste se charakterizovala pár větama jako Zlata a jako vaše představitelka ve hře vzpomínky? Mám vás moc rád a moc se mi líbíte, ale je mi jasný, že když vás pozvu na kafe, budu si muset jako vždy stoupnout do fronty:-) navíc je mi jasné, že když už ten čas někde máte, máte spostu svých známých a dalších lidí, s kterými ten čas strávíte radši, to je jasný. Tak třeba někdy!

  • Zlata Adamovská

    Zlata-žena do nepohody, Prunnela-žena, co žila jiný život než chtěla. Jinak, fronta je fakt dlouhá, je mi líto. tak třeba někde náhodně to vyjde.

  • Pavla

    Milá paní adamovská, musím vám říci, že jako modní poradkyně,ale zároveň jako normální žena, vám chci vyseknout poklonu za vaše oblékání. Ještě před 5-8 lety některé vaše modely byly značně mimo a ne zcela vhodné i co se týče bot, ale nyní jste naprostá dokonalost, máte krásné modely, které vám moc sluší a jsou velmi elegantní. Jde samozřejmě o to, že i vy jste za těch 5-8 let dorostla do krásy, zrajete nám jako víno, čím starší tím hezčí a s tím souvisí i to oblečení...Vždy krásně propracované a sladěné. Snad už jen ty kozačky s tou špičkou, co jste měla na TK Vzpomínky zůstanou, taková špička už se nenosí. Ale jinak klobou dolů, já být chlapem, jdu do vás! Mějte se hezky a hodně štěstí

  • Zlata Adamovská

    Děkuji

  • Jarka

    Obdivuju vaše životní postoje a názory, že neutíkáte před něčím ale za něčím, že nejste služka vašich dětí, že musejí také pomáhat atd. Jste žena s obrovským nadhledem a humorem. Jaké víno máte nejraději? Moravské nebo snad ted z Sv. Kláry nebo zahraniční?
    Jarka Brno

  • Zlata Adamovská

    Mám ráda suchá vína, nemám ráda ty s vysokým zbytkem cukru. Na zemi nezáleží, všude se najde dobré i špatné.

  • ALOIS

    Zdravím moc paní Adamovská,
    už roky vás já i sousedi obdivujeme - ve filmu i v televizi.
    Všude na vás slyšíme jen chválu, děkujeme za příjemné chvíle s vámi.
    Jen se mám prý zeptat, říkali mi sousedi, zda ten Radek J. byl takový komik i ve vašem vztahu, jak nyní, kdy často až trapácky vypadá v politice. Nebo zda tehdy byl normálnější?
    Děkujeme za odpověď.
    Ps.: rozhodně to není útok na vás

  • Zlata Adamovská

    Jsem ráda, že kapitola mého manželství je už dva roky uzavřená a nehodlám se k ní v žádném případě vracet. Ale v mnohém s vámi souhlasím.

  • david

    na vinohradech jste hrala hodne krasnych roli. ktere byly pro vas nejdulezitejsi? patri mezi ne i markyza de sade?

  • Zlata Adamovská

    Určitě. Taky Hostina u Petronia, Maškaráda, Křehká rovnováha, Sto roků samoty nebo Ideální manžel, ve kterém pořád ještě hraji.

  • katka

    dobrý den, volila byste dnes stranu věci veřejné?

  • Zlata Adamovská

    Ještě nevím koho budu volit, ale strana VV to asi nebude.

  • Zdeněk

    Dobrý den, proč jste opustila angažmá v Divadle na Vinohradech? Jste s tímto divadlem domluvena na spolupráci i v budoucnosti?

  • Zlata Adamovská

    Jinde jsem dostávala lepší nabídky na práci než právě tam a moc se mi nelíbili experimenty a styl, kterým se divadlo ubíralo. A taky jsem zatoužila po svobodě. V dohledné době se na žádnou spolupráci s tímto divadlem nechystám.

  • Lenka

    Dobry den, muzete prozradit neco o dalsim osudu Bely Palenikove?

  • Zlata Adamovská

    Nemůžu. Musíte se napjatě dívat, to by pak nebylo žádné překvapení, ne?

  • Lucie Kumbárová

    Dobrý den paní Adamovská,
    musím poděkovat za tu krásu co nám dáváte prostřednictvím vašeho hraní. Jste úžasná. Virtuálně se Vám klaním. Přeji mnoho krásných rolí, a hlavně štěstí.

  • Zlata Adamovská

    Já děkuji vám všem za dotazy, komlimenty a zájem. Loučím se a zase někdy nashledanou, třeba v divadle Ungelt. Vaše Zlata Adamovská

  • mira mira

    Jste jako víno - čím starší, tím lepší. Přeju hodně úspěchů.

  • Zlata Adamovská

    A já děkuji.

  • Ester

    Dobry den, pusobite prijemne-sebevedome, trpite jeste nekdy tremou? Pokud ano, v jakych situacich?

  • Zlata Adamovská

    Tréma je normální projev nejistoty, takže se nevyhýbá ani mně.

Foto: Profimedia

Autor: - lu -




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov