Rozhovor s brankářem
Čecha štvou fanoušci: Jsme nejhorší na světě, to je mi líto

10.06.2012 08:00 Od zvláštního zpravodaje

Petr Čech, to je příklad superprofesionála. Po tréninku je schopen se třeba půl hodiny podepisovat nadšeným (polským) fanouškům, následně stráví hodinu v novinářské mixzóně, kde ochotně obchází jeden novinářský hlouček a televizní štáb za druhým.  Ví, co se patří. A nebojí se ze své pozice největší české hvězdy kritizovat české fanoušky. Je zklamaný z jejich chování.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pr(u)dič Pružina (76 hlasů) 10.06.2012 08:26

    Kdybyste prohráli po velkém urputném boji o gól, bylo by to...

  • Antonín Novák (44 hlasů) 10.06.2012 09:12

    Byl to zápas okresního přeboru s prvoligovým mančaftem. To nebyla...

  • Baryk Baryk (43 hlasů) 10.06.2012 10:22

    Pan Čech to má těžké. Chytat za obranou Chelsea a nebo českého...

  • Miloš (31 hlasů) 10.06.2012 11:16

    Petře, máme nejhoršího trenéra na světě a protože je trenérem jenom z...

  • Jarda Horník (28 hlasů) 10.06.2012 09:55

    Svatá prostoto! On nasere tu politiku i do fotbalu.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

To myslíš ty na stadionech?

9 hlasů

Většina uřvaných nějak nechápe , že jde o sport a ne o život..............................

11 hlasů

Většina těch"uřvaných"zaplatila nemalý peníz za to,aby viděla hezký fotbal a ne alibistické poflakování po hřišti.Pokud někdo prohraje a je vidět,že do toho hráči dali srdce,tak je to omluvitelné,prostě soupeř byl lepší.V pátek tomu ovšem tak nebylo a po hříšti se potácelo několik kluků co to chtěli mít co nejdříve za sebou.Ani se jim člověk nedivil.Doufám,že mi zase napíšete,že jsem"odborník",ale nejsem,jen mám fotbal docela rád.

7 hlasů

Pokud tam de-Bílek bude pořád strkat Baroše ,tak hrajem celý zápas v 10hráčích a to si nemužeme asi dovolit jinak se to Čechovi jinak machruje za obranou Chelsí než za Hubníkem a spol.Jako trénéra jste tam klidně mohli nechat Radu ten si zakládá na obraně a hlavně hráče hecuje k dobrému výkonu.

15 hlasů

Čím hůře v ČR tím lépe.
Kdo neskáče není Čech.
Češi jsou Švejkové nebo švejkové.

13 hlasů

Petře, máme nejhoršího trenéra na světě a protože je trenérem jenom z kamarádství a výkony po třech letech jeho práce jdou od deseti k pěti, fanoušky to pochopitelně štve. Že je s vámi kamarád, neznamená, že je dobrej trenér! Z každý porážky se pořád poučuje, kdy už bude ku..a poučenej? Neměl by se nejdřív poučovat někde v klubu a jako hotovej trenér vézt nároďák? Na základě čeho vede repre? Že mají s Haškem stejný palice? Co kde dokázal? Tady zatim jenom nas..t fotbalovej národ a vodnášíte to i vy. Proč? Protože je tam plno hráčů, který tam taky nemají co dělat. Českej fotbal se díky Haškovi stává oblíbeným soupeřem v kvalifikačních skupinách! Kde sou ty časy, kdy se nás soupeři báli, teď sme akorát pro smích a vylepšení sk'ore!

31 hlasů

Tož tak totok bych s tebou nesouhlasil. Jsme pošesté v řadě na Euro. Štvou mě ty uražlivé "primadony". Kurva dyť proti Rusku mohli chytnout i "osmičku" a on sa urážá hňup. Opakuji, totok by si šulin v Anglii nedovolil ani omylem, hotové...!!!

14 hlasů

S Bílkem sme poprvé,ze skupiny, ze které nepostoupit by byla vostuda a ještě jenom díky faktorům, který všichni víme. Jinak za Bílka zápasy na který se dalo koukat snad jenom doma s Černohorcema a to byl překvapenej i Bílek! Tak ať se ti to dál líbí! Budeš mít eště spoustu příležitostí dojít k tomu, že je to cocot!

13 hlasů

Tož kurva já jsem na tom zápase byl a čeští fanoušci byli fantastičtí. P. Čech je totalně mimo a měl by se spíš starat, aby něco chytil. Totok by si v Anglii říct nedovolil. Je to šulin, hotové...!!!

19 hlasů

takto Vám nezávidím, ale to co Čechovi vadí je ta mediální smršť ,ono stačí si přečíst co tady cekem trefně píše Vízek ...

13 hlasů

http://www.novinky.cz/krimi/270028-nekdejsi-funkcionar-cssd-je-stihan-kvuli-podvodu.html

9 hlasů

Pan Čech to má těžké. Chytat za obranou Chelsea a nebo českého nároďáku je rozdíl. Komu má dát Rosický geniální přihrávku, jestliže ji v týmu nikdo nepochopí? A tak i noblesní fotbalisté jakými Rosický i Čech určitě jsou, spadnou do českého průměru či podprůměru nejen na hřišti, ale vcelku rychle vplují i do maločeského chování mimo něj. Na pozápasové studio přijít ve spodním prádle, no... Ale je fakt, že pan Čech alespoň nekašle na média a pak si dobře pamatuji, že se nesnížil k vulgaritám a ničení reprezentačního vybavení. Na druhou stranu u pražských oslav prohry s prostitutkami nescházel... Nemyslím, že by čeští fandové na ME byli nejhorší na světě. Tady jim pan Čech křivdí. To ošklivé klubové publikum ven moc nejezdí. Stejně tak si nemyslím, že by Češi hráli proti Rusku nadoraz. Současný český fotbal určitě na výsluní není a zřejmě ještě dlouho nebude. K nápravě tohoto stavu pomůže úplně nejmíň když fotbalisté začnou bojovat proti médiím a svým fanouškům. Dokonce existuje něco jako omluva. Diváci ji ale hráčům nedluží.

43 hlasů

no asi tak ten zapas ukazal presne jak na tom CR je ve vsech ohledech ,zaostavame ve vsem sport,ekonomika,politika,obcanska spolecnost vse jde do kopru,ale jinak kluci byli pekne nagelovani :) http://www.youtube.com/watch?v=5TsmiAY8-v0

22 hlasů

Kdo nekrade není ČEZ, hop, hop, hop.

13 hlasů

Byl to zápas okresního přeboru s prvoligovým mančaftem. To nebyla smůla na naší straně, to byla naprostá neschopnost útoku, obrany a brankáře. Nechápu Čecha, že to viděl jinak.

44 hlasů

Citat z filmu Bila pani: "Ale on preci vi, ze to neni pravda. Ale copak to muze rict?"

28 hlasů

Petře a tebe to překvapuje?? To jsou pepíci z české kotliny..Když se daří řvou "Čech na Hrad " a když přijde slabší chvilka posílají tě do...... Dej se na politiku.Slib jim,že nebudou platit 30kč u felčera a jsi u nich " Bůh " !!!

18 hlasů

Vy by jste prostě nacpal politiku i do nekrologu u vlastní babičky,co?

9 hlasů

Jsi vůl !
A nejen protože máš blbý kecy, ale že ani těch 30kč neodpovídá pravdě! Vybralo se 6 miliard a je nás deset milionů, tak si spočítej, kolik připadá i na tebe a nemel blbosti!

16 hlasů

Nebo jim slib, že za tři roky doženeme Rakousko, že takových Kožených potřebujeme víc.
Když ti poteče do bot, tak udělej "Smlouvu s občany".
V síťovce ukazuj co si koupí, když budeš vládnout a hlavně slib, že s dinosauri nikdy!

23 hlasů

Svatá prostoto!
On nasere tu politiku i do fotbalu.

28 hlasů

Kdybyste prohráli po velkém urputném boji o gól, bylo by to jiné..........

76 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov