Formule v Soči
Přijde Rusko o F1? Zrušte ji, naléhají na promotéra

04.09.2014 13:31

Na říjen naplánovaná premiéra Velké ceny formule 1 na území Ruska vyvolává ve vedení Mezinárodní motoristické federace napětí. Fin Ari Vatanen, bývalý slavný závodník a blízký spolupracovník předsedy FIA Jeana Todta, vyzval promotéra seriálu Bernieho Ecclestonea a týmy F1, aby závod zrušili. Britskému listu The Telegraph poté naznačil, že podobný názor má i Todt, ale zatím ho nemůže veřejně prezentovat, protože "má svázané ruce".

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • sandokan Stalone (2 hlasy) 04.09.2014 16:59

    To si řekl ty a jako vždy nemáš pravdu! Tahle akce nemůže probíhat v...

  • sandokan Stalone (2 hlasy) 04.09.2014 16:56

    Jezdit F1 v Rusku nebyl dobrý nápad.Tahle zaostalá země plná...

  • Josef Lustig (1 hlas) 04.09.2014 15:19

    Zrusit, neni mozne organisovat hry (jakekoliv), kdyz lide umiraji...

  • sandokan Stalone (1 hlas) 04.09.2014 17:01

    Samozřejmě,každý myslící člověk vyznávající základní lidské hodnoty...

  • sandokan Stalone (1 hlas) 04.09.2014 17:10

    No ,to si piš!

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

V roce 36 také nacisti pořádali olimpijské hry v Berlíně, v letošním roce se situace opakovala v Soči, závod F1 v Moskvě je jen pokračován Vždy platilo bič, cukr a hry..

0 hlasů

F 1 v Rusku? Od začátku nesmysl.

0 hlasů

Pokud byse melo takhle jednat s kazdym kdo valci tak na svete muzou sport zrusit uplne..A Americkej fotbal v prve rade..Evropou obchazi strasidlo komunismku! Bacha, opicaci!

0 hlasů

Jezdit F1 v Rusku nebyl dobrý nápad.Tahle zaostalá země plná nenávisti k sousedům a západu si vrcholnou západní akci nezaslouží.
Zrušit !
Tralala

2 hlasy

..))) v této vrcholné západní akci jde v první řadě akorát o peníze..o ruské peníze...blbe....to zruš...pro rsukého mužika nemůžeš udělat nic lepšího..on ti na to stejně sere...

0 hlasů

Věřící šmudlo s rukou v kalhotech.Budeš muset se jít vyzpovídat,ale docela mám radost,že se ponižuješ k nadávkám.To svědčí jen o tom,jak nic neumíš a nic nevíš.Ani to soudružské školení v NDR ti nepomohlo.
A tak to bude už navždy.
Tralala

1 hlas

..vždycky mám chuť, když to slyším, se zeptat, jaképak vzdělání a jaké školy máš ty???? Když se neumíš ani podepsat vlastním jménem..jako pn nebo np nebo jak...

1 hlas

Máte pravdu, každý jako vy nemůže mít STBáckou školu.

0 hlasů

..zrušit závody F1..absolutní nesmysl...

0 hlasů

To si řekl ty a jako vždy nemáš pravdu!
Tahle akce nemůže probíhat v zemi plné nenávisti proti západním zemím a v zemi kde zítra znamená včera.
Prostě si takovou vrcholnou západní akci nezaslouží.
Áž přestanou votravovat pistolkama a naučí se západní slušnosti a jíst příbory,tak pak jednou možná.Tralal

2 hlasy

..to Bahrajn to je jiné kafé...

0 hlasů

No ,to si piš!

1 hlas

..zrušení závodů F1 každému státu akorát prospěje...F 1 v Rusku je stejně jenom hračka ambic ruských oligarchů...

0 hlasů

Zrusit, neni mozne organisovat hry (jakekoliv), kdyz lide umiraji kvuli valecnym konfliktum, jeste ve stejnem regionu. .

1 hlas

Samozřejmě,každý myslící člověk vyznávající základní lidské hodnoty musí chtít tvrdé sankce na Rusko,včetně zrušení závodů Fl.

1 hlas

Nepřipadá vám směšné, uvalovat sankce i na sportovní, tedy zcela nepolitické akce? Jako bojkot olympiád v době studené války. Sport bych do těch půtek neměli zatahovat.

1 hlas

Všechno souvisí se vším.Olympiáda v Soči byla normální politickou propagandou Putinova zvrhlého režimu.Měl jste se dívat na zahájení,jak pomlčeli o občanské válce kde bolševici povraždili miliony vlastních spoluobčanů.Olympiáda připravila Putinovi doslova a do písmene obsazení Krymu.Pěkně nenápadně,aby západ nevěděl.Letectvo,válečná flotika tam chránila sportovce a zárověň byla nachystána na přepadnutí a ukradnutí Krymu.Takže milý trumpetko není to tak jednoduché,jak to vypadá.Všechno souvisí se vším.Olympiáda v Berlíně také neměla být.Tohle soupeření si zaslouží jen země,které vyznávají hodnoty civilizace a hlavně mír.
Tralala

1 hlas

Tahle rádoby politická gesta musí někdo zaplatit. A platil by ten, kdo odstoupí od smlouvy, čili Ecclestone. Každý má plnou pusu hesel, ale když má dojít na placení, tak většinou stáhnou ocas. takže F1 asi v Soči bude. (Jako by to nebylo jedno..)

0 hlasů

Starý pán dostal dobře zaplaceno, tak není důvod rušit. A moc se mu do toho nepleťte. Je to jeho byznys a běda tomu, kdo bude proti. To by pak mohl zrušit závod tam, kde sice moc neplatí, ale kde je pořádání závodů F1 tradice. Peníze jsou vždy až na prvním místě. A u Bernieho to platí dvojnásob.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov