Reprezentace
Debakl na startu kvalifikace! Češi dostali v Anglii "bůra"

22.03.2019 20:30 Aktualizováno 23.03. 00:54

Čeští fotbalisté v úvodním utkání kvalifikace o postup na mistrovství Evropy 2020 utrpěli v Anglii debakl 0:5 a zaznamenali nejvyšší porážku v samostatné historii. Pod úvodní čtyři góly čtvrtého týmu loňského světového šampionátu se ve Wembley podepsal Raheem Sterling.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Rusofilcky hodnotí sportovní výsledek po ruském způsobu - jako nesplněný úkol. U nich je sport bitva s protivníkem, kde každý i nečistý způsob vítězství je povolen pro slávu strany a vlasti.
A on to je přitom jenom fotbal, blbečci.

0 hlasů

To byla teda sestava !!Jake vedení svazu a rozhodčích takový fotbal !!!! Jak muže trenér dali se to tak nazvat postavit 4 hráče do základní sestavy kteří sedí na lavičce !!To tam měl dát raději hráče kteří hraji co tak Kozáka, Baroše a další 38 leté hráče !!§Nebo mladé kluky z ligy ???

0 hlasů

Opět ostuda,že se nestydí.Kdyby prohráli 7:0 a hráli fotbl ,bylo by to milejší-na tuto hrůzu odkopů a zifalosti e nedalo koukat.Hlavně,že Češi obvykle pupek světa řeší Brexit 24 hod dennně na čt

0 hlasů

To je dnes den našich sportovců, Kouderlka v Planici 55. , biatlon Soukup s 93 soutěžící 93. a vrchol fotbal, 5:0 v englii. To je hanba . Proč tam ti ubožáci lezou. Kde je sebereflexe. O peníze jde vždy v první řadě.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov