Evropská liga
Nevýrazní Viktoriáni dostali lekci a v Evropě končí

21.02.2019 21:00 Původní zpráva

On-line

Obnovit

  • 96:00

    Zázrak se nekonal, nevýrazná Plzeň dnes zaslouženě prohrála a na evropské scéně letos končí v Záhřebu. Nutno dodat, že si za dnešní výkon Chorvaté postup do osmifinále zaslouží. 

  • 90:00

    Nastavuje se šest minut, což je překvapivé. Viktoria má šanci se naposledy nadechnout, jenže Chorvaté přirozeně využijí posledního střídání a ukrojí několik cenných vteřin z nastavení.

  • 87:00

    Oršič odchází he hřiště, nahrazuje ho Gojak. Chorvaté teď honí čas a zlstávají v klidu, nikdo už se nikam nežene. Asi už i Pavel Vrba a jeho svěřenci pochopili, že na soupeře dnes nemají. Na závěrečný nápor hostů to nevypadá.

  • 85:00

    Limberský sejmul dopředu sprintujícího útočníka Záhřebu a vysloužil si tím žlutou kartu. Frustrovaný pětatřicátník vyfasoval už druhou a odchází předčasně do sprch. 

  • 81:00

    Plzni zbývá něco málo přes osm minut, postup však momentálně vypadá nedosažitelně. Nejen díky skóre, ale především kvůli bezzubé hře Viktoriánů. Petkovič se teď srazil hlavou s Pernicou, chorvatský střelec třetí branky zůstává ležet na trávníku. 

  • 78:00

    Ne, nejde to. Plzeň dnes v ofenzivě nezáří, v defenzivě je to snad ještě horší. Viktoriáni jakoby se soupeře báli, Bakoš teď místo střely na branku zbytečně odevzdal balon. 

  • 75:00

    Škoda předchozí branky, u které opět figuroval David Limberský. Společně s Pernicou nechali Petkoviče nehlídaného a ten chybu okamžitě potrestal pumelicí pod horní tyč Kováčika. A poslední střídání Plzně, ze hřiště odchází Havel, nahrazuje ho Milan Řezník. 

  • 73:00

    Dnes skvěle hrající Petkovič sklízí plody své kvalitní hry. Posílá Chorvaty do vedení 3:0 a se Západočechy to začíná vypadat hodně zle. 

  • 71:00

    Chorý s Kaymbou a Hrošovským kombinují na útočné půli, nic velkého z toho však není. Chorvatům se daří stejně dobře v ofenzivě, jako v defenzivě. 

  • 70:00

    A zase. Bílé dresy se marně snaží dosáhnout rychlosti svých soupeřů. Plzeň by potřebovala vstřelit branku a zároveň neinkasovat, aby jsme se dočkali aspoň prodloužení. Zatím podle toho hra Viktoriánů ale nevypadá.

  • 69:00
    Chorvatsko

    Neskutečný fatál ze strany Kozáčíka, který sice zachytil nabíhajícího útočníka Chorvatů, jenže střelu vyrazil pouze na kopačky Mora. Ten trefuje boční síť, Pavel Vrba na lavičce prudce vydechl. Viktoriáni si bohužel musí hlídat defenzivu a nemohou se pouštět moc často dopředu, v útoku je Dinamo velmi nebezpečným týmem. 

  • 66:00

    Další střídání Plzně. Ze hřiště odchází kulhající David Vogel, na trávník přichází Chorý. Ten skóroval ve šlágru proti Slavii, doufejme, že se mu podobný kousek podaří i dnes. Střídá se i na druhé straně, taktéž kulhající Hajrovič opouští trávník, nahrazuje ho Moro. 

  • 64:00

    Teď zmatek v domácí obraně, Procházka s Hrošovským se pokusili zaskočit brankáře Livakoviče. Hrošovský sice nakonec umístil balon mezi tyče, jenže jen do rukavic chorvatského gólmana. 

  • 62:00

    Milan Bakoš, který před chvilkou naskočil na trávník vyfasoval trest. 

  • 61:00

    Na hranici šestnáctky to sám zkusil Hořava, jenže mezi tři tyče se netrefil. 

  • 60:00

    Další nebezpečná akce domácích, jenže z protiútoku se dostává dopředu Kaymba. Pelášil směrem k brance, jenže v situaci jeden na jednoho neuspěl. Bohužel neměl kromě Vogela komu přihrát, ostatní Viktoriáni se ještě zdržovali na útočné půli domácích. 

  • 58:00

    Plzeň se zatím prosazuje spíš přes pravou stranu přes Kayambu. Je to škoda, protože na druhé straně brání dvaadvacetiletý Moharrami, který zatím moc zkušeností s evropskou souteží nemá.

  • 56:00

    A střídání Plzně je tady. Z trávníku odchází Hořava, přichází Milan Bakoš. 

  • 56:00

    Jenže po několika nicneříkajících přihrávkům Plzeň míč zahazuje. Je z toho autové vhazování, ale opět bez jakékoliv větší šance pro hosty. Ti ještě stále neohrozili branku soupeře. 

  • 54:00

    Kaymba se dostal k míči, sprintoval k vápnu a vybojoval rohový kop. Teď měli Viktoriáni štěstí, Kaymba očividně fauloval, sudí však nereagují. 

Foto: ČTK , Miroslav Chaloupka

Autor: - cih -



Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nejlepší kanonýr Hoffenheimu Kramarič má fanklub v Čechách.

Chorvatský fotbalista
Nejlepší kanonýr Hoffenheimu Kramarič má fanklub v Čechách

Zřejmě jediným chorvatským fotbalistou, který má v Čechách vlastní fanklub, je útočník Hoffenheimu Andrej Kramarič, jemuž fandí celá obec Krámy na Příbramsku.... více

AC Sparta Praha.

Evropská liga
Celtic předvedl proti Spartě ponižující kolaps, píše britský tisk

Podle britského tisku je čtvrteční prohra fotbalistů Celtic Glasgow 1:4 v Evropské lize s pražskou Spartou neomluvitelná. Letenští totiž kvůli rozsáhlé marodce... více

Diego Maradona.

Božský Diego
Maradona zůstane po operaci v nemocnici. Čeká ho odvykací kúra

Legendární fotbalista Diego Maradona musí kvůli komplikacím po operaci mozku zůstat ještě několik dní v nemocnici. Podle svého osobního lékaře Leopolda Luqueho... více

Kanonýr Paris Saint Germain Neymar rozhodl hattrickem o výhře brazilských fotbalistů v kvalifikaci mistrovství světa.

Kvalifikační utkání
Neymar skóroval hattrickem, a rozhodl tak o výhře Brazílie

Kanonýr Paris Saint Germain Neymar rozhodl hattrickem o výhře brazilských fotbalistů v kvalifikaci mistrovství světa v Peru 4:2, dvakrát se trefil z penalty.... více




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov