Liga mistrů
Plzeň - CSKA Moskva. Hosté vyrovnali v nastavení z penalty

19.09.2018 22:58 Aktualizováno 19.09. 23:11

On-line

  • Úvodní sestavy:

    FC Viktoria Plzeň: Kozáčik – Řezník, Pernica, R. Hubník (C), Limberský – Hořava, Hrošovský – J. Kopic, D. Kolář, J. Kovařík – Krmenčík.
    Náhradníci: A. Hruška – Hejda, Ma. Zeman, M. Havel, Al. Čermák, Jakub Řezníček, Ekpai.

    CSKA Moskva: Akinfejev (C) – Becao, N. Černov, Nababkin – Mário Fernandes, Vlašić, Obljakov, Dzagojev, Jefremov – Bijol, Čalov.
    Náhradníci: Kyrnac – Sigurdsson, Nišimura, Ščennikov, Gorďušenko, Žamaletdinov, I. Achmetov.

    Rozhodčí: Bastien – Zakrani, Haquette (vš. Francie).

  • Stadionem ve Štruncových sadech zní líbezné tóny hymny Ligy mistrů.

    Dámy a pánové, Champions League se po pěti letech vrací do České republiky, opět je to do Plzně! Pojďme si duel společně užít.

  • 01

    Utkání právě začalo. Fotbalisté CSKA budou mít úvodní výkop zápasu.

  • 01

    Dzagojev se hned v úvodní minutě dostal ke střele v pokutovém území. Jeho pokus byl ale sražený domácí obranou a míč se dokutálel mimo nebezpečí Kozáčika. 

  • 04

    Akinfejev musel řešit první rychlý výpad Plzně. S vypětím všech sil i s trochou pomoci vlastní obrany dostal míč do rukavic. 

  • 10

    Obrovská příležitost Západočechů. Krmenčík dostal kolmici dovnitř pokutového území a jen včasný výběh Akinfejeva mu znemožnil gólové zakončení. Míč spadl těsně vedle tyčky. 

  • 22:53

    Oba týmy se tedy rozešly smírně. Asi je zapotřebí podotknout, že zaslouženě. První poločas patřil Plzni, jenomže CSKA se nevzdalo a nastaroval ho brzký gól zkraje druhé půle. Hosté se poté tlačili za vyrovnáním, které nakonec i přes dvě neuznané branky přišlo, když v nastavení proměnil pokutový kopl Vlašič. V oříštím kole zavítá Plzeň do Říma a Moskva se doma utká s obhájcem trofeje z Realu. 

  • 25

    Hra se před oběma brankami uklidnila. Plzeň zkouší hrozit ze strany. Akinfejev ale všechny centry chytá. Ani Kozáčik na druhé straně moc nezavadil o práci. 

  • 28

    Mírnou územní převahu má Plzeň, která zahrozila hlafvolejem Limberského, míč o metr minul spojnici břevna a tyče Akinfejevovy brány.

  • 29

    GÓÓÓL! Plzeň se ujímá vedení. Po faulu na Krmenčika zahrávali domácí standardní situaci, kterou rozehráli centrem do strany, až se od hlaviček dostal míč na kopačku MICHAELA KRMENČÍKA, který z bezprostřední blízkosti překonal Akinfejeva. Jednalo se zcela určitě o nacvičený signál Západočechů. 

  • 34

    Po dlouhé době si míč osahal i gólman Plzně Kozáčik, který musel k zemi, aby zabránil Dzagojevovi ve skórování. 

  • 41

    GÓÓÓL! Tak tohle je večer MICHAELA KRMENČÍKA. Plzeňský útočník se trefil nádherně z voleje na značce pokutového kopu a Viktorie vede už 2:0. Skvělý start českého mistra do letošního ročníku Ligy mistrů. 

  • 45

    První poločas skončil.

  • 45
  • 45

    Plzeň přežila nástup CSKA Moskva a v poslední čtvrthodině dvakrát udeřila zásluhou Michaela Krmenčíka. Západočechům se nyní zlatě vyplácí, že ho nepustili do Bordeaux a že zůstal ve Štruncových sadech. Nyní se dvakrát trefil do sítě ruského celku a český mistr vede 2:0 po poločase. 

  • 46

    Druhý poločas začal.

  • 49

    GÓÓÓL! CSKA vstupuje do druhého poločasu, jak nejlépe může. Na centr ze strany si naběhl FJODOR ČALOV, který nohou usměrnil míč k tyči. Marně ho stíhal plzeňský kapitán Roman Hubník, který ruského útočníka neuhlídal. Hosté jsou zpět ve hře a to nečekaně brzy.

  • 51

    Kolář mohl vrátit domácím dvoubrankové vedení zpět. Z pokutového území ale poslal míč trestuhodně někam do tribun. 

  • 55

    Rusové začínají zlobit čím dál víc. Za obranou domácích zůstal volný Dzagojev, který se pokusil o přelobování Kozáčika. Naštěstí pro domácí rozhodčí zvedl praporek na znamení ofsajdu. 

  • 58

    Jestli měl Krmenčík málo práce  prvním poločase, tak teď se rozhodně nenudí. Neustále musí likvidovat jednu nebezpečnou akci hostů za druhou. 

Foto: ČTK , Chaloupka Miroslav

Autor: - red -



Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Končící trenér hokejistů Plzně Ladislav Čihák.

Konec angažmá
Kouč Čihák skončil u hokejistů Plzně, klub s ním neprodlouží smlouvu

Trenér Ladislav Čihák s asistentem Jiřím Hanzlíkem končí na střídačce hokejistů Plzně, kteří před dvěma týdny vypadli v předkole play-off extraligy po porážce... více

Slavnostní vyhlášení v roce 2019.

Hlasování fanoušků
Hudební anketa Žebřík byla zahájena, vyhlášení je v plánu 21. května

Anketa Žebřík vkročila do 29. roku své nepřetržité existence. Fanoušci mohou svými hlasy podpořit své oblíbené hudebníky a jejich počiny v devíti kategoriích. více

Ilustrační foto.

Národní koeficient
Český fotbal se propadá, v pohárech asi přijde o jeden tým

Český fotbal je stále blíž k tomu, že od přespříští sezony 2022/23 bude mít v pohárech jen čtyři zástupce a přijde o jeden tým v Lize mistrů. více

Hráči Slavie.

Liga mistrů
Slavia před branou milionářské soutěže, proti je Midtjylland

Fotbalisté Slavie zahájí v úterý úvodním domácím utkáním závěrečného 4. předkola proti Midtjyllandu boj o třetí účast v základní skupině Ligy mistrů. Pražané... více




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov