Liga mistrů
Plzeň už nemůže postoupit, od slavného Realu schytala debakl

07.11.2018 23:00

On-line

  • Dobrý večer, vítáme vás u on-line reportáže z utkání fotbalové Ligy mistrů, ve kterém úřadující český  šampion Viktoria Plzeň přivítá na svém hřišti slavný Real Madrid, vítěze posledních tří ročníků milionářské soutěže. Utkání začne ve 21.00.

  • Plzeň zažije dnes velký svátek. Málokdy se totiž poštěstí, že český mistr přivítá na svém hřišti trojnásobného obhájce titulu a ještě k tomu velkoklub Real Madrid. Královský klub z hlavního města Španělska hrál v ČR naposledy před 17 lety, když tehdy uspěl na pražské Letné v památném zápase 3:2 proti Spartě.

  • Sestavy týmů

    Plzeň: Hruška – Limberský, Hubník, Hejda, Řezník – Hrošovský, Procházka – Kopic, Čermák, Havel – Chorý. Trenér: Pavel Vrba

    Real Madrid: Courtois – Reguilon, Nacho, Ramos, Odriozola – Ceballos, Casemiro, Kroos – Bale, Benzema, Lucas. Trenér: Santiago Solari

  • Situace v tabulce je následující. Plzeň je s jediným bodem za domácí remízu 2:2 s CSKA Moskva poslední, zatímco Real je druhý a na kontě má bodů šest. Překvapivě totiž prohrál na půdě ruského celku.

  • Západočeši jsou v roli jasného outsidera, ale pokud chtějí pomýšlet na postup ze skupiny, alespoň do Evropské ligy, měli by dnes bodovat. V případě výhry Realu a současně vítězství italského AS Řím nad CSKA Moskva ztratí plzeňští fotbalisté nárok na vyřazovací fázi Ligy mistrů.

  • V Plzni je vše přichystáno.

  • Real Madrid přijíždí do Plzně s novým koučem. Odvolaného Julena Lopeteguiho nahradil Santiago Solari, pod kterým španělský klub dvakrát za sebou vyhrál a malinko se vzchopil v prozatímní nepříliš povedené sezoně. Solari byl i u již zmiňovaného posledního utkání madridského celku v Česku, kdy s ním jako kouč přijel na Letnou.

  • Plzeň doposud ve své historii porazila na domácím stadionu pouze jediný španělský klub, když před šesti lety porazila v rámci Evropské ligy madridské Attlético. Jinak s kluby z této země pouze prohrává.

  • 01

    Svátek pro Viktorii Plzeň právě začal. Na domácím hřišti právě vyzývá španělský Real Madrid. 

  • 03

    Real měl zpočátku míč v držení, ale k prvnímu ohrožení branky se dostali Plzeňští, nicméně Courtoise neohrozili. 

  • 04

    Na druhé straně Benzema prověřil Hrušku. Jeho pokus ale zastavil zdvižený praporek asistenta rozhodčího. 

  • 09

    Hrošovský se pokoušel najít své spoluhráče, místo toho poslal míč do Nacha, od kterého balón zamířil do břevna. Moc nechybělo a Plzeň mohla jít do vedení. 

  • 14

    Sergio Ramos ukázal opět svou agresivitu. Loktem do obličeje udeřil Havla, kterému teče krev znovu a musí být ošetřován. 

  • 17

    Rozhodčí skočili na pád Lucase. Limberský se ho sice dotkl, ale hráč Realu tomu hodně přidal, avšak Plzeň standardní situci přežila bez problémů. 

  • 18

    Podruhé stejná dvojice a tentokrát si plzeňský obránce pomohl rukama výrazněji. Hruška tentokrát musel pohotově vyrážet na rok. Bude ale rozehrávat, protože Bale hlavičkoval z postavení mimo hru. 

  • 20

    Lucas zatápí hodně Limberskému. Nyní mu odběhl. z voleje zamířil hodně nepřesně.

  • 20

    GÓÓÓL!!! To Karim Benzema byl přesnější. Nejprve prokličkoval mezi plzeňskými hráči, ze kterých si udělal slalomové kužele, a po zemi překonal Hrušku. Real Madrid vede v Plzni 1:0.

  • 23

    GÓÓÓL!!! S Plzni je ještě hůř. Západočeši se nestačili ani vzpamatovat z první branky a inkasují znovu. Na rohový kop si naskočil Casemiro a tzv. koníčkem o zem překonal Hrušku. 

Foto: ČTK

Autor: ČTK



Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Ilustrační foto.

Národní koeficient
Český fotbal se propadá, v pohárech asi přijde o jeden tým

Český fotbal je stále blíž k tomu, že od přespříští sezony 2022/23 bude mít v pohárech jen čtyři zástupce a přijde o jeden tým v Lize mistrů. více

Hráči Slavie.

Liga mistrů
Slavia před branou milionářské soutěže, proti je Midtjylland

Fotbalisté Slavie zahájí v úterý úvodním domácím utkáním závěrečného 4. předkola proti Midtjyllandu boj o třetí účast v základní skupině Ligy mistrů. Pražané... více

Ilustrační foto.

Šéfkuchař v kopačkách
Záložník De Roon chce za výhru v Lize mistrů upéct pizzu pro tisíc fanoušků

Pokud by se fotbalistům Bergama senzačně podařilo vyhrát Ligu mistrů, můžou se fanoušci italského celku těšit na chutnou odměnu. Záložník Marten de Roon totiž... více

Hráč Plzně.

Liga mistrů
Plzeň jde na Alkmaar, hrát se bude jen jeden zápas v Nizozemsku

Fotbalisté Plzně se ve druhém předkole Ligy mistrů utkají s Alkmaarem. Hrát se bude na jeden zápas v Nizozemsku 25. nebo 26. srpna. Rozhodl o tom los ve... více




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov