Evropská liga
Eden si nezařval, gól nepadl. Jaké jsou šance Slavie na postup?

08.11.2018 20:45

On-line

  • Před dvěma týdny se oba soupeři střetli v dánském hlavním městě. Díky výhře 1:0 se slávisté přiblížili postupu ze skupiny. V případě dnešního úspěchu by měli sešívaní postup ze skupiny téměř jistý.

  • ¨

    Svěřence kouče Trpišovského trápí zranění, na marodce jsou Kúdela s Coufalem. Zpátky v kádru je naopak Milan Škoda, kterého potrápila střevní chřipka, na lavičce začne Josef Hušbauer. "Budeme mít zítra asi nejužší kádr v sezoně, protože jsme limitovaní i soupiskou v Evropské lize, kde nám z toho nějací hráči vypadnou. Pro mě je to míň myšlenek. Když těch jmen na tabuli je míň, je i těch variant míň. Samozřejmě bychom byli raději, kdyby ti kluci byli k dispozici. Zásahy jsou vždy nepříjemné," řekl kouč domácích.

  • Kodaň

    Porážka od Slavie byla vůbec prvním neúspěchem dánského klubu při letošní pouti evropskými poháry. Z předchozích deseti duelů Kodaň šest vyhrála a čtyřikrát remizovala. Do Prahy přesto jedou hosté nabuzeni. V posledním kole si totiž v ligovém zápase poradili na hřišti největšího rivala Brondby, kde vyhráli 1:0.

  • ¨
  • Hráči nastupují na zelený pažit, zápas začne v 21:00.

  • ¨
  • Návštěva v Edenu je slušná, nicméně vyprodáno není. Do kotle hostů přijelo přibližně 1300 fanoušků a je to poprvé, kdy ho Dánové ve venkovním utkání zcela zaplnili. 

  • Utkání bylo zahájeno.

  • ¨
  • Ani jeden tým si nevytvořil jednoznačnou gólovou šanci, přestože domácí kousali víc, užitek z toho nemají. Hrají aktivněji, ale třešnička na dortu v podobě usměrnění balonu mezi tři tyče chybí. Doufejme, že ve druhé půli najde některé z pumelic svůj cíl.

  • <blockquote class="twitter-tweet" data-lang="cs"><p lang="cs" dir="ltr">Sešívaní remizovali s neškodnou Kodaní. Soupeři nedovolili jedinou střelu na bránu, sami ale gólmana Andersena překonat nedokázali.<br>📝 Zápasový report čtěte na <a href="https://t.co/V7bHrVKrAq">https://t.co/V7bHrVKrAq</a> <a href="https://twitter.com/hashtag/slakod?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#slakod</a> <a href="https://t.co/lMN2dTL0Sw">pic.twitter.com/lMN2dTL0Sw</a></p>&mdash; SK Slavia Praha (@slaviaofficial) <a href="https://twitter.com/slaviaofficial/status/1060653450265006081?ref_src=twsrc%5Etfw">8. listopadu 2018</a></blockquote>
    <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

  • Tímto se s Vámi loučím, přeji dobrou noc a těším se u dalších online reportáží. 

  • 02:00

    V úvodu je zhoršená viditelnost díky dýmovnicím, které vypustili dánští fanoušci. Dá se však očekávat, že se mlžný opar brzy rozplyne.

  • 03:00

    Skov se zkusit prosmýknout po levé straně, Ankersen však jeho snaze neporozuměl a z hrozby tak nic nebude.

  • 06:00

    V začínající šesté minutě rozehrává Slavie od vlastního brankáře. Úvodní minuty se soupeři oťukávají, k žádnému zahrození zatím ani z jedné strany nedošlo.

  • 08:00

    K prvnímu zakončení se dostal Stoch, který vypálil přibližně z petadvaceti metrů od brány. Záložníkovi a nově reprezentantovi rány z dálky sednou, nicméně tahle patřila k těm méně povedeným.

Foto: ČTK , Vít Šimánek

Autor: - red -



Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nejlepší kanonýr Hoffenheimu Kramarič má fanklub v Čechách.

Chorvatský fotbalista
Nejlepší kanonýr Hoffenheimu Kramarič má fanklub v Čechách

Zřejmě jediným chorvatským fotbalistou, který má v Čechách vlastní fanklub, je útočník Hoffenheimu Andrej Kramarič, jemuž fandí celá obec Krámy na Příbramsku.... více

AC Sparta Praha.

Evropská liga
Celtic předvedl proti Spartě ponižující kolaps, píše britský tisk

Podle britského tisku je čtvrteční prohra fotbalistů Celtic Glasgow 1:4 v Evropské lize s pražskou Spartou neomluvitelná. Letenští totiž kvůli rozsáhlé marodce... více

Diego Maradona.

Božský Diego
Maradona zůstane po operaci v nemocnici. Čeká ho odvykací kúra

Legendární fotbalista Diego Maradona musí kvůli komplikacím po operaci mozku zůstat ještě několik dní v nemocnici. Podle svého osobního lékaře Leopolda Luqueho... více

David Hovorka si trénink užíval.

Pozitivní test
S Beer Ševou ve středu trénovali i hráči s covidem, říká Tvrdík

Podle předsedy představenstva fotbalové Slavie Praha Jaroslava Tvrdíka se s týmem Hapoelu Beer Ševa připravovali na středečním předzápasovém tréninku před... více




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov