Postup do osmifinále
Slavia předvedla nevídaný koncert, minela brankáře ji nesrazila

21.02.2019 23:00 Původní zpráva

On-line

Obnovit

  • 90+5

    Je konec! Sešívaní jdou dál, Genk v Evropské lize končí. Slávisté předvedli v Belgii parádní galapředstavení a ač vše začalo obrovskou minelou Koláře a gólem Genku, sešívaní dokázali svůj tlak podtrhnout hned čtyřmi góly a po jasné výhře 4:1 postupují do osmifinále!

    Ode mě je to z Belgie vše. S konstatováním, že dnešní večer si všichni fanoušci Slavie museli parádně užít se vámi loučím a brzy se budu těšit na počtenou u dalších online přenosů. Zápasem mezi Genkem a Slavií vás provázel Adam Kolář.

  • 90+4

    Zápas už se pouze dohrává. Fotbalisté Genku drží míč na svých kopačkách a kombinují na vlastní polovině hřiště. Je to jasné, Slavia za malou chvíli postoupí do osmifinále Evropské ligy!

  • 90+2

    Kolářovi trestuhodně vypadl míč a hráči v modrém mohli trestat. Na nabídku před prázdnou bránu si ale nikdo nenaběhl a míč tedy jen proskákal pokutovým územím.

  • 90+1

    Nastavuje se pět minut.

  • 90

    Přece jen jsme viděli ještě jednu tutovku Genku. Ito v běžeckém souboji přetlačil Bořila a tváří v tvář Kolářovi se odhodlal k lobu. Ten skončil na břevně a u odraženého míče byli jako první sešívaní.

  • 89

    Samata by si hodně přál alespoň zkorigovat stav utkání, nyní se mu to ale určitě nepovede, postranní sudí ho totiž nachytal v ofsajdu.

  • 88

    V samotném závěru utkání ještě dostává žlutou kartu van Buren.

  • 86

    Další šanci na zkorigování stavu měl Genk díky volnému přímému kopu. Pozuelo našel Trossarda, ten ale hlavou prodloužil míč jen do rukavic Koláře.

  • 85

    Na druhé straně se v ojedinělé střelecké možnosti zjevil Samata, z ostrého úhlu však nezacílil mezi tři tyče.

  • 84

    Slávisté už hrají na krásu. Stoch přenechal balon hokejově do tandemu Coufalovi, jenž vyslal do křídla Olayinku. Ten mohl jít sám do střely, namísto toho nacentroval na zadní tyč, nikoho v červenobílém ale nenašel.

  • 83

    Král vypálil z kroku ze střední vzdálenosti. Jeho rána patřila k povedenějším, mezi tři tyče se ale nevešla.

  • 82

    Coufal dle mého názoru čisté obral Pozuela a dral se do nebezpečného brejku. Hlavní sudí ale souboj posoudil jako nedovolený ze strany sešívaného beka a píská faul.

  • 81

    Slovenský šikula přetáhl svůj centr až příliš, a tak ho nikdo z fotbalistů nezastihl na hrací ploše. Domácí budou vhazovat.

  • 80

    Van Buren se proháčkoval až ke střele z ostrého úhlu. Ta byla sražena na rohový kop a k exekuci už se připravuje Stoch.

  • 78

    Hráčům Genku dnes nevychází nic. Fotbalisté belgického týmu pokazili jednoduchou kombinaci ve středu hřiště a opět se budou muset bránit.

  • 77

    Hra se v posledních minutách uklidnila. Fotbalisté v modrém by museli nasázet Slavii v závěru čtyři branky, a tak se zdá, že je o postupujícím jasno, což si užívají jak hráči Slavie na hřišti, tak její fanoušci v ochozech, jejichž skandování spolu s výsledkem v podstatě oněmilo příznivce Genku.

  • 75

    Hosté naposledy střídají. Hřiště opouští dvougólový střelec Škoda, poslední patnáctiminutovku odehraje van Buren.

  • 73

    Malinovskij si vybil zlost na Součkovi, kterého poslal k zemi nevybíravým skluzem. Píská se samozřejmě faul, karetně ale hlavní sudí domácího křídelníka trestat nebude.

  • 72

    Tentokrát Stoch se svým centrem úspěšný nebyl. Slovenský záložník opět poslal svůj pas na přední tyč, kde ale nyní kralovali domácí.

  • 70

    Po faulu na pravém křídle se chystá další standardní situace. K exekuci se připravuje Stoch.

Foto: ČTK , Olivier Matthys

Autor: Adam Kolář , - cih -



Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Nejlepší kanonýr Hoffenheimu Kramarič má fanklub v Čechách.

Chorvatský fotbalista
Nejlepší kanonýr Hoffenheimu Kramarič má fanklub v Čechách

Zřejmě jediným chorvatským fotbalistou, který má v Čechách vlastní fanklub, je útočník Hoffenheimu Andrej Kramarič, jemuž fandí celá obec Krámy na Příbramsku.... více

Ikona českého fotbalu Vladimír Šmicer.

Iniciativa
Šmicer, Baroš, Koller. Bývalí reprezentanti jdou do boje za čistý fotbal

Bývalí reprezentanti Vladimír Šmicer, Milan Baroš, Jan Koller nebo funkcionář Rudolf Řepka v pátek představili iniciativu za změnu českého fotbalu. Chtějí... více

AC Sparta Praha.

Evropská liga
Celtic předvedl proti Spartě ponižující kolaps, píše britský tisk

Podle britského tisku je čtvrteční prohra fotbalistů Celtic Glasgow 1:4 v Evropské lize s pražskou Spartou neomluvitelná. Letenští totiž kvůli rozsáhlé marodce... více

Diego Maradona.

Božský Diego
Maradona zůstane po operaci v nemocnici. Čeká ho odvykací kúra

Legendární fotbalista Diego Maradona musí kvůli komplikacím po operaci mozku zůstat ještě několik dní v nemocnici. Podle svého osobního lékaře Leopolda Luqueho... více




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov