Fotbalové derby
Video selhalo. Slavia měla kopat penaltu, uznal rozhodčí

15.04.2019 06:30

Sudí Karel Hrubeš po zápase 28. kola první fotbalové ligy mezi Slavií a Spartou uznal, že domácí měli ve 12. minutě kopat po zákroku letenského brankáře Florina Nity na Josefa Hušbauera penaltu. Ze záběrů, které mu odeslal videorozhodčí Pavel Franěk, však faul neviděl, takže původně nařízený pokutový kop odvolal a záložníkovi červenobílých udělil žlutou kartu za simulování.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kolipak to asi Spartu stálo? A nebo, že by sudí potřeboval brýle? Aby zrušil kartu a penaltu a potom udělil kartu za simulování, to se může stát snad jen u nás.

0 hlasů

Video neselhalo, ale jsme v Česku, kdy jinde opatření k objektivníímu průběhu hry je naopak zneužito k manipulaci. Pouze se konstatuje lumpárna hlavního rozhodčího, resp. videorozhodčího a šmytec. Qui bono? Jako vždy, když Sparta byla v laufu jako klub nejvyšších komunistů a Slávie likvidována přes Dynamo až pozapomnění likvidací Bicana, Kopeckého, přechodem reprezentantů do ATK i mnohých kauz typu neidentefikovatelnosti hlasu Pelty z nahrávky, Křetínského aktovky, kamaráda Ivánka, i zavedením nesmyslného jinde nevídaného typu soutěže, aby mistr ligy mohl být zkresleně třeba 6. z tabulky, který měl trochu štěstí z náhod. atd.atd.Až bude mít Sparta lepší kádr, může se soutěž změnit na typ stejný jak jinde.

0 hlasů

Má to být jak v hokeji (kde to navíc funguje dobře), video rozhodčí mimo hřiště a publikum, který není pod tlakem okolí. Takovou šaškárnu co vymysleli, aby sudí běžel někdy i půlku hřiště, pak zadýchaný a pod tlakem hráčů, diváků a kamer rozhodoval .....co na to říci, to snad přišlo z Bruselu ne...?!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov