Varování před MS
Nepůjdete s dětmi? Nakopeme vám pr*el! hrozí ruští chuligáni

19.02.2017 06:30 Původní zpráva

Něco uděláme. Tím si buďte jisti! Jasný vzkaz poslal šéf ruských hooligans potencionálním návštěvníkům mistrovství světa ve fotbale, které se bude příští rok konat v Rusku. Nebudete s dětmi? Máte smůlu! Maskovaný Denis vyslal úředníkům FIFA jasný signál, že budou mít práce až nad hlavu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Rozlil (3 hlasy) 19.02.2017 08:11

    Trochu lepsi zpravy, prosim! Vypada to,ze se tomu da zase verit jako...

  • tyden tyden (1 hlas) 19.02.2017 09:16

    Jeste si vzpominam, jak tu byly "reportaze" o mirumilovnych...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Jeste si vzpominam, jak tu byly "reportaze" o mirumilovnych fanouscich Dynama Kyjev, kteri byli brutalne napadeni agresivnimi priznivci proruskych separatistu rozdavajici letaky. A pak se tech rozdavacu pres padesat upalilo.
Na youtube pritom visely videa usvedcujici Zumpu Tyden ze LHANI a dokonce jak ti umirneni ukrajinsti fotbalovi fandove zablokovali hasice, aby nemohli jit hasit ten barak, ve kterem se priiznivci separatu sami dobrovolne upalovali.

O ruskych hooligans si iluze nedelam , nasilnicky dobytel, ktery bude na doby mistrovstvi par tydnu v chaldku :-))))
Alei fotbalovi nefandove prece vedi, ze nejvetsi spina jsou Polaci a Ukrajinci. O Anglicke fotbalove fanouskovske zakladne nemluve.
ALe Zumpa Tyden samozrejme tohle "nevi".
Je videt, ze se od dob "mirumilovnych fanousku" Dynama Kyjev zase tolik nezmenilo. Ruda tlupa v redakci ma jasno, kdo je muz s brasnou :-)))))))

1 hlas

Trochu lepsi zpravy, prosim! Vypada to,ze se tomu da zase verit jako tem zpravam minuly rok z Francie kde 200 ruskych ozralych, na drogach chuliganu napadlo 1500 niceho se nevsimajicich roztomilych fanousku a co chlastali jen svatou vodu.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov