Fotbalová příprava
Rusko - Česko 5:1. Ostudný debakl, padne Jarolím?

10.09.2018 19:55 Aktualizováno 10.09. 23:56

On-line

  • Dobrý den, vítáme vás u on-line reportáže z přípravného fotbalového utkání Česko - Rusko. Zápas začne v 18.00 a jeho průběh budeme sledovat v podrobné reportáži.

  • Tým trenéra Karla Jarolíma skládá v Rusku reparát za nepovedený vstup do Ligy národů, minulý týden v Uherském Hradišti podlehl 1:2 celku Ukrajiny, přičěmž  zejména výkon reprezentačního družstva byl místy žalostný.

  • Fotbalisté nastoupí do utkání v Rusku se sedmi změnami v základní sestavě oproti duelu Ligy národů s Ukrajinou. Trenér Jarolím se zároveň vrátil k rozestavení se čtyřmi obránci.

    Netradičně na stoperu bude hrát jinak pravý bek Radim Řezník, který však ve středu obrany už v minulosti odehrál několik zápasů za Plzeň. Čeká ho teprve druhý start za reprezentační A-tým. Podruhé v kariéře dostal od začátku v národním celku šanci útočník Stanislav Tecl, v brance bude Tomáš Koubek.

    Sestava ČR: Koubek - Coufal, Řezník, Kalas, Bořil - Souček - Jankto, Hušbauer, Hořava, Zmrhal - Tecl.

  • 0:00

    Zápas právě začal!

  • 04

    Koubek musel po centru Čeryševa z levé strany ven z brány. První ostřější situaci ale zvládl, i když se musel vyhýbat vlastnímu stoperovi, aby se nezranil.

  • 08

    GÓÓÓL! Neskutečná chyba českých obránců. Gazinskij z poloviny hřiště našel ideální pas za duo stoperů soupeře a ALEXEJ JONOV snadno překoal osamoceného Koubka přízemní střelou k tyči. 

  • 14

    Poprvé o sobě dali vědět také Češi. Coufal našel pěknou kolmicí Hořavu, který z první centroval ihned do nebezpečné zóny v pokutovém území, nicméně míč ke Zmrhalovi nedoputoval. 

  • 19:51

    Hrůzostrašný duel je u konce. Chaos v české obraně způsobil, že český tým prohrál s průměrným evropským týmem z Ruska 1:5 a trenér Karel Jarolím bude mít do konce podzimu hodně o čem přemýšlet.

  • 20

    Jonov je při chuti. Na hranici šestnáctky se dostal ke skákavé střele a Koubek musel k zemi, aby kontroloval míč. Nedorozuměních v české obraně je až přilš. 

  • 24

    GÓÓÓL! Další chyba českého stopera, která končí gólem. Nenápadný výkop Luňjova našel ANTONA ZABALOTNÉHO, o kterém nevěděl Řezník. Ruský hráč tak poté sprintoval sám na Koubka, jehož si položil na zem a následně zakončil Vstřel tak svůj první branku za ruský národní tým. 

  • 28

    Zabalotný opět zaměstnal českou obranu a po faulu Bořila bude Rusko kopat i penaltu.

  • 29

    GÓÓÓL! K pokutovému kopu se postavil ALEXEJ JONOV, který poslal míč bezproblémově k tyči a nedal Koubkovi šanci. Hrůzostrašná půlhodina českého národního týmu je naplněna. 

  • 34

    Z českého výběru na chvíli na sebe upozornil Zmrhal. Nejprve poslal do pokutového území pohledný centr, ovšem nikdo ze spoluhráčů na něj nezareagoval. Následně se pokusil sám o zakončení, které však nemělo gólové parametry. 

  • 41

    Luňjov chyboval při vyběhnutí, když chtěl zachytit Hušbauerův roh. Míč ale nezachytil, překvapený Hořava nedokázal však míč usměrnit do branky. 

  • 45

    První poločas skončil.

  • 46

    Druhý poločas začal.

  • 52

    Padesát dva minut trvalo, než český tým vystřelil na bránu. Po centru z levé strany se ke střele z první dostal Coufal. Svůj pokus halfvolejem namířil do země a Lunjov neměl problém zachytit míč.

  • 56

    Další nebezpečná šance domácích na sebe nenechala dlouho čekat. Ryhlý protiútok Riusů zakončil Jerochin, ten ale přestřelil Koubkovu bránu. 

  • 59

    Český tým se osměluje! Po Zmrhalově centru se do zakončení hlavou dostal Jankto a pohledná akce skončila bohužel pro národní tým míčem na břevně.

  • 72

    Oba trenéři hodně míchají sestavou a tak je k vidění jedno střídání za druhým. Na české straně by měl oživit útok Michal Krmenčík. 

Foto: ČTK

Autor: - red -



Diskuse

Diskuze u článků starších půl roku z důvodu neaktuálnosti již nezobrazujeme. Vaše redakce.

SOUVISEJÍCÍ ČLÁNKY

Česká fotbalová reprezentace.

Liga národů
České fotbalisty doplnili Rabušic, Poznar, Malinský a Sáček

Českou fotbalovou reprezentaci pro středeční zápas Ligy národů ve Skotsku doplnili útočníci Michael Rabušic s nováčkem Tomášem Poznarem a záložníci Tomáš... více

Automobilka Hyundai je i nadále hrdým partnerem české fotbalové reprezentace.

Výhled do budoucna
Hyundai prodlužuje spolupráci s fotbalovou reprezentací, zaměří se na elektrifikované modely

Úspěšná spolupráce Hyundai Motor Czech a české fotbalové reprezentace bude pokračovat. Automobilka s výrobním závodem v Nošovicích na Frýdecko-Místecku... více

Ilustrační foto.

Pozitivní test
Člen realizačního týmu fotbalové reprezentace onemocněl koronavirem

Jeden z členů širšího realizačního týmu české fotbalové reprezentace měl pozitivní test na covid-19. Národní celek absolvoval kontrolní odběry a všichni včetně... více

Ilustrační foto.

Reprezentace
Trenér Šilhavý povede fotbalisty i v dalším kvalifikačním cyklu

Kouč Jaroslav Šilhavý povede českou fotbalovou reprezentaci i v dalším kvalifikačním cyklu o mistrovství světa v roce 2022. více




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov