Fotbalová repre
Velebme Škodu. Češi otočili drama s Kazachy, Euro je blíž

03.09.2015 22:35 Aktualizováno 03.09. 22:51

Fotbaloví reprezentanti udolali v sedmém duelu kvalifikace mistrovství Evropy Kazachstán 2:1. Hosty poslal v Plzni v první půli do vedení Jurij Logviněnko, ale svými premiérovými góly v národním týmu otočil v 74. a 86. minutě skóre střídající Milan Škoda. Češi tak ukončili sérii dvou kvalifikačních zápasů bez výhry a vzhledem k dalším výsledkům se výrazně přiblížili k postupu na šampionát.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • chytrý Honza (3 hlasy) 03.09.2015 20:12

    K obrázku s mrtvých imigrantským chlapcem. Média lacině a uboze...

  • Josef Vrána (1 hlas) 03.09.2015 21:38

    Super, Týden už zrušil diskuse pod všemi články, které oslavují...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ten gól byl zase tankisty. Trenérem mi bylo vtloukáno do hlavy, že co letí do vápna je brankáře. Jenže on má v těchto případech vždy zaseklé rajčáky a jen čumí,jak mu to tam padá. Ještě nás párkrát takto podrží až někomu dojde trpělivost a pošle ho do důchodu. Nahrabáno už má.

0 hlasů

Tady je ještě diskuze? :D Že já si asi před dvěma lety dával práci s vytvořením diskuzního profilu a dokonce přemýšlel, že bych snad i časopis Týden ojediněle kupoval.

0 hlasů

Super, Týden už zrušil diskuse pod všemi články, které oslavují ilegální imigranty a dělají z nich chudáčky, které v Evropě pochopitelně všichni chtějí, tedy kromě pár nácků.
Copak bude dál, doplnění trestního zákoníku o trestný čin kritiky islámu? Zrušení voleb?

1 hlas

ten czech je mamlas

0 hlasů

K obrázku s mrtvých imigrantským chlapcem. Média lacině a uboze citově vydírají občany a politiky. Jen připomínám, že nějaký mrtvý chlapec v historii nikdy nezměnil přístup států k milionům lidí. Každý den v Africe umírají stovky a tisíce dětí a neštěkne po nich ANI PES. Na hranicích mezi západní a východnÍ Evropou umíraly stovky lidí a desítky let se nezměnilo NIC. V Evropě denně umírají chudí a různě postižení - a neděje se vůbec NIC. Evropou se potácejí desítky a stovky tisíc nebožáků, sociálně slabých a vyloučených - a neděje se vůbec NIC. Média, jděte už s tou svou ubohou imigrantskou agitací k čertu.

3 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov