Vypovězení partnerství
Čínská msta: zastaví financování Slavie?

11.10.2019 10:33

Podle prezidenta Miloše Zemana Čína v odvetě za vypovězení sesterské smlouvy mezi Prahou a Pekingem hodlá mimo jiné zastavit financování fotbalové Slavie. Vršovický klub je čtyři roky v rukou čínských firem, majoritním vlastníkem je společnost Sinobo.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Jiří Vejvoda (4 hlasy) 11.10.2019 10:44

    Piráti v Praze podělali a zvorali, co mohli. S Čínou vytvořili...

  • Jeroným Pražský b. (2 hlasy) 11.10.2019 12:52

    Hřib se netají tím, že fandí Spartě. A samozřejmě velice dobře věděl,...

  • Tom Radon (2 hlasy) 11.10.2019 14:45

    no tom celém vnímám jako problém jen tu naši nestálost názorů (Havel...

  • Jeroným Pražský jr (2 hlasy) 11.10.2019 14:10

    Národní hrdost něco stojí. Pokud si máme vybrat mezi přisluhováním...

  • Josef Kudrna (2 hlasy) 11.10.2019 13:45

    Dle “odhadu hlavního ekonoma Czech Fund Lukáše Kovandy budou rozepře...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Prtosím redakci, aby tohoto přispívatele vyškrtla za soustavné porušování Morálního kodexu a tohoto příspěvku :

Jeroným Pražský jr 11.10.2019 12:02
Jeronym

Ale kulové hovno, ruská děvko.Hrbení se před číňany skončilo, Praha není plná podělaných přisluhovačů, Zeman tady nemá žádný vliv.

0 hlasů

To je slabé, Kytnare. Musíte napsat pořádné udání a hnát to na okres tajemníkovi.
A co se týče Morálního kodexu, tady máte jeden ze svých vlastních příspěvků
František Kytnar 08.09.2019 16:45
FAKYTR

Ty hov-ado, jsi jenom hov-no z havloidní žumpy a zalez zase zpátky, odkud si vylezl.

0 hlasů

Dle ústavy je zahraniční politika v kompetenci vlády. A tak starosta ani sebevětší obce není oprávněn se zahraničním partnerem podepisovat jakékoliv politické deklarace. Takže snahu Prahy z dříve uzavřené smlouvy vypustit jeden odstavec lze hodnotit jako snahu dát smlouvu do souladu ústavou.

1 hlas

Máte to popletené. Nešlo o žádnou mezinárodní smlouvu dohadovanou vládami, ale jen o tzv. sesterskou smlouvu mezi městy Pekingem a Prahou. Vypověděly ji obě města, konec příběhu.

0 hlasů

Ano, sesterská smlouva mezi Pekingem a Prahou, kam politika mezinárodní úrovně dle ústavy rozhodně nepatří.
(Ten kritický odstavec znamenal mimo jiné posvěcení anexe Tibetu.)

0 hlasů

Souhlas.

0 hlasů

Zaručená zpráva kterou Zeman obdržel od svého poradce Jie Ťien-minga.
Prolhaný stařík zase vyplivnul jedovatou slinu, aby se lidé mohli opět hádat.

0 hlasů

no tom celém vnímám jako problém jen tu naši nestálost názorů (Havel za Tibet, Zeman za Maa, Hřib za Tibet ...). Zrovna u státu, který zažil zabrání Sudet je to pro mne nepochopitelné. Osobně nemám problém uznat Číňanům právo na Taiwan, ale ne takové, že se tam vylodí s tanky a začnou zabíjet jiné Číňany. Ale Tibet je jasná krádež. Sviňárna. Kdo to nevidí nebo přechází je h0vad0.

2 hlasy

Odevzdání Sudet Německu! O nás a bez nás platilo jen o sudetských Němcích.

Račte si přečíst aspoň první větu Mnichovské dohody a zjistěte si, co bylo tím, co již bylo dojednáno. Zjistíte, že Beneš západním velmocem odevzdání Sudet Německu nabídnul.

0 hlasů

taiwan a honkg kong maji pravo na sebeurceni,tak jako treba skoti v gb.nebo slovaci a i katalanci.tibet taky.ale pritroubly semita zid-nazi hrib a i kolar v dejvicich se nemaji plest do zahranicni politiky.ted by meli tedy cvakat ztraty,ktere zpusobili,dobytci.

0 hlasů

Hm., a když si Angláni na vzbouřených lopatách tohoto otrokářského státu vyzkoušeli nový vynález - kulomety Maxim v horské soutěsce, a pomlátili několik stovek lidí včetně žen a dětí, tak to bylo co?? Až Čína udělala z těch žebravých mnichů a feudálů ve 20. století lidi.

1 hlas

Dle “odhadu hlavního ekonoma Czech Fund Lukáše Kovandy budou rozepře s Čínou stát ČR cca 23 miliard”, takže po vyčíslení škod je třeba pokrátit rozpočet Prahy. Ona i hrdost a rušení smluv předchozího osazenstva magistrátu něco stojí. Když si úředníčci razí svoji politiku v rozporu s tou státní, tak jedině na triko svého regionu. Pražáci si vyžírají demenci vlastních zvolených aktivistů. Duhová vlajka jim to vynahradí v čele průvodu s Hřibem.

2 hlasy

Národní hrdost něco stojí. Pokud si máme vybrat mezi přisluhováním odpornému komunistickému režimu Číny za jakési sliby jejich investic a stáda negramotných čínských turistů v ulicích Prahy (protože jinam nejezdí) a hrdou nezávislou pozicí, tak za mně je volba jasná.
Není ostatně hrdost a nezávislost něco, co tady vy frustrovaní proletáři propagujete do zblbnutí? Proč se hrbíte jen před Čínou a Ruskem ale vůči Bruselu jste hrdinové?

2 hlasy

Těm trot*ům nedochází, že jsme někomu odpornému, a de fakto už zase bolševikovi, zase lezli do zadnice a že jsme dostali za uši, když jsme v té zadnici začali vykřikovat svoje lidsko právní blbosti.

0 hlasů

Ano, národní hrdost v případě Pirátů stojí list papíru, inkoust a poštovní známku pro udávání vlastního státu v Bruselu. Možná ani to ne, prostě se tam vyšle nějaká udavačská spojka, aby se ušetřilo i za ten papír...

0 hlasů

Co je to zas blábol? Třetí třída základní školy?

0 hlasů

Nějak vám došly argumenty. Co takhle najít nějakou hrdost, sousede?

0 hlasů

co tady brecite o nejake narodni hrdosti?vase vlast je zidostan,starejte se o ne,ajnstajn.shalom.

0 hlasů

Zalezte zpátky do kanálu, pomatenče.

1 hlas

Hřib se netají tím, že fandí Spartě. A samozřejmě velice dobře věděl, že válkou s Pekingem zastaví čínské financování Slavie. Z jeho strany to byl mistrovský tah, ale příznivci Slavie ho s pravděpodobností hraničící s jistotou začnou nenávidět.

2 hlasy

Takže: Majoritní vlastník Slavie, tj. čínský developer a vláda přestanou financovat Slavii a jenom se budou dívat, jak tržní cena Slavie klesá. Asi to psali vlevo dole, Ovčáček to už hledá.

1 hlas

Za to budou slávisti ty smažky milovat. Určitě je zase budou volit.

2 hlasy

No budou, bezesporu. Prodej Slávie číňanům je tady přijímán se skřípěním zubů. Jestli půjdou do prdele, bude přijato jásotem.

1 hlas

tak zrovna to, ze Slavie je nejuspesnejsi Cinskou investici bych moc neduraznoval. spis je to ostuda pro obe strany. Ale nejak se zacinat musi.
prazske smazky proste vyrobily umely problem a ten ted bude stat celou republiku dost penez. stopka penez pro Slavii je to nejmensi.
neco jako kdyz Cinan sponzoroval leta hrusinskymu divadlo, pak prestak a pan principal jacal vriskat o ohrozeni demokracie, a hned sel zadat o dotace :-))))
odte doby kyda na Cinana hnuj kudy chodi.
jsem zvedav, kolik na dotacich smazky soupnou Slavii.
u hrusinskyho se neupejpali :-))))))

1 hlas

Piráti v Praze podělali a zvorali, co mohli. S Čínou vytvořili problém, který vůbec neexistoval. Lidi mimo Prahu by měli vědět, že si volbou Pirátů zadělávají na obrovské potíže. Praha je důkazem.

4 hlasy

Problém s Čínou vytvořil Zeman,když jim začal pochlebovat a lézt do zadku.Pokud nebude financovat Slávii,bude to spíš tím,že na to nemá.A takhle to má na koho svést.

0 hlasů

Ale kulové hovno, ruská děvko.Hrbení se před číňany skončilo, Praha není plná podělaných přisluhovačů, Zeman tady nemá žádný vliv.

2 hlasy

Dát si takové "hrdé jméno" a potom tady vylévat slovní splašky? To se nehodí. Myslela jsem si, že v Praze jsou inteligentní lidé - proto se rádi nechávají volit do čehokoliv. Ale ono je to spíše o vyžírkách které chodí za peníze i na demonstrace. Tak ať se vám daří, když bude hůř, tak venkov vám pomůže.

0 hlasů

Omlouvám se, pokud jsem urazil váš útlocit. Nicméně s ruským prostitutem, který tady blinká ruskou propagandu za peníze, nemám důvod jej šetřit, zaslouží si nejhlubší pohrdání.

0 hlasů

Pořád lepší než být zaražený až po kramfleky v americké_prdeli.

1 hlas

Frustrát jako vy aneb typický Čech musí totiž být zaražený v nějaké zadeli, jinak žít totiž neumí. Je to totiž zamindrákovaný zaostalý a závistiví lenoch a lempl.

0 hlasů

Noo, konečně jsi vyplodil něco nového. Úžasné.

0 hlasů

Ještě větší hlupák než jsem čekal.

0 hlasů

Tak to vás lituji.

1 hlas




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 05/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov