Itálie
Expert dostal vyhazov. Jak zastavit Lukaka? Hoďte mu banány, řekl

16.09.2019 10:33

Italská televizní stanice Top Calcio 24 propustila komentátora kvůli rasistické poznámce na adresu útočníka Romelua Lukakua z Interu Milán. Luciano Passirani prohlásil, že belgického fotbalistu zastavíte jedině tak, když mu dáte deset banánů.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Franta Kocourek (1 hlas) 16.09.2019 10:38

    Asi je potřeba to neustále připomínat. Co je horší? Poznámka bílého...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Daleko účinnější, než banány by jistě bylo deportovat čerňocha zpět do jeho rodné Afriky! V Evropě je jistě dost hráčů bílých evropanů. I v pražských klubech se to jenom černá africkými fotbalisty, proč nekopou za Afriku?

0 hlasů

Asi je potřeba to neustále připomínat.
Co je horší? Poznámka bílého o banánech, nebo tohle:

V Nigérii narozený “umělec” Jesse Ekenäs Nweke Conable vyzval své fanoušky, aby “stříleli bílé” a pokračoval: “Vezměte je jako otroky a zacházejte s nimi ještě hůř.”


Podle zpravodajství Samhällsnytt byly tyto komentáře uvedené v diskuzi uzavřené instagramové skupiny Barasvarta ( “jen černí “). Takzvaně do společnosti integrovaný jedinec pokračuje: “Černí se stanou číslo jedna a bílé ovládnou. Vezmeme si jejich ku.rvy a peníze. Abych byl upřímný, budeme nejlepší rasou všech dob. Jsme afričtí bojovníci a nemohou se s námi srovnávat. Toto je teprve začátek. Černá síla. “

Rukou naznačující tvar zbraně Conable říká: “Pokud o vás něco vypráví běloch či běloška, ​​zastřelte je! Pokud mluví o vaší rodině, zastřelte je! ” Zdá se, že raper je nad zákonem o rasové nesnášenlivosti a mimo zájem všech evropských pseudohumanistů a aktivistů, když činí násilné hrozby vůči bílé rase a tvrdí:” Nemůžeš být rasista, když nejsi bílý.”

Poté, co média informovala o těchto nebezpečných komentářích, bývalý migrant oznámil, že “odstraní práskače,” který mu ukradl materiál se zmíněnými prohlášeními. Conable, který emigroval do Švédska v roce 2008 a dnes už má řádně občanství, má na YouTube spolu 280 tisíc odběratelů. Hrozba však není ojedinělým hlasem. Další francouzský raper vydal píseň, v níž zpívá “je.bu Francii, spálím Francii,” když se v klipu nachází přiškrcena bílá žena, symbolizující zemi galského kohouta.

https://pravyprostor.cz/nigerijsky-migrant-dnes-svedsky-raper-vyzyva-k-zabijeni-belochu/

A tohle mainstream nezajímá, zajímá je poznámka o banánech... Kde to jsme?

1 hlas

Nejrasističtější jsou čerňoši, cigáni a muslí hnědáci odkudkoliv. Jsou hrdí na svou barvu a zároveň frustrovaní z toho, že jsou prý diskriminovaní a skvěle plní kriminály po celém světě, v tom jsou nepřekonatelní!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov