Problém hvězdy
Jágrova firma dluží na daních. Přijde hvězda o majetek?

20.07.2012 19:30 Původní zpráva

Jaromír Jágr se možná vrátí do Pittsburghu. Ale jen na skok. A nebude tam hrát hokej, to koneckonců odmítl již minulý rok. V pensylvánské metropoli má problémy s finančním úřadem. Jeho firma Sixty Eight Enterprises, která ve městě tučňáků pořád sídlí, je vedena ve veřejném registru dlužníků.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Roko- lanek (36 hlasů) 20.07.2012 20:24

    Přepis, který doslovně citoval ve Sněmovně poslanec Skokan: ...

  • daniel Pink (21 hlasů) 20.07.2012 22:40

    Jagra mam rad ale jeho laska k pravici a ODS....

  • Pavel Pospíšil (21 hlasů) 21.07.2012 08:56

    Kdybyste dočetl článek až do konce, zjistil byste to, jak se věci...

  • zlodej kalousek (18 hlasů) 21.07.2012 00:46

    V Americe jsou danove podvody hned druhy nejvaznejsi zlocin po...

  • Joseph Riha (15 hlasů) 21.07.2012 09:35

    Kalousek, ty si vul!

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

V Americe jsou danove podvody hned druhy nejvaznejsi zlocin po vrazde. Me z toho vychazi, ze by mel jit Jarda brucet az zcerna.
Ted se ukazuje proc se vratil do NHL a stale sroubuje svoji cenu, ackoliv vykonnostne uz nestaci.

18 hlasů

Kalousek, ty si vul!

15 hlasů

Kdybyste dočetl článek až do konce, zjistil byste to, jak se věci mají, a že si na dlužnou částku (která vznikla nedorozuměním, ne podvodem) vydělá mlácením do puku za pouhé dva dny.

21 hlasů

Jagra mam rad ale jeho laska k pravici a ODS....

21 hlasů

Přepis, který doslovně citoval ve Sněmovně poslanec Skokan:
Skokan: Dobrý večer pane ministře! Kalousek: Nazdar ty debile! Skokan: Mluvím prosím s ministrem financí inženýrem Miroslavem Kalouskem? Kalousek: Jasně, s kým si myslíš, že mluvíš ty čůráku. Skokan: Promiňte, ale asi to trochu přeháníte. Kalousek: Kolik ti za to dali, ty blbečku? Skokan: Nevím o čem mluvíte. Kalousek: Víš moc dobře o čem mluvím. Odmítl jsem ti někdy nějakou dotaci? Potřebuješ prachy? Proč seš taková svině? Skokan: Já nemůžu za to, že jste někoho zfackoval. Kalousek: Proč jsi musel posílat esemesku všem novinářům? To jste všichni takoví udavači? Skokan: Byla tam spousta svědků, tohle nezatlučete, ani nezametete pod koberec. Kalousek: Jo, a že zrovna ty to musíš napráskat. Skokan: Já? Kalousek: No jasně ty. Dyť mi to ty novináři volali. A ne jeden. Voni nejsou takoví skety jako ty. Ty sis myslel, že tě jako zdroj neprásknou, co? Skokan: Hele, nechte si ty sprosťárny. Všichni se Vás bojí a na to spolíháte, nikdo si to nechce rozdat s mocným ministrem financí. Co kdyby ... a na mladýho kluka si dovolíte. Tak víte co, já se vás teda nebojím vůbec, příště s tím počítejte a dejte mi pokoj. Kalousek: Tak víš co, když se mě nebojíš, tak zítra rozbiju hubu tobě. Jsme asi tak stejně veliký, na mladým jsem se dneska rozcvičil ... Skokan: Klidně, když si sundáte ty brejle, nerad bych se o ně pořezal Kalousek: Tak zejtra ve sněmovně. Skokan: Klidně pane ministře.

36 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov