Šéf českého hokeje
Král: Kauza Růžička není běžná praxe. S korupcí jsem se nesetkal

10.06.2015 18:00

Prezident Českého svazu ledního hokeje (ČSLH) Tomáš Král odmítl, že by případ reprezentačního kouče Vladimíra Růžičky odhaloval běžně rozšířenou praxi v tuzemském hokeji. Zároveň však přiznal, že za dobu svého sedmiletého působení v čele českého hokeje obdržel několik anonymních nařčení. Nikdy však prý s konkrétními jmény, na něž došlo až nyní v Růžičkově případu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • petr zapletal (1 hlas) 10.06.2015 18:59

    a ted tu o smolíčkovi)) já vím říká se tomu jinak třeba sponzorský...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pana Krále propustil/vyhodil z Plzně Martin Straka poté, co do klubu nalil vlastní peníze, aby se klub rozjel. A vcelku pochopitelně nechtěl, aby mu někdo ty peníze rozkradl. Netvrdím, že by to býval byl pan Král, ale asi se tam za jeho vedení děly věci....

0 hlasů

a ted tu o smolíčkovi)) já vím říká se tomu jinak třeba sponzorský dar ...

1 hlas

Tzv. ,,sponzorský dar,, nebo ,,výchovné,, bez zavedení do účetnictví, tedy do daňového přiznání je minimálně finanční přestupek daňového nedoplatku a při hodnotě nad 5 000,- Kč je to trestný čin!

Nejen hokejový reprezentační trenér Vladimír Růžička, ale i hokejový kmotr president Tomáš Král s generálním manažerem hokejové reprezentace Slavomírem Lenerem z kola ven pro naprostou morální degeneraci, když jasné trestné korupční jednání považují za naprosto normální.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov