Zlatí hoši v Praze rozskákali Staroměstské náměstí

24.05.2010 12:55 Reportáž Aktualizováno 24.05. 16:06

UVNITŘ FOTOGALERIE. Český fanoušek překřičí letadlo! Ano, dokáže to. Speciál s českými hokejovými mistry přistává, ale i přes jeho hluk je slyšet skandování: "Mistři, mistři!"

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Výzva dobytku z ulic: (75 hlasů) 24.05.2010 13:15

    Nikdo z vás nehrál, tak se přestaňte chovat jak zvířata, mistři jsou...

  • ukrajinec (47 hlasů) 24.05.2010 15:15

    Ceski debili skakali jak ryba ...

  • Realista (41 hlasů) 24.05.2010 13:35

    Měl jsem včera radost, ale nezveličujme to. Jde o jeden z méně...

  • Luba (40 hlasů) 24.05.2010 13:33

    Byl to nebezpečný body check a trest byl spíš za předchozí zákroky....

  • Karel z Prahy (39 hlasů) 25.05.2010 07:30

    Sem pěkně žhavej.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Kdo má pořád tÿ modré střepy, zvratky po těch hokejových vlastencích uklízet. Když Bém ho*no platí.

10 hlasů

Sem pěkně žhavej.

39 hlasů

Skvělý výkon, skvělý výsledek, a skvělý článek! Jágr jistě není žádný Einstein, ale to po něm ani nikdo nechce. On je živoucí hokejová legenda, dokáže strhnout hráče kolem a vedle Růžičky a dalších je jedním z "důvodů" našeho titulu. Postavit mu sochu není vůbec od věci, pokud to bude mít správnou formu na správném místě. Tihle "blbý hokejky" totiž dělají ČR mnohem větší reklamu než všichni naši politici dohromady...

14 hlasů

MISTR SVĚTA Jaromír Jágr říká o komunistech: "Buďme upřímní - komunisti sportu dávali dost, to všichni víme. Ať už šlo o hokejové školy, hokejky a ledy zadarmo... " BUĎME UPŘÍMNÍ - KOMUNISTI SPORTU DÁVALI DOST, TO VŠICHNI VÍME. AŤ UŽ ŠLO O HOKEJOVÉ ŠKOLY, HOKEJKY A LEDY ZADARMO ..." http://oh.idnes.cz/zoh-vancouver-2010.asp?c=A100226_165452_zoh-hokej_pes

8 hlasů

Určitě si to co řekl vysvětlujete správně, proto dlouhodobě volí a sponzoruje ODS.

12 hlasů

proto, že tam ty komouši nalezli a tunelujou rozpočet, svině modrý.....

15 hlasů

hmhm a 68 začal v USA nosit aby rehabilitoval okupaci :-)

12 hlasů

Chtěl mezi imperialisty prosazovat demokratický socialismus a Pražské jaro. :-)

8 hlasů

Srandovní byl Bém, jak se vtíral, jen aby mohl doma říkat, že si poplácal s mistry světa. Růža a Jágr si nenechali pověsit medaili od Klause, raděj šli k vysloužilému sudímu.

38 hlasů

Myslím že nemáte pravdu. Když jsem se díval tuším že Jágr zrovna byl u Klause, navíc ho plácal po rameni. O Růžovi si nejsem jistý.

10 hlasů

Hovno,ani jeden u něj nebyl, stejně Klaus fandil rusákům, aby se zalíbil Putinovi.

15 hlasů

jágr byl u toho druhýho to mi utkvělo, růža nevim :-)

11 hlasů

Včera jsme v hokeji fandili Švýcarsku, neboť náš předseda Karel Schwarzeberg se českých rodičů zřekl a my našeho předsedu podporujeme a volíme z 99,4%. Během MS v hokeji 2010 bylo pravicově povoleno ještě povzbuzovat tým Rakouska.

8 hlasů

jděte někam se svýma agitkama socánci nebo odsáci nebo co to jste aspon články o hokeji nechte napokoji

35 hlasů

Kdo z obyčejných Čechů bude dnes slavit, tak toho podle mamuly z ODS nakopeme do prdele a zavřeme, protože si to podle předsedy ODS a sjednocené pravice zaslouží. Pravicový volič podporující strany propagované Mádlem & Issovou povzbuzuje, fandí a oslavuje pouze vítězství hráčů se švýcarským pasem HOP09, kteří se kvůli majetku zřekli českých rodičů, svého otce Čecha a matky Češky. HOP09 nechtějí mít s Čechy nic společného.

13 hlasů

Koukal jsem se na ty idioty fanoušky na televizi a styděl jsm se za ně jací jsou to blbové až jsem musel televizi vypnout .

11 hlasů

tady nemůže překousnout, že jsme porazli jejich velkého bratra. Tak se poserte rudá kolaborantská holoto!

11 hlasů

Neblázni eMařko, socani si to mohou dohledat v rubrice sport. Naši Švýcaři ani Rakušané Rusko neporazili. Vždyť si vzpomeň jak jsme s naším předsedou HOP09 slavili vítězství středoevropanů se švýcarským pasem nad českým týmem 3:2.

38 hlasů

Češi jsou ale zkurvenej národ. ještě před pár dny tady hokejistům nadávali a dnes je vynáší do nebe! Je to úplně stejné jako s bolševiky. Když vládli každý na ně nadával a dnes jom většina leze do prdele. Tak hnusné hýzly jako jsou čecháčkové, aby jeden pohledal!

16 hlasů

Neřekl bych, že nadávali, pouze klesala obliba a sledovanost hokeje jako sportu v České televizi. Frustrace z nemastné, neslané hry mohla vést dokonce tak daleko, že by se tito fandové přelili na jiný druh sportu. A to s sebou prostě nese trochu kritiky. Raději rozeberte příčiny ke zlatu vedoucímu zvratu na šampionátu dosud neúspěšných týmů koučovaných Vladimírem Růžičkou.

17 hlasů

tvoje baba je zkurvena.. jo a dej si bacha at ti nepraskne cevka.. moc to zeres.. nebo zkus emigrovat treba do Somalska.. tam by jsi si aspon nasel stejne vypatlany kamarady..

23 hlasů

bezejmený a debilní zmetku!

13 hlasů

jen se vybrec picusi.. a napis kde mam chybu noumo,vypada to ze cesky neumis ty Somalce vyjetej..

15 hlasů

Ja fandim sovetske sborne. Tym zalozeny na kolektivnim duchu ideji leninismu je mym favoritem!

36 hlasů

A ja fandim americkým řetězcům nad národy, americkému pojetí ekologie u východního pobřeží USA a americkým okupantům postoupím celé Brdy proti vůli a bez souhlasu lidu. Jsem opravdový americký patriot, když mi nevadí, že můj prezident přijel na místo katostrofické nehody v Mexickém zálivu s dopadem na přírodu a lidi na několik tisíc let až po dvou týdnech a jeho řešení spočívalo v politice nezasáhování do práv ropné společnosti BP.

6 hlasů

Ještě větší blbec, než jsme doufali. Film přímo nadčasový, že?! Vaše prdy vyvanou, vítězství nám zůstane. Trapně hecujete u každé problematiky. Co se léčit? Naděje umírá poslední. I ta naše, bzdíku páchnoucí.

39 hlasů

Že si nikdo z modrých fanatiků neuvědomil, jak se zviditelňuje Bém ! Když pozval Paroubek Sáblíkovou, tak se mohli vzteky posrat !

18 hlasů

To myslíte toho politika Jiřího Paroubka co si plete krasobruslení s rychlobruslením, když se chce svést na slávě úspěšné sportovkyně?

10 hlasů

rudej blbe, ať tady nesmrdíš, když ses posral!

9 hlasů

Užijte si to, za dveřmi čeká Lojza ... Bude klepec od Slováků ???

22 hlasů

Vyhráli jsme hokej,protože jsme psychicky zlomili protivníka.Je to velké poučení slovy Jaromíra Jágra legendy našeho a světového hokeje:"nic není nemožné"! Snad jen to,že je velmi nepravděpodobné abychom více mysleli na budoucnost a své děti a jen hloupě nezvedali ploutve.Nejsme blbější než Maďaři nebo Řeci! Nebo jo?Ty se z levice tvrdě poučili,Ikdyž se to zdá nemožné porazme svou vlastní hloupost a místo slibů o milodarech volme svou důstojnost v důstojné práci.Dříve nebo později pravda zvítězí nad Paroubkovským sockomoušským komandem!

19 hlasů

To víš, že jsme blbější než Řeci, kdyby nám řekli, že se do důchodu bude odcházet ve sto letech, protože je třeba kvůli novému přílivu peněz ze státního rozpočtu do toskánského Monte Argentaria zlikvidovat sociální jistoty v podobě přijatelného odchodu do důchodu platné od poloviny minulého stolení, ani bychom nemukli. V Řecku se poučili, že za kapitalismu je možné rozkrást i nemožné.

36 hlasů

Na pána Paroubka nenadávej, Jágr je bezesporu jednička v hokeji, ale jinak lopata jako svět, nic víc nic míň.Dneska jsme zachraňovali na gynekolog. por.sále, ženu ze Španělska, CO MYSLÍŠ, kdo zaslouží větší ohodnocení jágr nebo každý ve svém, dobře a co spravedlivost, budeš nejspíš z té kategorie jednodušších...........

15 hlasů

co dělal puk na gyndě? Asi to bude šmírák!

34 hlasů

Kolikrát ti to musí člověk opakovat, aby sis to pamatoval. Do podzimu vládla v Řecku pravice a ta to posrala.

17 hlasů

jak může někdo takhle zblbnout !

28 hlasů

když se podíváš do zrcadla, a hned zblblého voliče Paroubka zahlédneš. nemusíš se pak divit, jak může někdo takhle zblbnout jako ty!

9 hlasů

souhlas. Za vítězství koalice Langer-Kalousek-Bártova bezpečnostní agentura ! Urrrrrrááááááááá

14 hlasů

vsimli jste si?: kdyz CR repre vyhraje: rikame vyhrali jsme, kdyz repre prohraje: rikame oni prohrali

22 hlasů

to je přesná charakteristika hnusného národa čecháčků. Tento šmejd se hodí opravdu jenom pro komuisty a socany!

36 hlasů

Škoda, že nesmíme skákat .... :-(

14 hlasů

smíte skočit do Macochy , jo a vemte s sebou toho vašeho Topola, nejblbějšího premiéra co jsme kdy měli.....

15 hlasů

a osamostatněte se. Vy přece nejste Češi, aspoň podle vás, tak potom budou skákat Moraváci, a Slezané budou zase říkat, že nemí skákat. A bude to pořád dokola, až se republika rozdělí na fojtovství, a bude vymalováno.

9 hlasů

Jsme součástí jednoho státu a to je Česko.Necítím se nějakým druhořadým občanem.Žiji ve Slezku ,ale jsem Čech.Nárocdnost Česká.Nemám žádné komplexy.vy snad ano?

27 hlasů

Jsem zemským příslušenstvím Moravan. Národností Čech a státní příslušník České republiky. Žádné Česko neznám.

14 hlasů

a moravané opět zvedají hlavy. Teda jenom jejich zlomeček. V Mor. Krumlově a Miroslavi už vyvěsili moravskou vlajku. V obou městech mám příbuzné a možná, že až se budeme chtít v budoucnu navštívit, budeme muset mět pasy!

13 hlasů

POdívejte se do nejvýznamnějších světových deníků ! Není tam ani zmínka, že jsou Češi mistři SVĚTA ...

27 hlasů

kdoví, cos četl. Beztak to byla ruská gazeta. Tam samozřejmě rusáci nemohou přenést přes srdce, že jsme jim dali opět naprdel!

11 hlasů

Ceski debili skakali jak ryba ...

47 hlasů

šmejde!

39 hlasů

Neskáču ... Nejsem teda Čech ?

12 hlasů

Hlavní hokejová zpráva (z hlediska světového hokeje) z neděle : ... http://hokej.idnes.cz/byfuglien-vystrilel-chicagu-postup-do-finale-stanley-cupu-pa6-/nhl.asp?c=A100524_000312_nhl_mkr

22 hlasů

Mistři, mistři ! Mezinárodní mistři Německa v ledním hokeji !

28 hlasů

Mojí radost ukončila účast Tuneláře v šatně radujících se kluků ... Málokdo nese takovou zodpovědnost za rozvrat českého sportu ... Nenechme se mýlit, úspěch na MS jen zakryl, že je české hokejové hnutí v rozkladu

25 hlasů

Co za blbost hrát hokejové zápasy MS na fotbalovém hřišti ? !Naštěstí fotbalisté mají o kolečko víc a nehrajou své MS na hokejovém hřišti

35 hlasů

Vítězství našich hokejistů slíbil a zařídil pan Ing. Jiří Paroubek a nic s tím neudělá ani neschopný modrý Jágr. Po drtivém vítězství levice ve volbách budou naši hokejisté vyhrávat pořád. Volím ČSSD, volím pana Ing. Jiřího Paroubka, který jediný mislí na nás, obyčejné občany!

26 hlasů

Milko tvé geniální výroky jsou nezapomenutelné,tak jako že jsi Milka všech Milek královna bůůůů.

25 hlasů

poznal jsem te a muzu ti tedy rict,ze ted se teprve ukazuje ta tva ubohost v plne mire!!!

27 hlasů

Měl jsem včera radost, ale nezveličujme to. Jde o jeden z méně populárních sportů na této planetě. A de facto NEJDE O MISTROVSTVÍ SVĚTA. Když se stále ještě dohrává nadstavba NHL, Stanley Cup. To nemá v jiném sportu obdoby. To je jako kdyby se hrálo MS ve fotbalu a současně vrcholila anglická a španělská liga ... Prostě to byl celkem slušně obsazenej mezinárodní turnaj.Nic víc, nic míň a nazývat to MS je vlastně etiketní podvod ... Nelžeme si do kapsy ...

41 hlasů

Hovno, Rusove tam meli elitu !!! a zlato ma Cesko

16 hlasů

Zcela s Vámi souhlasím. V místních amerických novinách jsem zprávy o MS v LH hledal velmi těžko a nenacházel jsem je. Marně by jste čekali na výsledky MS v televizním vysílání amerických stanic.. Lední hokej to je v USA Stanley cup. Informace o MS v LH jsem našel pouze zadáním přesného požadavku na internetu.

15 hlasů

aj aj realisto, viděl jste asi jiný turnaj než ten, který má v názvu Mistrovství světa. Je věcí každé země, jaký tým pošle, historie se ale nikdy nebude ptát, zda tam někdo přijel slabší či silnější ale jen a jen na to, kdo to vyhrál. Dávat další přídavná jména je zbytečné.

37 hlasů

MS se devalvuje i tím, že se hraje nejen v době Stanley Cupu, ale že se hraje každý rok, dokonce v sezóně olympiských her ... Za rok 2010 historie spíš vypíchne olympijské vítěze. Je mi líto, může se vám to nelíbit, můžete proti tomu protestovat, ale to je tak všechno, co s tím můžete dělat ...

38 hlasů

V podstaě to považujete za výsledek v úrovni okresního přeboru, že?!

16 hlasů

nazval bych to Mezinárodním mistrovstvím Německa v ledním hokeji

29 hlasů

A teď, co jsme ještě v ráži, laufu a euforii, rychle k volbám a zahnat zpátky modrou mafii z ODS do stok a kanálů !

29 hlasů

mistry světa v hokeji jako před šedesáti lety,to by se vám soudruzi jistě líbilo.

18 hlasů

byl to faul...a nebezpecny.., rusak moc dobre vedel, co delal - detail - http://img248.imageshack.us/img248/9611/clippingjagr.png

14 hlasů

nebyl to ani faul a uz vubec ne nebezpecny proti jinym zakrokum... proste smula.

22 hlasů

Bylo to za osmašedesátý. Spravedlivě.

19 hlasů

Byl to nebezpečný body check a trest byl spíš za předchozí zákroky. Divné, ale hodilo se to...

40 hlasů

Nikdo z vás nehrál, tak se přestaňte chovat jak zvířata, mistři jsou ti kluci tam na ledě a nikdo víc. Jako chápu, že si chcete představovat, že vy mistři v chlastání a řvaní jste důležití, ale upřímně... jste jen obyčejné hovna.

75 hlasů

Co nechceš aby jiní o tobě říkali neříkej o nich.Kdo ti dal právo urážet druhé?Nelíbí-li se ti ulice,tak dřep doma a filosofuj nad svojí nadutostí a neoprávněnou nadřazeností.Buranství z tebe čpí na 100 honů.

37 hlasů

ano docela souhlasím, ale proč to "jako" - ten Zaorálek už zblbnul i vás ! Tím "jako" ! jo a ještě - ta hovna - ta obyčejná hovna - ne obyčejné hovna. Když hovorově, tak obyčejný hovna ! Nikdy ale obyčejné !

20 hlasů

Ale to je preci standardni, pred 14dny nejvetsi looseri podle medii, a ted zase mistri, prizen davu a medii je jako laska prostitutky

23 hlasů

Jsem sportovní fanda, ale najednou mně to přijde strašně pomíjivé a plytké, když si tady přečtu jinou zprávu ( Petr Muk ) .......

13 hlasů

Proč Muk, chápal bych kdyby to udělal Bykov, kterého čeká Sibiř ,nebo Ovečkin,ale MUK.......

16 hlasů

Asi má co chtěl - nebo ne?Pokud to byla sebevražda-přejme mu to!

9 hlasů

:-(

37 hlasů

Drogy jsou svinstvo.

20 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov