Očima Tomáše Mára
Jágrovo hodnocení? Prázdné fráze a hotové nesmysly

22.02.2014 14:00 Glosa

Patří mezi nedotknutelné. Jeho názory hokejový národ "žere" a bezesporu za sebou, až jednou skončí, zanechá nesmazatelnou stopu. Jaromír Jágr je prostě legenda. Po další neúspěšné olympiádě se dlouho čekalo, až do světa pustí svůj pohled na celou věc. Nezklamal. Zhodnotil vše, co se dalo. Ale co nám vlastně řekl nového? Nic.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Ahmad Husajn Muhammad (4 hlasy) 22.02.2014 16:06

    Jarous uz na to nemel. Byl ve vsech zapasech pomaly, utoky povetsinou...

  • Ahmad Husajn Muhammad (3 hlasy) 22.02.2014 16:13

    Jarous tam byul jen do poctu, hru brzdil u mantinelu, soupere zaludne...

  • Johan Rey (2 hlasy) 22.02.2014 17:26

    Vážený Vy jste přesně ten,který tomu rozumí.Již jen to jak se...

  • Kulturni Komise (1 hlas) 22.02.2014 19:17

    Pan Husajn nekde psal o Bohu? At to ctu, tak tam Boha nevidim. ...

  • Ludek Polak (1 hlas) 22.02.2014 20:33

    Zdravím Vás. Teď moje rodina kouká na "Máme rádi Česko" a náhodou tam...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Vážený Vy jste přesně ten,který tomu rozumí.Již jen to jak se vyjadřujete,napovídá o koho jde.Většinou obyčejné nuly jsou zde největší borci,ale žel Bohu jen hudbou.

2 hlasy

Zdravím Vás. Teď moje rodina kouká na "Máme rádi Česko" a náhodou tam Panenka i Kašpárková řekli, to co si myslím také. Že jim v CR chybí úcta člověka k člověku. Ano, to je ono. Včera jsem dostal email, jestli bych neodjel na měsíc či dva s něčím pomoci. Už se těším, že zas uvidím, jak to někde může fungovat slušně.

1 hlas

Zase Anglie??

0 hlasů

Také Vás pozdravuji, a s Vaším názorem na "diagnozu" tohoto národa souhlasím.Stále ale věřím, že je to jen generační problém, a naši vnuci, již nebudou tímto neblahým postbolševickým dědictvím zatíženi.Vidím to na svých dětech a jejich dětech.:-))Více se ale bojím vzrůstající agresivity a bezohlednosti lidí a jejich sociopatie k druhým.Tuším, že to bude velký problém.

0 hlasů

Jarous uz na to nemel. Byl ve vsech zapasech pomaly, utoky povetsinou evidentne brzdil. Nezbyvalo mu nez se snazit zaslapnout puk nekde u mantinelu. Obcas se mu podarilo prihrat, ale vetsinounjen zpet na obramce do naseho obraneho pasma. A to jeste pri hre se souperi na nasi vykonostni urovni - tzn. proti Lotyssku. Proti amikum se mi zdalo, ze je naprosto zmateny a ze ani nevi na jakou stranu hriste ma zutocit.
Velci hraci se poznaji take podle toho, ze vedeli, kdy maji odejit; Gretzky, Lemieux, Mesier - to bylinhraci VUDCI, na ktere Jarous nema. Jak tyto osobnosti kontrastuji s trapnymi vykony a odchazenim a navraty tech nasich smudlu typu Hasek, Jagr?
1000x vice si vazim plzenskeho Martina Straky, ktery dela pro svuj tym prvni posledni a na extralifu stale ma, nez Jarouse, ktery v NHL nestiha, hrane v podprumernem klubu a behem play-off nevi, krera bije. Proto uz za necele 3 roky v NHL vystridal 4 kluby - kdyz majitel zjisti jakou nulu ziskal, tak ho posle dal. A to se stane letos i v New Jersey.

4 hlasy

Ano, rád si Jágrovy názory přečtu. Jsou pro mne inspirací, i když dělám něco úplně jiného. A co jste nám vlastně nového řekl Vy? Nic. Prázdné fráze a hotové nesmysly. Jediné negativum, které mu přisuzujete je, že neřekl Hadamczykovi, aby jej nechal sedět. Alibi? Asi to nemá zapotřebí.

1 hlas

Jarous tam byul jen do poctu, hru brzdil u mantinelu, soupere zaludne osekaval hokejskou pres casti tela nechanena vystroji, popripade vysedaval na trestne lavici.
Vyslechnes si rad nazory jednoducheho klucika, ktery umi maximalne kydat hnuj na statku v Hnidousich. Joooo pardon, vzdyt on ma tudle tu tu "madorydu".
Mel by sis vazit kapitanu naseho prumyslu a politickych vudcu - Bakaly, Kozeneho, Pitra, Saudka, Kalouska, Necase, Zemana, ... - jen diky nim mas praci a vsichni Cesi (kterym se chce pracocvat) se maji jako prasata v zite.

3 hlasy

Asi jsem viděl jiné zápasy než Vy nebo jsem to prostě viděl jinak. Neudělal jsem si moc na to čas. Jsem rád, že dosáhl toho, čeho dosáhl a mám z toho radost. Asi bych Vám před nějakým časem dal za pravdu. Dnes to vidím jinak a vážím si ho. V CR se úspěch a výjimečnost velmi těžko odpouští. Takhle je to v CR nastavené. Že není Bůh? No to tedy opravdu ne.

0 hlasů

Pan Husajn nekde psal o Bohu? At to ctu, tak tam Boha nevidim.
Nicmene jen pripominam, ze neni jineho boha nez Allaha :-)

1 hlas

Samozřejmě že nepsal. Jen to má připomenout, že třeba Jágr, zrovna tak třeba Havel atd. jsou lidé, ne Bozi. To jest že mají lidské vlastnosti a lidské chyby. Mají řadu vlastností, za jaké si je můžu vážit, ale i řadu dalších, které se mi třeba nelíbí. Má to také připomenout, že v CR by i třeba Bůh dopadl špatně, bohužel. Ale o tom psali již jiní spisovatelé. A to je asi všechno.

0 hlasů

Bůh je spravedlivý a zkorumpovaným neschopným elitářům co si vvdržují štětky za peníze daňových poplatníků a drží se svýho fleku pře kamarády bafuňáře i když výsledky jsou tragické, úspěch dopřeje ..... Hokejový Bílek musí pryč dokud je čas ....

0 hlasů

NEdopřeje ...sorry

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov