Ruský doping
Je čas kopnout Západ do p*dele, zuří potrestaný Mutko

06.12.2017 12:30 Původní zpráva

Všechno je jasné, Mezinárodní olympijský výbor v úterý večer konečně definitivně rozhodl v dlouze propírané kauze. Rusko z blížících se her v Koreji vyloučil, sportovci z tradiční zimní velmoci tam mohou startovat jen pod neutrální olympijskou vlajkou. A to jen ti, kteří prokážou, že se jich užívání systematického a státem řízeného dopingu v jejich zemi netýkalo. Na první pohled správné a logické rozhodnutí. Pro řadu Rusů je ale něco podobného zcela nepřijatelné.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Buček (5 hlasů) 06.12.2017 12:36

    Nevíte, zdali už si soudružka Gabriela Koukalová podala přihlášku do...

  • Karel Musil (5 hlasů) 06.12.2017 13:11

    Olympijské hry byly bohužel několikrát nástrojem politickému boje....

  • Petr Rozlil (4 hlasy) 06.12.2017 13:29

    Ted jeste vykopeme Cinu z Olympijskych her a budeme tleskat a plakat...

  • Petr Rozlil (3 hlasy) 06.12.2017 13:53

    Myslis pervetin, nebo opium prodavane Americkyma doktorama nedavno...

  • Jeroným Pražský jr (2 hlasy) 06.12.2017 15:56

    Po zločinu by měl následovat trest. Jen v Rusku nic takového neplatí....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Tomu Mutkovi by pár let gulagu jen prospělo...

1 hlas

Už není kam ustupovat, je čas kopnout Rusko do prdele...

1 hlas

Trestaj ty, kteří se poctivě připravují a nemůžou za to, v jaký zemi se narodili. Nemůžou ani za to, že maj levácký kolegy ani prohnilý představitele. Ti, co dopovali by měli stejně utrum, takže snahu uškodit těm poctivým opravdu nechápu. A Mutko ať si bojkotuje, co se mu zlíbí, když na olympiádu stejně nesmí, pablb.

0 hlasů

Dopingove latky jsou v Rusku standardni potravinove doplnky .

1 hlas

Myslis pervetin, nebo opium prodavane Americkyma doktorama nedavno zatcenych. 400 US doktoru zatcenych za prodavani opia (pred 4 mesici; NY Times, MSN news, Post)

3 hlasy

Ted jeste vykopeme Cinu z Olympijskych her a budeme tleskat a plakat radosti jen a jen nad statecnyma, prekrasnyma, houzevnatyma, sexualnima Anglosaxonskyma a Germanskyma vitezema Olympijskych her. At zije svoboda a mir na celem svete.

4 hlasy

Olympijské hry byly bohužel několikrát nástrojem politickému boje. Některé byly bojkotovány, teď snad poprvé byli ale všichni sportovci sportovně silného státu z her vyloučeny, bez ohledu na osobní zavinění. Pokud si chce Rusko zachovat důstojnost, tak se jich nezúčastní pod nějakou jinou vlajkou a bez hymny pro vítěze. Komu to prospěje?

5 hlasů

Po zločinu by měl následovat trest. Jen v Rusku nic takového neplatí. Budou to překrucovat, zapírat, vyhrožovat a nadávat. Odporná zaostalá zamindrákovaná země.

2 hlasy

Kdy zacne ten trest? Tak se jen tak koukam do nedavne minulosti a nemuzu se z toho vykoukat. Uz aby ten trest zacal. Jen tak namatkou se koukam na "humanitarni bombardovani" a nejake podezrele zvlastni referendum pro Kosovo, potom se koukam na zpravy o sudech a podzemnich sklepich narvanych chemickymi zbranemy a 600 tisic zavrazdenych Ircanu, potom se koukam na Wikipedii na BBC News Agency, kde pan Jimmy Sevile a jeho kumpani znasilnili za 30 let 589 deti, stale vysetrovane Scotland Yardem (wikipedie-Jimmy Sevile), taky koukam na jarni, letni, podzimni revoluce v Lybii, Syrii, Egypte a jednu zimni na Ukrajine kde se polejvali lidi benzinem a zapalovali a taky strileli do zad. Proste nemuzu se vykoukat. Juniore Prazaku pridejte dalsi at se mohu opravdu nakoukat.

1 hlas

Aby mohli mít rusáci právo mustrovat ostatní, tak to by se museli postavit čelem ke svým vlastním svinstvům. Molotov-Ribbentrop, Katyň, hladomor na Ukrajině, sestřelené malajské letadlo, atd, atd, atd
A pak taky dopingový skandál v Soči.
Nic takového nejsou schopni, tak můžou tak akorát držet hubu. Trest právě nastal.

0 hlasů

Zrovna nemam cas dat odpoved na hladomor na vasi milovane Ukrajine ale odpovim na sestrelene malajske letadlo. Doufal jsem, ze jste chytrejsi ale bohuzel. Tak za prve: Nikdy v historii letadlovych havarij se zadna havarie nevysetrovala pres rok jak delaji v Nizozemsku a jeste k tomu bez vysledku. Myslite, ze za ty vsechny lzi, prekrucovani pravdy vymysleny proti Rusku jim Rusaci daji dukaz, ze nikdo jiny nesestrelil to letadlo nez Banderovci? Asi tezko, tak blby nejsou ale v klidu pockaji az se sami kriminalni Ukrajina prizna. To snad pochopite. A oni se jednoho dne priznaji. A nebude to po prve co setrelili civilni letadlo. Mimo jine cely svet jeste ceka na Ukrajinsky dispecersky zaznam z te doby.

0 hlasů

Jen poznámku k vyšetřování MH17: vyšetřování příčin pádu letadla je uzavřeno. Co nyní pokračuje, je KRIMINÁLNÍ vyšetřování a pojmenování viníků, aby jim mohlo být sděleno obvinění z vraždy a teroristického činu.

0 hlasů

Jen poznámku k vyšetřování MH17: vyšetřování příčin pádu letadla je uzavřeno. Co nyní pokračuje, je KRIMINÁLNÍ vyšetřování a pojmenování viníků, aby jim mohlo být sděleno obvinění z vraždy a teroristického činu.

0 hlasů

Kecy, které nestojí za reakci.

Základním nástrojem politiky Ruska je lež. Dalšími nástroji jsou zastrašování, vydírání a uplácení.
Prostě špína, Rozlile, samá špína. A proto je Rusko pro zbytek světa opovrženíhodnou, zdegenerovanou a nebezpečnou zemí.

0 hlasů

Nevíte, zdali už si soudružka Gabriela Koukalová podala přihlášku do kalouskovské TOP 09 ? Tam by tuto hloupoučkou husičku nepochybně a jistojistě patřičně a náležitě ocenili.

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov