Středečník Jakuba Kvasničky
Nechte Jaromíra Jágra být!

28.05.2014 11:25 Glosa

Tak se nám do Jaromíra Jágra pustil Dominik Hašek. Řekl, že nechápe jeho projevy na mistrovství a že mu je jedno, že Jarda končí. Mně to tedy jedno není.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Krejčí (3 hlasy) 28.05.2014 14:32

    To je jednoduchý, protože je kremlík úplnej blb...

  • Vitezlav Kremlik (3 hlasy) 28.05.2014 12:44

    Dekujeme ironicky panu Kvasnickovi, ze medialne pozvracel brankarskou...

  • Milan Gustavsson (2 hlasy) 28.05.2014 12:06

    "Hašek je rovněž legenda, jako jeden z mála lidí na světě se do Jágra...

  • Pavel Krejčí (1 hlas) 28.05.2014 14:37

    Co to je za čuromedána, ten Hašek???? Kokot, když asi čtrnáctkrát...

  • svatopluk hayek (1 hlas) 28.05.2014 17:55

    Děláte jakoby pan Hašek nebral žádné,nebo jen čisté dolárky.Pana...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Co to je za čuromedána, ten Hašek???? Kokot, když asi čtrnáctkrát ofiko končil, tak kolem toho dělal divadlo jak prdlá histerka, tak ať dnes laskavě dží pec,,,

1 hlas

Tak ještě jednou... Hysterický

0 hlasů

V Soči rozložil kabinu? No, nevím..Proč by ho pak Růža chtěl a bral..Zvláštní zacházení to ano, ale rozklad kabiny?

0 hlasů

To ty prece musis vedet nejlepe. Vzdyt si vedle Jagra v te kanine v Soci sedel, ne? Alespon podle tvych slov to tak vypada.

0 hlasů

My máme nechat Jágra být? - Ale vždyť si naběhl sám, neměl dopředu nic tak neuváženého říkat, celé to mediální šílenství by vůbec nevzniklo... ;o(

0 hlasů

Jágr byl velký talent,skvělý hokejista.Výjimeční lidé ve sporu obzvlášť se těžce vyrovnávají,když jsou mladší rychlejší,důraznější,schopnější modernějšího pojetí hry.Kdo si to dokáže připustit,dokáže na vrcholu skončit se stává tou opravdovou legendou.Je úplně jedno je-li to sportovec,lékař operátor nebo jiná profese kterou ovlivňuje "datum narození".Přesto Jardo dík..

0 hlasů

Dekujeme ironicky panu Kvasnickovi, ze medialne pozvracel brankarskou helmu s cislem 39.
Hasek ma 100%-ni pravdu. Jagr byl na MS totalne vymazan z ledu. Nebyl schopen prejit jedineho hrace 1 na 1 a tak byl ve hre pet na pet absolutne k nicemu. Presilovky absolutne nezvladal. Ty se nedaji hrat u mantinelu se zadkem otocenym do hriste. Od mantinelu se goly nedavaji? Ve chvilich, kdy se tym nadechoval k zaverecnemu naporu, nechal se nekolikrat vyloucit za utocny faul. Do oci byla jeho plmalost az lenost, proste nestihal.
Jagr se hlavne certi kvuli tomu, ze hral v Minsku ale i Soci naprosto mizerne a na tym pusobil jako lempl.
Dekuji ti Jardo, ale radeji te uvidim s vidlemi na statku v Hnidousech za Kladnem nez v reprezentaci. Bez si pro spinave dolarky do New Jersey.

3 hlasy

Děláte jakoby pan Hašek nebral žádné,nebo jen čisté dolárky.Pana Haška asi štve,že pan Jágr ještě hraje,zatím co on už ne.Ovšem kromě hry je číslo '68 také symbol a to už pan Hašek nevyrovná.Zátopek,Jágr a Masopust.Potom dlouho nic,mezi mužskými sportovci.Hezký den.

1 hlas

Zatopek? Ten komunisticky oficir? Masopust? ten kumunisticky oficir? Aba byli predevsim komousi jak prase. Meli by hnit v kriminale.

0 hlasů

O špinavé dolárky kremlíkové jistě nestojí a rádi je přenechají tomu neschopnému Jágrovi.Jen se divím,proč mu hloupí Američané ty dolárky vlastně dávají,když je podle kremlíků absolutně k ničemu.

1 hlas

To je jednoduchý, protože je kremlík úplnej blb...

3 hlasy

Omlouvám se hysterický...

0 hlasů

"Hašek je rovněž legenda, jako jeden z mála lidí na světě se do Jágra může pustit. Že je Jarda rozmazlenec, který se zbytečně rozčílil? Ano, Hašek má pravdu. Ale sám ho dobře zná. Jardu musíte brát takového, jaký je. A Jarda je - hlavně velký. I Hašek by to měl respektovat a nepouštět se do zbytečných mediálních zvracení na helmu osmašedesátky."
Ano, na mediální zvratky máme přece pana Kvasničku.:-))

2 hlasy




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov