Nemravná žádost? Slabé slovo

24.02.2009 20:45

Nebývá obvyklé, aby slušný člověk přikyvoval, když mluví členka komunistické strany. V úterý však plno lidí muselo udělat výjimku. Zastupitelka Libereckého kraje Kateřina Klikarová označila žádost Kateřiny Neumannové, šéfky organizačního výboru lyžařského šampionátu v Liberci, o patnáct milionů korun z krajské kasy za nemorální.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Eva (96 hlasů) 24.02.2009 23:18

    Jo jo, je to tak. Bohužel.

  • Silence (92 hlasů) 26.02.2009 07:39

    Díky, že se nebojíte říkat to, co si myslí většina lidí. Mám pocit,...

  • Milan Daněk (87 hlasů) 26.02.2009 14:45

    Je zajímavé, jak modří soudruzi řičej, když by měli přijít o...

  • Bausty (84 hlasů) 25.02.2009 11:36

    Ano,bohuzel, dalsi penize na radoby ceskou kulturu:OD))panikaaaaaaaa,...

  • Jan (81 hlasů) 27.02.2009 13:34

    Už se těším až MS skončí a napakovaní vyvolení se vrátí zpátky domů...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pane Suchane, to jste myslel vážně s tím kydem, že když mluví komunista, tak slušný člověk nepřikyvuje? Opravdu se každého zeptáte nejdříve, jakou stranu vyznává a pak posuzujete, jestli má pravdu? Jste velmi ubohý. To vůbec nemáte vlastní názor? To berou do redakce jen kývaly?

78 hlasů

To je teda kultura - Patrasová, Turbulenc, David... Aspoň tomu mohli říkat původním "doprovodný program, koncerty", ale nazývat tyhle sračky kulturou je urážka těch, co opravdu nějakou kulturu dělají.

78 hlasů

Doplním -čest si zaslouží samotní sportovci a fandové ,dobrovolníci .Jinak ta šlechta okolo ani náhodou .Kulturu kraje ořezali a budou tady hrát radním -duc-duc-duc za miliony .

69 hlasů

Už se těším až MS skončí a napakovaní vyvolení se vrátí zpátky domů .Mě osobně to nepřineslo vůbec nic. Necítil jsem v tom sport ale jenom peníze .Liberec proslavili ale prohospodařenými penězi.Co se týká korupce ještě jsem neviděl ,že by někoho zavřeli.To totiž by se museli zavřít sami.Kapři si rybník nevypustí.Radnice je Liberecká ale lidé v ní ani náhodou.

81 hlasů

A prezidentka Kačenka nosí na čepici místo LIBEREC 2009 reklamu firmy na odpady ASA, moc výnosné, ale pro ni !

76 hlasů

Je zajímavé, jak modří soudruzi řičej, když by měli přijít o nemorálních třicet korun a straší lidi zhroucením zdravotnictví a přitom jim nevadí promrhané miliardy , které by do tohoto institutu mohli dát ! Nebylo by zdrávo s tímto svinstvem už konečně něco uděla ?

87 hlasů

Radši se zamysli, kdo byl ve vládě, když dal k tomuto podniku souhlas a slíbil finanční podporu. A tím do toho celou republiku navezl. Rok před samotným mistrovstvím, když už bylo proinvestováno z původního rozpočtu přes miliardu, se z toho vycouvat nedalo. Spíš bych tu tvoji poznámku obrátil - oranžoví bohatýři řičeli, když měli platit 30 korun, ale že to oni dali základ těmhle promrhaným miliardám, to už nepřiznají ani oni, ani jejich stoupenci!

70 hlasů

Bohužel se mýlite. Povoleno to bylo při záruce, že to nezatíží státní rozpočet ani korunou. To jen modří zloději tak nacpali 2 miliardy o které okradli spoluobčany. Máte velmi slabou paměť. Dělejte s tím něco a neposlouchejte jen kydy grázlů z ODS. Zkuste si fakta najít na internetu. Modří strašně rádi lžou. Loni snížili platby za státní pojištěnce a teď s velkou slávou chystají jejich navýšení, protožew zjístili, že v pojišťovnách ty peníze, které tehdy navýšil Rath, aby zachránil krachující VZP chybí. Na co šáhla ODS, tak zk... Kdyby nasadili ODS na Saharu, do dvou let by pochybělo písku.

72 hlasů

Děkuji Hugo, že jste připomněl, jak to bylo na začátku. ODS si myslí, že většina národa ztratila paměť, ale doufám, že si na to všechno lidi vzpomenou nejpozději při volbách.

68 hlasů

Víte kdy jsem se nejvíce zasmál ? Když mě zákazníci upozornili,že v těch stáncích se prodávají hrnky bez označení za 150kc a kýč .Je prý to zaštítěné městem .Rád bych tedy věděl co dělá čojka .Mám hrnky ve vlastní režii za pomoci našich porcelánech . Dole značka Dubí. Jejich rnky jsou z Prahy z nějakého dámského klubu. Omlouvám se nestěžuji si ale dotovat Pražské firmy ano nás tady Liberečáky -ne .Připadám si jak ve válce všude zátarasy .Každý máme svého poldu cítím se bezpečně a co dál? Nikdo nechodí nakupovat ,lidé jsou bez nálady .Náladu mají akorát ti co se MS napakovali . Porcelán Jablonecká ul.Liberec

80 hlasů

Mám velké obavy že se to promítne do daní občanů Liberce a ti to všechno zaplatí.Máš byt v OV tak zaplať a tučně vždyť prispíváš na MS.A co vy pane soudruhu Sobotko MuDr.vyděl jsem vaši rozjařenou tvář když jste předával ceny vítězům.Kolik pak jste přispěl do kasy MS když vám dali tak pěknou uniformu sportovce????

74 hlasů

Díky, že se nebojíte říkat to, co si myslí většina lidí. Mám pocit, že to tu začíná být jako za totality: politická elita kašle na svoje voliče, daňové poplatníky a dělá si co chce. Topolánek, Jindra, Neumannová, Kittner, ... vždyť těm už nemůže věřit nikdo ani dobrý den ... .

92 hlasů

Proc "nebývá obvyklé, aby slušný člověk přikyvoval, když mluví členka komunistické strany? Slusny clovek poslechne kazdy nazor.

76 hlasů

Vyslechnout ano, ale ještě nemusím hned přikyvovat

75 hlasů

Ano,bohuzel, dalsi penize na radoby ceskou kulturu:OD))panikaaaaaaaa, jak trapne a smesne,dekadence kultury a mravu, heh, MAJERE stydte se, stydte se, MA-JE-RE styd-te-se!!!!!

84 hlasů

Jo jo, je to tak. Bohužel.

96 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov