Očima Jakuba Kvasničky
Zeman chce zrušit rallye, kdo zruší Zemana?

07.05.2013 09:45 Glosa

Prezident Miloš Zeman rozumí všemu. Je dobré mít takového prezidenta, stává se pro své občany jakýmsi ideovým guru a vyplňuje jejich majoritní mozkovou prázdnotu svou myšlenkovou plností. Naposledy analyzoval svět rallye, ve kterém se očividně pohybuje odmalička. "Je potřeba zakázat či omezit některé nebezpečné sporty. Třeba rallye," řekl.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Pavel Pospíšil (9 hlasů) 07.05.2013 10:39

    A čemu ten motající se strejda vlastně rozumí? Možná tak Becherovce a...

  • Phillies (6 hlasů) 07.05.2013 11:08

    Kdo zruší Milouška? Vodka, Becherovka, Slivovice a hulení... Musíme...

  • Pavel Šimurda (6 hlasů) 07.05.2013 10:52

    Ať žije pan prezident Miloš Zeman!!!

  • Vlasta Smutná (6 hlasů) 07.05.2013 10:26

    Vůdce KLDR také rozhoduje o datu začátku sklizni rýže, druhů atrakcí...

  • vaclav getz (5 hlasů) 07.05.2013 11:03

    pisálku zjistěte někde zisk z nějaké rallye krom mrtvých a bouraček....

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Za posledních 10 let při nehodách rallye zemřelo 15 lidí. Příčiny: nezkušenost jezdců, neprofesionalita a liknavost pořadatelů, nekázeň diváků. To lze řešit jedině tím, že se přitvrdí pravidla a zvýší se bezpečnost .. a pokud tohle nepomůže, pak nezbývá nic jiného než restrikce. Toto jsou obecné základní principy, které fungují v každém civilizovaném státě.

1 hlas

No nemá ten Zeman pravdu. K čemu taková rally jsou. zabíjí se při tom lidi, vyžírají náklady na léčení, dělá to kravál a produkuje to smrad a často v chráněné krajině. Jen blb to může hájit.

2 hlasy

Nepatřím zrovna do fan klubu pana Zemana,ale nestydíte se jako Češi urážet prezidenta České republiky?Když už chci kritizovat,tak to jde i slušnou formou.

1 hlas

Kim-Ir-Sen také rozuměl všemu a doteď má mauzoleum.

1 hlas

Miloušovi jsou rallye závody zcela jistě ukradené,ale vycítil,že jeho fanoušci nemají rádi "zbohatlíky v drahých autech zabíjející nevinné děti" a tak je třeba ukazát,že s těmi "zbohatlíky" rázně zatočí a bezpečnost našemu lidu zaručí.

5 hlasů

Vy jste hotovej psychoanalytickej talent ... že vy si dáváte po obědě šlofíčka na replice kanape Sigmunda Freuda? ...

0 hlasů

Zeman je totální kokot..jednoho šmejda jsme se zbavily a druhej byl demokraticky zvolen..tak mě příjde jestli to trošku neodráží co jsme to za národ trotlů

4 hlasy

Zeman je totální kokot..jednoho šmejda jsme se zbavily a druhej byl demokraticky zvolen..tak mě příjde jestli to trošku neodráží co jsme to za národ trotlů

4 hlasy

Kdo zruší Milouška? Vodka, Becherovka, Slivovice a hulení... Musíme si jenom počkat, doufám ne dlouho.

6 hlasů

pisálku zjistěte někde zisk z nějaké rallye krom mrtvých a bouraček. Zemana nemusím,ale pokud Vám toto vadilo natolik, že jste byl nucen jej dát do titulku článku pak souhlasím se Zemanem.

5 hlasů

Von ten Kvasnička asi nebude příbuznej některý tý rodiny co jim tam zařvaly ty holky. To by jistě kecal jinak! Co jen ty lidi nutká honit se po okreskách a dědinama plnech lidí?!Copak jsou na to dělaný? Diváci prej nebyli tam kde můžou bejt. Ale vždyť oni jsou tam doma, pro ně byla ta vesnice postavená. Cizí a nebezpečný element jsou ti blázni v autech!! Já bych hned nechal zavřít ty hlavouny co tohle dovolili! Chtějí-li se ti blázni štvát ve svejch drahejch bourácích ať si koupí, nebo pronajmou 20 ha lesa a tam se honějí do alelujá. Když tedy mají tu potřebu.

0 hlasů

Tvrdé a jenoznačné pnění volebních úkolů a cílů...jako např. návštěva Slovenska, tvrdé ale jednoznačné rozkrytí autora amnestie V. Klause, který se byl nucen nakonec sám přiznat a naní..i návrh zrušení rallye dokazuje, že pan prezident je mužem na svém místě...

2 hlasy

Ať žije pan prezident Miloš Zeman!!!

6 hlasů

..jsem nadšený, spokojený a šťastný...

1 hlas

I ty jeden Šimurdo, neříkal jsi to stejné o Klausovi?

0 hlasů

Volte KSČM a budete úspěšní vy i hokej !!!

3 hlasy

Poručíme větru, dešti.

3 hlasy

podle mne neni problem rallye jako takova problem jsou nezodpovedni poradatele a nekdy i divaci pan Zeman by se mel drzet toho cemu rozumi a nekecat do toho cemu nerozumi

4 hlasy

A čemu ten motající se strejda vlastně rozumí? Možná tak Becherovce a cigaretám. O rallye toho moc nevím, ale na hulení a chlast určitě umírá mnohokrát více lidí, než při závodech. A přesto ten hradní alkoholik bez popelníčku a frťana ani ránu - docela dobrá reklama na zdravý životní styl, ne?
Jediným bezpečným sportem tak asi podle Zemana zůstanou šachy. Nakonec sport je vlastně takový buržoasní přežitek a je vlastně nepotřebný.

9 hlasů

Pavle, ten motající strejda chrání ty vobyčejný lidi co v těch vesnicích, které si ti gauneři spletli se závodní dráhou, bydlí. Na hukení a chlast jistě umírá mnohem více lidí než při rallye, jenže oni pijou, hulí a ničí si zdraví dobrovolně! Kdežto těch 15 diváků a divaček si svou smrt nezavinili, oni byli v těch svých bezpečných vesnicích doma! Jejich smrt byla nedobrovolná! Jsi schopen to rozlišit?! Vesnice nesmí být změněná na závodní dráhu!!!

0 hlasů

Mrtvých diváků je mi moc líto, ale všichni šli na trať jako diváci dobrovolně a všichni překročili pravidla. Jestli proto, že jim to dovolil pořadatel nebo ho neposlechli, to je věc pořadatelství a daleko přísnějšího postihu za nedodržení veškerých bezpečnostních pravidel. Nevinná oběť je dítě na přechodu pro chodce, nikoli divák u trati stojící v zakázaném prostoru.

0 hlasů

No možná ještě gorodky ...

3 hlasy

ty ne!!! nekdo by si mohl hodit kouli na hlavu
:-)))

4 hlasy

Vůdce KLDR také rozhoduje o datu začátku sklizni rýže, druhů atrakcí zábavního parku i o tom které potraviny se uvolní na státní svátek do jídelníčku obyvatel. Máme také takového svého vůdce, jen se nemusíme opičit zrovna od KLDR.

6 hlasů

Pěkně napsáno. Zeman sice ještě nedosahuje kvalit jednoho odborníka na "bojlery" ale snaží se.

5 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov