Zákony pelotonu
"Bylo neslušné honit Kazacha." Za koho závodil Kreuziger?

29.07.2012 17:03

Cyklista Roman Kreuziger promeškal nejdůležitější okamžik útoku na olympijskou medaili v závěru velmi rychlého závodu. I proto nebyl spokojen, třebaže patnáctým místem výrazně vylepšil svůj výsledek z Pekingu.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Millo Milton (52 hlasů) 29.07.2012 18:24

    tak proč na tu olympiádu vůbec jezdil?

  • Pepa Zdepa (30 hlasů) 29.07.2012 20:31

    A za čí peníze pochodoval v gumákách. Doufám, že je alespoň vrátí !

  • Ladislav Polák (27 hlasů) 29.07.2012 20:30

    Bohužel reprezentanti preferují své zaměstnavatele před reprezentací...

  • j zefu (23 hlasů) 29.07.2012 23:17

    Jak to po tobě čtu, tak vidím že ten hňup jsi pouze TY. Tobě vůbec...

  • Miloslav Weiss (21 hlasů) 29.07.2012 22:15

    větší blb, než Haškovec, se tady asi nenajde:))

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Pane Getzi, jestli mám rád Čecha a Rosického není podstatné. Podstatné je to, že Čech chytá skvěle za Chelsea a v repre bohužel nám už pokazil dost zápasů .
A Rosický? Ten si jezdí na soustředění v poslední době jen léčit své neduhy. Kolikrát ve středu za ČR nemohl hrát pro zranění, aby pak v sobotu létal v dresu Arsenálu jako zajíc.
Proč jel na ME, když bylo evidentní, že není zdravotně v pořádku!? A ta mediální komedie kolem něho, to byl zážitek! A kolik peněz stály ty jeho výlety na pražská vyšetření?

7 hlasů

větší blb, než Haškovec, se tady asi nenajde:))

21 hlasů

presne tak, muzou si s kreuzigerem podat ruce, oba jsou ted za pitomce.

11 hlasů

presne tak, muzou si s kreuzigerem podat ruce, oba jsou ted za pitomce.

10 hlasů

Já rozumím. Je to bohužel tak, že se jede pouze pro peníze. A jsem pro. Alespoň je nekradou, na rozdíl od jiných zmetků, kteří sedí ve vládě, parlamentu, senátu a Hradě a jsou ještě menšími vlastenci, protože kradou jako straky. To jsou ti praví zrádci národa a parchanti. Mr. Kreuzinger to určitě není. Ten rozumí cyklistice, což ukázal několikrát a respektuje strategii stáje.Je to chlap, který plní danou smlouvu. Ne jako ti naši sráči. Bravo, Romane !!!!!!!

15 hlasů

Jenom že tento Roman něl smlouvu s Českým olympijským výborem, za jehož peníze měl reprezentovat Českou republiku a né nějaké kirkýze.To si měl nechat na jindy! A nebo to je pouze klasická výmluva naších hvězd, když vybuchnou ?

15 hlasů

Vzdyt je to naprosto jasny - od staje Astana panu Kreuzigerovi zacinkaji dolarky $$$.
Pro money se da obetovat prece i nejaka Olympiada !!

16 hlasů

Jo, pane, dolárky opravdu zacinkají. Ale absolutně poctivě, ve smyslu uzavřené smlouvy, vydělané. Na rozdíl od jiných zmetků, kterým cinkají kradené prachy. Na rozdíl od vás si myslím, že je to klasa. Toš nazdar k moravským zlomyslným poťouchlíkům a jejich kyselému nápoji, kterému říkají víno. A jejich hnusný slivovici, nastavované lihem. Nazdar

13 hlasů

melete h*vna vazeny pane. tento cyklista jel na olympiadu za penize danovych poplatniku cr, jeho vylet neplatila astana. tudiz mel hajit barvy nasi trikolory ne staje.
je to stejne jako by jagr pri trestnem strileni umyslne minul a dovolil si to komentovat, ze brankar je jeho spoluhrac z nhl a tak mu prece nebude davat gol.
kreuziger by mel dostat k uhrade naklady ktere za nej cesky ov zaplatil a vyloucit jej z reprezentace. je to stejnej krivak jako ti na ktere nadavate.

15 hlasů

S tim vinem nevim cos chtel rici. Nicmene na Olympiade ma kazdy zavodit za svoji zemi maximalne za sebe. To uz by sis fotbalisti rovnou mohli strilet vlastni goooly.

19 hlasů

Bohužel reprezentanti preferují své zaměstnavatele před reprezentací své vlasti.
Čech Chelseu, Rosický Arsenál, Plašil Bordeaux, Kanada a USA zakazuji některým hráčům z ČR hrát na MS/ZOH. Ronaldo se v dresu Portugalska proti Španělsku taky nepřetrhne atd.
Dnes musí někteří trenéři nároďáku prosit hráče aby laskavě hráli za repre.
Vztah sportovců k ke své vlasti po převratu neskutečně upadl. Tam, kde se pochopitelně točí velké prachy.

27 hlasů

kdo Vám dává ty hlasy za tu blbinu co jste tady napsal? Ronaldo na posledním Euru bojoval a běhal jako nikdy,nemusíte mít rád Čecha a Rosického,ale když jsou na hřišti hrajou a bojují na maximum oni totiž hrají i za sebe a svojí pověst ..Pokud ale Kreuziger řekl to co se tu píše pak to asi nebude reprezentant vhodný do příštích OH a je zvláštní,že člověk ,který žije v profesionálním týmu se nenaučil profesionálně hovořit...

11 hlasů

Na Vina stejně neměl, cyklistika je hodně i taktika a Tour je vice než zlato na olympiádě...

18 hlasů

tak proč na tu olympiádu vůbec jezdil?

52 hlasů

A za čí peníze pochodoval v gumákách. Doufám, že je alespoň vrátí !

30 hlasů

Milý Pepo, vraťte co jste ukradl a je toho víc, než cena gumovek. Jste hňup a hňupem zůstenete asi do konce života. Profesionálové jezdí jako profíci, ať se vám to líbí nebo nelíbí. Za prachy, které na rozdíl od mnohých nekradou. Je evropanem a hlavně, na rozdíl od vás, něco umí. A umí to dobře. Nazdar

13 hlasů

Jak to po tobě čtu, tak vidím že ten hňup jsi pouze TY. Tobě vůbec nedochází o jakou soutěž se jedná na olympijských hrách! Pokuď jako profík jezdí za toho kdo dá víc, tak to měl říci před olympiádou. Jinak z toho Kreuziger vychází jako podvodník a okradl Český olympíjský výbor. Ty gumáky mu přeju, v tom profesionálním hnoji je bude potřebovat ! Zdar !

23 hlasů

Skloubit zájmy organizace, které jste zaměstnancem a zájmy osobní, je těžkým oříškem k rozlousknutí mnoha osob.

Jsou však i světlé výjimky. Kupříkladu společnost Monsanto nenutí své zaměstnance konzumovat geneticky modifikované produkty, které vyrábí.

19 hlasů

A dokonce nemusí používat agent orange ke hnojení zahrádky.

11 hlasů

:-)) Monsanto je nutit nemůže, v opačném případě by ty pracovní úrazy nebyla schopna zaplatit :-))

18 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov