Česko - Švýcarsko
Švýcar Fiala si splní sen. Půjde proti "krajanovi" Jágrovi

12.05.2015 06:00 Původní zpráva

Čeští hokejoví reprezentanti skončí v tabulce skupiny A na třetím místě. Nic už na tom nezmění ani poslední zápas proti Švýcarsku. Minimálně pro jednoho hráče ale bude mít i tak velký nábor. Švýcarský útočník Kevin Fiala má i české občanství, a tak vlastně nastoupí proti svým krajanům.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

I TAKOVÝ JE JAROMÍR JÁGR : (ale o tom se musí mlčet jako dřív).

Orgány a vrcholní politici Polska, Německa i Česka vyvinuli extrémní úsilí, jak zabránit průjezdu skupiny motorkářů z Ruska, kteří nechtěli nic jiného (a výsledek to ukázal), než uctít památku svých pradědů a protože jsou zbožní, pomodlit se za ně.

Čeští politici a orgány po první fázi blekotání o provokaci, dostali morální facku od Slovenska i Rakouska, kde noční vlci bez problémů projeli a kde na Slovensku jak ministr vnitra, tak ministr zahraničních věcí prohlásili, že nevpuštění motorkářů by bylo návratem před rok 1989.

Sobotka i Zaorálek ztichli, slova o provokaci najednou ustala a podruhé náhle mohli noční vlci, pravda ve značně omezeném počtu, dorazit do Prahy...
Přesto i následně opět nastala mediální manipulace snad největšího kalibru. Když se přišel pomodlit s nočními vlky na Olšanské hřbitovy jeden z nejslavnějších Čechů Jaromír Jágr, který se na hodinku utrhl z mistrovství světa, ani jedna televize, ani jedno médium to neuvedlo.

A TO SE KONÁ MISTROVSTVÍ SVĚTA, KDY JAROMÍROVI TLESKÁ CELÝ NÁROD.

Cenzura zapracovala podobně jako v 50. letech, kdy z fotek mizeli nepohodlní účastníci.

Všechno bych čekal, ale že česká média klesnou tak hluboce, bylo i pro mne překvapením.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 06/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov