Hvězda biatlonu
Koukalová ukončila sezonu, na olympiádu nepojede!

12.01.2018 18:32 Aktualizováno 12.01. 20:16

Biatlonistka Gabriela Koukalová nebude kvůli přetrvávajícím zdravotním problémům startovat na olympijských hrách v Pchjongčchangu. Informoval o tom šéf Českého biatlonového svazu Jiří Hamza.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Soucasnou sezonu ve SP preci ani nezacla. Mozna by to stafety byla prinosem aby odcinila neuspech z MS, kdy to vsem snazivym nasim holkam zkazila. Jinak jeste jednou pouzim primer z jineho clanka. Ty ceske kralovny sportu nake zvlastni. Spotakova plakala jak ji OH utekly mezi prsty- bronz zklamani pote co z MS zlato- Koukalova jde v jejich slepejich.

0 hlasů

Jsem opravdu rád,že nejsi na i.dnesu. Tady stejně nikoho nezajímáš.Ty snaživý holky jely před štafetou 1 nebo 2 závody. Gábina 4(ve smíšený se snažila dohonit,co jí zkazila kolegyně. V individualních ze sebe dostala všechno,protože ji šlo o medaile. Dokud byly její podmínky,tak byla jediná,co držela krok s Dahlmeier. Na štafetu se bohužel oteplilo,a sníh vyhovoval právě Dorin-Haber a té Ukrajince,která se za D-H vezla. Stačilo jen jednou nedobíjet u Vítkový a bylo to v suchu. Rok před tím Vítková ,,zkazila'' Koukalový MS,protože pokazila smíšenou,a Gabina se snažila to napravit. pak jí chyběly síly ve stíhačce,kde jela z výbornýho čtvrtého místa.Jsi nenapravitelný provokatěr.

0 hlasů

Beze me jsou tam diskuse mdle. Kdyz tam nahlidnu, tak si pripadam jak Červenáček....... a stale se tam nekdo i po me shani. Protoze jsem legenda.

0 hlasů

Zase sis vybral to,co Ti vyhovuje. Ale,že němáš pravdu s tou štafetou ani slovo. A na i.dnesu se konečně diskutuje. A nevymýšlí voloviny. A Ty nejsi legenda,ale obyčejný idiot.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov