Zákaz od MOV
Na olympiádu nesměji Šipulin, Usťugov, ani čtyři hokejisté

23.01.2018 10:46 Aktualizováno 23.01. 15:38

Biatlonista Anton Šipulin a běžec na lyžích Sergej Usťugov jsou dalšími elitními ruskými sportovci, kterým Mezinárodní olympijský výbor nepovolil účast na únorových hrách v Pchjongčchangu. Ruský olympijský výbor zároveň potvrdil pondělní informace médií, že v rodné Koreji nebude moci startovat ani hvězda rychlobruslení na krátké dráze Viktor An.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • martin cajthaml (1 hlas) 23.01.2018 18:32

    Aj ja sledát budu, ale moc mi tyhle tahanice mrzi. A pisajte sem...

  • Filip Louka (1 hlas) 23.01.2018 17:46

    Já sledát budu, páč emočně cítím, že "mám povinnost" sledát. Podobně...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

A ja se divil proc na SP v Planici neni Ustugov, ale uplne neznama ruska jmena. Snad se tem hochum na OH darit bude a pomsti Sergeje. Alespon stafeta by mohla zkusit medaili. A dalsi perlicka: Klaebo prohral s Kazachem Poltoraninem. V Anterselve byla razie proti kazasskym biatlonistum, ani zadne neznam, bude smet Poltoranin na ZOH????

0 hlasů

Já sledát budu, páč emočně cítím, že "mám povinnost" sledát. Podobně jako u hokeje, fotbalových šampionátů nebo MS v atletice. Aj sem na Týden rád zavítám.

Ale je to trochu šok zase. Rozvíření už zdánlivě konsolidovaných vod. Jestlipak to není zbytečně agresivní, snad opravdu nepovede k nějakému bojkotu a dalším tahanicím. Veď zbývá už jen 17 dní.

1 hlas

Aj ja sledát budu, ale moc mi tyhle tahanice mrzi. A pisajte sem Filip. Jinam mam zakaz. Ty diskuse tam proto nejsu pestre, rizeny dle jednoho mustru.

1 hlas

Kdopak to vybírá? Sipulin a Ustugov budou chybět? Je to komplot a hry nedůvěryhodné. Zmanipulované. V běhu vše pro Klaeba, biathlonu Boe a Fourcade. Kdo by jim měl foukat do kaše. Má ještě cenu to sledát když konkurence zůstává doma ? !

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov