Evropská liga
Real těsně vyhrál na půdě Fenerbahce, Veselý nasbíral sedm bodů

28.12.2017 21:13

Basketbalisté Fenerbahce Istanbul doma nestačili na Real Madrid 77:79 a v Evropské lize prohráli podruhé za sebou a potřetí z posledních čtyř utkání. V tabulce tak klesli na páté místo. Nezabránil tomu ani český pivot Jan Veselý, který tentokrát chyběl v základní sestavě Fenerbahce a nasbíral sedm bodů a pět doskoků.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

První polovina základní části je tedy po dnešku minulostí. 15 kol v příštím roce. S 27 body vede CSKA Mockba. 12 výher, 3 prohry. Pronásledovatel řecký Olympiakos má o jednu prohru viac.

0 hlasů

Závěrečný duel mezi Milánem a CZ Beograd nabídl největší drama. Poslední minuta 80-83 a domácí srovnali. Poté šli hosté dvojkou do vedení a domácí v útoku míč ztratili. Zas tradičně došlo na šestky, ale hosté si už vítězství vzít nenechali.

0 hlasů

CSKA se do čela Euroligy probojovalo. Stačila jim výhra v Baskonii 81-90. Třetí čtvrtinu prohráli i začli prohranou prvou čtvrtinou, ale závěr jim patřil. V posledních dvou minutách je k vítězství přiblížily dvě trojky.

0 hlasů

První utkání dnešního programu se nevydařilo domácímu Chimki. Přijela tam Barcelona a konečně se chytla. Alex Švéd na to sám nestačil.

0 hlasů

Dnes až na CSKA Mockba hráli celky ze spodní části tabulky. Protože včera v Kaunasu zaváhal doposud vedoucí Olympiakos, byla šance pro ruský klub jít do čela.

0 hlasů

Dnes dokonce Veselý poškodil svoj klub.

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov