Velké akce
Konec ruských sportovců? WADA navrhuje radikální řešení

25.11.2019 21:48

Kontrolní komise Světové antidopingové agentury (WADA) doporučila, aby ruští sportovci nesměli závodit na velkých akcích pod svou vlajkou čtyři roky, tedy ani na olympijských hrách v Tokiu 2020 a na zimních hrách v Pekingu o dva roky později. Navrhovaný trest je reakcí na aféru se zmanipulovanými daty z moskevské laboratoře Ruské antidopingové agentury (RUSADA), které by nyní měla být opět zastavena činnost.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • Petr Rozlil (2 hlasy) 26.11.2019 00:15

    A proto si tam museli najmout anglo.germanskeho oblizovace, ktery...

  • Vlastimil Styblo (1 hlas) 26.11.2019 06:14

    Ale Rus nelže, on je upravování skutečností učen už při kojení. On už...

  • Petr Rozlil (1 hlas) 26.11.2019 00:50

    Jakou smesnou? Vzdyt sami sportovci rekli, ze uprchly reditel-prase...

  • Jeroným Pražský jr (1 hlas) 25.11.2019 23:37

    A co čekáš, rusáku? Pokud ani po prvotním provalení státem...

  • Petr Rozlil (1 hlas) 25.11.2019 22:19

    Ano, spravne vymysleny. Budeme tleskat a radosti plakat jen a jen...

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Podle pokrokářů a sluníčkářů ze západu je tohle budoucnost sportu. Říkám rovnou - radši CZEXIT než takhle zdegenerovat...

110kilový hromotluk bude hrát handbal v ženském World Cupu

Až do roku 2016 hrála Hannah Mouncey v australské mužské handbalové lize. Teď po předělávce na ženu tento 1,88 metrů vysoký více než metrákový svalnatec naprosto dominuje australské ženské handbalové lize. (Foto: Twitter)

https://ac24.cz/en/-/110kilovy-hromotluk-bude-hrat-handbal-v-zenskem-world-cupu-?redirect=%2Fen%2Fuvod%3Fp_p_id%3Dcom_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_lCcnss25eNbm%26p_p_lifecycle%3D0%26p_p_state%3Dnormal%26p_p_mode%3Dview%26_com_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_lCcnss25eNbm_delta%3D12%26p_r_p_resetCur%3Dfalse%26_com_liferay_asset_publisher_web_portlet_AssetPublisherPortlet_INSTANCE_lCcnss25eNbm_cur%3D2

0 hlasů

Ale Rus nelže, on je upravování skutečností učen už při kojení. On už neví, co to je lež a podovd, u něj je to totiž běžný styl života, asi jako tady pro Rozlila. On to má jako třídní boj, si přečtěte Rozlilovy důvody. Za všechno můžou Trombóni a Rozlilklaksoni a západní špioni. Oni tomu opravdu věří, tak je nechte.

1 hlas

Ano, spravne vymysleny. Budeme tleskat a radosti plakat jen a jen germanskym a anglosaxonskym vitezum. Nikdo jiny nebude mit povoleni vystupovat na olympiadach.

1 hlas

A co čekáš, rusáku? Pokud ani po prvotním provalení státem organizovaného dopingu nejste schopni se postavit k vlastním podvodům čelem, no tak budete stát v koutě tak dlouho, dokud nepřijdete k rozumu.

1 hlas

A proto si tam museli najmout anglo.germanskeho oblizovace, ktery rychle po manupulovani se sklinickama zmizel v US? Proc nezustal v Rusku a nerekl vse na plnou hubu, jak to dnes dela kazdy? Z jakeho duvodu rychlostne zmizel a az potom germano-saxonsky prolhany media oznamili o nejakym dopingu v Rusku? NIc jineho nez provakace neznaji, mluvit pravdu vubec ne!

2 hlasy

Tak směšnou obhajobu by nevymyslel ani Čepiga s tím druhým turistou. Že tě hanba nefackuje, chudáku.

0 hlasů

Jakou smesnou? Vzdyt sami sportovci rekli, ze uprchly reditel-prase jim prinasel v Sochi napitky a jako blbci to chlastali a prase jim do toho namixoval dopings. Jeste jednou, proc teda musel z Ruska utikat jako cune a zlocinec? muselo to prase podplaceny byt v ty provakaci zamichan a sam to dirigoval na 100%.

1 hlas

Tento příspěvek byl v rozporu s pravidly diskuze a byl administrátorem odstraněn.




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov