Manželku Woodse nepustili do sanitky. Byla nebezpečná

14.03.2010 09:00 Původní zpráva

Zatímco golfový svět netrpělivě vyhlíží návrat Tigera Woodse, jenž by mohl přijít už při dubnovém Masters, floridská policie stále zkoumá příčiny incidentu, který celou aféru s milenkami začal. Objevila se čerstvá informace, jež potvrzuje domněnky, že Tigera před autonehodou napadla jeho manželka.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

  • dan (64 hlasů) 14.03.2010 09:05

    Nečas11.4 tvrdil na čt 24 že kdo nevolí ODS je hlupák a primitiv a že...

  • jasně (60 hlasů) 14.03.2010 09:46

    že by Tigera Woodse ?

  • spasitel Paroubek (49 hlasů) 14.03.2010 09:26

    Ať žije ČSSD. ODS je banda zlodějů, který sice mají nacpaný tajný...

  • Standa z Floridy (41 hlasů) 14.03.2010 11:49

    Ano,já mohu Vaše slova jen potvrdit,milý příteli,my politici z ČSSD...

  • eman (38 hlasů) 14.03.2010 09:44

    Nečas a Kalousek s těma to teda vytrhnem.

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Ta holka je teď nešťastná. Není divu, vzala si afroameričana. Jenže i prachatý afroameričan je pořád jen afroameričan se vším co k tomu patří.

17 hlasů

Nevím jestli tluče manželka Woodse, ale pan redaktor Kvasnička musel dostat nějakou ránu do hlavy, když píše takové kraviny.

17 hlasů

Já jsem snad vlezl do diskuze k jinému článku?!

23 hlasů

Tak abys měl radost, žes tady správně, tak prohlašuji, že toho negra by měla manželka mlátit denně pravidelně golfovou holí přes palici, když toho svýho pinďoura strčí do každý díry, kterou vidí.. Sláva ČSSD.

15 hlasů

Vlad1 - Adolf Hitler měl židovského otce, jeho matka sloužila u žida a ten ji udělal Adolfa. Hitler žil celý život mezi židy a obdivoval se jim, hlavně židovské teorii o nadřazenosti židovské rasy a jejím cílům ovládnout lidstvo. Byl zamilovaný do židovky Stefany Israel a říkal, že chce za ženu jen židovku. To samé Josef Göbbels, který byl s židovskou dokonce zasnoubený. Hlavní nacisté byli totiž židé a rozpoutali vraždění svých soukmenovců, aby je přinutili opustit Evropu a založit stát Izrael.

23 hlasů

Manžel matky A.Hitlera věděl že Adolf není jeho a bil ho jako žito, pak ho židé otrávili.

19 hlasů

Jirko, taky máš židovskou babičku jako Áda Hitlerů?

17 hlasů

Nečas a Kalousek s těma to teda vytrhnem.

38 hlasů

Já myslím že ho zbila golfovou holí jako psa :) Kdy seřeže manželka židovského bigamistu a židovského chmatáka Davida Ratha ?

21 hlasů

Ať žije Rath, spasitel českého zdravotnictví. Novodobý Kennedy i Obama.

34 hlasů

Obama a Kennedy nekradou, to sis v té vaší židovské synagoze trochu popletl se svými židovskými soukmenovci a hlavně s chmatákem Davidem Rathem.

26 hlasů

Ať žije ČSSD. ODS je banda zlodějů, který sice mají nacpaný tajný konta z rozkrádání země, ale všem pořád jen vyprávějí, jak je stát na huntě a že kdo je rozumný, musí si stáe utahovat opasky. Prdlačku. Já chci politicky, kteří nekradou a umějí dobře hospodařit pro blaho lidí. To je ČSSD a KSČM. A vzkaz pro redakci. Pokud nejste Blesk, necpěte jako svou nejdůležitější zprávu dopředu aféru nějakýho negra a jeho rozzuřené manželky. To má na dění světa, natož u nás, nulový vliv.

49 hlasů

Ano,já mohu Vaše slova jen potvrdit,milý příteli,my politici z ČSSD nekrademe,my jsme totiž křišťálově čistí.

41 hlasů

Nečas11.4 tvrdil na čt 24 že kdo nevolí ODS je hlupák a primitiv a že ODS chce pro všechny jenom to nejlepší. Tak už víte koho máte volit!!!

64 hlasů

nevim, jestli to necas rikal, ale urcite vim, ze sveho casu jyrka rikal neco hodne podobneho a ze tech negativnich ohlasu bylo hodne ;-) . . . opravdu to neni snaha vlozit paroubkova slova do ust konkurence? . . . ja bych to tak videl spis, uz vzhledem k metodam cssd . . . . ods je banda lumpu, stejna jako jine bandy politiku v parlamnetu, nebudu volit zadnou z nich, ani cssd, ani ods a dalsi, proste malou, zatim nezkazenou stranu, at je sance na zmenu, snad se podari alespon krucek k lepsimu

20 hlasů

že by Tigera Woodse ?

60 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov