Milost pro bruslaře
Rusům byl zrušen trest za meldonium. Mohou závodit

21.04.2016 18:05

Mezinárodní bruslařská unie (ISU) zrušila prozatímní zákaz startů pro trojici ruských rychlobruslařů, kteří měli pozitivní test na meldonium.

Zpět na článek

Nejdiskutovanější názory

Vložte nový příspěvek

Pro přidání vlastního názoru musíte být přihlášen.

Přihlášení | Registrace

Diskuzní příspěvky

Je neskutecne jak mohou nekoho obvinovat z dopingu, pokud nemaji jasno jak dlouho a v jakych davkach v tele zustava. Ta soucasna hranice k 1. breznu bude taky jen orientacni vycuc z prstu. Ono od pocatku bylo celkem jasne, ze sportovci (a hlavne jejich tymy) nejsou v,oblasti dopingu nejaci nazdarci, aby dal brali neco, co je nove na indexu.
Aby bylo jasno - neobhajuji doping ani si nemyslim, ze dopingove prohresky jsou jen vyjimkou. Spis naopak - vsichni se snazi (kvuli penezum a slave) zajistit si co nejlepsi vykony a nebyt prichycen pri podvadeni. Ovsem sport, to jsou predevsim pravidla. A pokud sportovni organizace chteji rozhodnout, ze ten a ten pripravek je nepovoleny nebo ty a ty vysledky jsou mimo ramec, musi take presne znat fungovani daneho preparatu. Aby nedoslo k poskozovani sportovcu, kteri prestali brat, ale v tele jim zustal. Narazim ted nejen na Meldonium, ale i znamy spor UCI vs. Kreuziger. Vzdy to byla pravidla bez pravidel!

0 hlasů




Časopis Týden

Předplaťte si časopis Týden

V čísle 08/2024 najdete >




Týden

Sedmička

Interview

Instinkt

TV Barrandov

Kino Barrandov